reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

heja.

Misia trzymaj sie, aniołek jest u Bozi i jest mu tam na pewno dobrze a ty masz zdrowa silna coreczke w brzuszku, Wiktoria piekne imie. Nie rozmyslaj za bardzo o dzisiejszym dniu, tylko ciesz sie , ze niedlugo przytulisz swoja mała córunie.
Twoja coreczka Wiktoria a my zdecydowalismy sie dac małemu imie Wiktor :-)

W tym tyg mam 2 zmiane , idziemy na 11 z Dawidem do pracy, ostatni tydzien ze mna a pozniej idzie juz do zerowki w szkole.

reklama
Misia trzymaj sie. mocno tulimy. Twój Aniołek czuwa na Wami

Natka kciuki &&&

A u nas super po ślubie. to my : DSC02008.jpg

Załączniki

• DSC02008.jpg
    DSC02008.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 32
Super rodzinka :-D
No to wszystkiego najlepszego na tej waszej kolejnej już nowej drodze życia :-D

Michalina!!!!!
Jak tam usg? Jak dzisiejszy dzień?

A ja w szpitalu na drugiej fazie badań. Robili mi usg i znaleźli polip. Jutro mam zabieg pod narkozą. Chyba go usuną jak będzie taka potrzeba :baffled:
boję się
mam stresa

Jak tam misia samopoczucie? Lepiej dziś? :* na pewno nie łatwo tak po prostu się pogodzić po takich przeżyciach ale spróbuj o tym nie myśleć :*

Anuszka nie martw się zabiegiem, lekarze na pewno wiedzą co robią. Ja trzymam kciuki :*

Anisen właśnie na lutówkach chciałam już pisać, ale usunęłaś tam fotkę- pięknie wyglądacie :* jak tam się udał ślub? :-)

Super :) mimo pewnych przeciwności. Jak widać na załączonym zdjęciu szczęśliwi bardzo :)
Kubuś troszę maruda ale mu sie choróbsko klarowało. Bidula. Nawet teściowa która próbowała nam popsuć dzień nie dała rady ;)
Ksiądz wspaniały, poprowadził uroczystość świetnie :)
Jak patrzę na te zdjęcia to myśle ze wszystko poszło lepiej niz mogła bym marzyć

ps : nawet ja mimo tego hardkoru sukienkowego itp wyglądałam całkiem ;) A tak sie bałam ze będę grubaskiem przy ołtarzu

anisen super że się wszystko udało tak jak chcieliście i zaplanowaliście! W końcu to Wasz dzień :-)

Ja uciekam, do jutra dziewczynki :*

Anisen śliczna rodzinka!!! Gratulację!!!!!!!!

Dziękuję dziewczynki za miłe słowa. Ten dzień mi nawet lepiej mija niż myślałam. Zaczełam od porannego USG, któe trwało 30 min!!!!! I aż się na nim popłakałam... a mój lekarz, który nie szczędzi w słowach skomentował "na czasami tak jebnie, nie ma co się przejmować" :D

Sylka ale fajnie z tym imieniem :D Wiktorka i Wiktor :) Cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Natka a Ty kiedy będziesz testować????

reklama
Michalina
wiedziałam że będziesz dzielna :-*

Anisen
super że tak wam wszystko ładnie wyszło,i sukienka i że teściowej się nie udało nic zepsuć :-D

Dzięki dziewczyny za wsparcie
3maj cie &&& jutro

Ostatnia edycja:
Do góry