reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

heja.

Misia trzymaj sie, aniołek jest u Bozi i jest mu tam na pewno dobrze a ty masz zdrowa silna coreczke w brzuszku, Wiktoria piekne imie. Nie rozmyslaj za bardzo o dzisiejszym dniu, tylko ciesz sie , ze niedlugo przytulisz swoja mała córunie.
Twoja coreczka Wiktoria a my zdecydowalismy sie dac małemu imie Wiktor :-)

W tym tyg mam 2 zmiane , idziemy na 11 z Dawidem do pracy, ostatni tydzien ze mna a pozniej idzie juz do zerowki w szkole.

reklama
Misia trzymaj sie. mocno tulimy. Twój Aniołek czuwa na Wami

Natka kciuki &&&

A u nas super po ślubie. to my : DSC02008.jpg

Załączniki

• DSC02008.jpg
    DSC02008.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 35
Super rodzinka :-D
No to wszystkiego najlepszego na tej waszej kolejnej już nowej drodze życia :-D

Michalina!!!!!
Jak tam usg? Jak dzisiejszy dzień?

A ja w szpitalu na drugiej fazie badań. Robili mi usg i znaleźli polip. Jutro mam zabieg pod narkozą. Chyba go usuną jak będzie taka potrzeba :baffled:
boję się
mam stresa

Jak tam misia samopoczucie? Lepiej dziś? :* na pewno nie łatwo tak po prostu się pogodzić po takich przeżyciach ale spróbuj o tym nie myśleć :*

Anuszka nie martw się zabiegiem, lekarze na pewno wiedzą co robią. Ja trzymam kciuki :*

Anisen właśnie na lutówkach chciałam już pisać, ale usunęłaś tam fotkę- pięknie wyglądacie :* jak tam się udał ślub? :-)

Super :) mimo pewnych przeciwności. Jak widać na załączonym zdjęciu szczęśliwi bardzo :)
Kubuś troszę maruda ale mu sie choróbsko klarowało. Bidula. Nawet teściowa która próbowała nam popsuć dzień nie dała rady ;)
Ksiądz wspaniały, poprowadził uroczystość świetnie :)
Jak patrzę na te zdjęcia to myśle ze wszystko poszło lepiej niz mogła bym marzyć

ps : nawet ja mimo tego hardkoru sukienkowego itp wyglądałam całkiem ;) A tak sie bałam ze będę grubaskiem przy ołtarzu

anisen super że się wszystko udało tak jak chcieliście i zaplanowaliście! W końcu to Wasz dzień :-)

Ja uciekam, do jutra dziewczynki :*

Anisen śliczna rodzinka!!! Gratulację!!!!!!!!

Dziękuję dziewczynki za miłe słowa. Ten dzień mi nawet lepiej mija niż myślałam. Zaczełam od porannego USG, któe trwało 30 min!!!!! I aż się na nim popłakałam... a mój lekarz, który nie szczędzi w słowach skomentował "na czasami tak jebnie, nie ma co się przejmować" :D

Sylka ale fajnie z tym imieniem :D Wiktorka i Wiktor :) Cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Natka a Ty kiedy będziesz testować????

reklama
Michalina
wiedziałam że będziesz dzielna :-*

Anisen
super że tak wam wszystko ładnie wyszło,i sukienka i że teściowej się nie udało nic zepsuć :-D

Dzięki dziewczyny za wsparcie
3maj cie &&& jutro

Ostatnia edycja:
Do góry