reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Mel, tak jak zauważyłaś tempka poleciała. Niby nie bardzo dużo no ale poleciała. Nawet nie testowałam bo nie było sensu. Jeśli jakimś cudem jutro znowu poszłaby do góry to wtedy zatestuję ale raczej tak się nie stanie bo nigdy po spadku pod koniec cyklu już w górę nie poszła. Zatem na 99% kolejny cykl na straty...

Anuszka dobrze że wszystko ok i już jesteś po.

reklama
Natka choinka :( Przytulam.

Anuszka dobrze że już po. Dbaj o siebie i żeby już sie rozwiązało co i jak i żeby wreszcie znaleźli przyczynę.

A ja byłam dzis na egzaminach w pracyh : od 7. 30 do 13 . 30. I powiem wam ze ledwo zyje. |Ani myśle wracać od 1 września. do tego czasu jakoś dociągnę : jutro jeszcze poprawki a w piątek rada .
Dyr sie wścieknie ale malec najważniejszy

anuszka dobrze ze juz po, mam nadzieje ze ten dupek polip byl przyczyna i teraz pojdzie juz gladko.....
natka ja jednak trzymam kciuki za ten cud!! Tak pieknie sie piela tempka ze az nie wierze ze stracony ten cykl jest!!!!!!!!
anisen malec najwazniejszy!!! Jak bedzie mial na imie? bo ja nie pamietam....
mel a Ty co bedziesz robic w tym Dubaju? w sensie jaka masz prace?

ehhhh, no miala swoje dzieci to nazywala je jak chciala, a teraz niech da Wam spokoj.
Moja tesciowa natomiast zaczela nam wymyslac rodzicow chrzesnych!!! Michal tak na nia nakrzyczal, ze az mi bylo glupio... ale z drugiej strony... kurcze, to nasze dziecko i bedziemy robic co chcemy i jak chcem....

reklama
moja w tym względzie nie ma co gadać bo J ma mizerną rodzinę tutaj : tylko brat. Bratowa J super kobietka jest chrzestną mojego synka, brat J od 4 lat jest ateistą ;) Próbowała cos gadać o jakiś znajomych to ją J ustawił ;)
ale co do imienia to myśle ze chyba by była zadowolona tylko wtedy gdybyśmy zapytali jej i zrobili jak każe ;) choć czy to by wystrczyło skoro jej nie posłuchaliśmy w sprawie trzeciego dziecka ;)
a tak w tej kwestii to ona dalej ma focha o to dziecko. Potrafiła mi na ślubie powiedzieć ze wyglądała bym lepiej gdyby nie ciąza, a tak gruba jestem

Do góry