reklama
michalina_ch
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki!!!!!!!
Nie było mnie długo a Wy nic nie tęskniłyście (((((
Natka za to jak Tobie idzie temp do góry
Nie było mnie właściwie tydzień.. niby byłam, ale było tyle pracy, że nie wiem co sie działo, na nic nie miałam czasu......
Mel o kiedy w końcu będziesz testowac? Bo ja na tempkach sie nie znam w ogóle....
A ja jestem rodowitą Warszawianka, i juz tu zostane na zawsze. Przez 1,5 roku mieszkałam w Londynie, ale stwierdziałam, ze tam nie jest dla mnie życie.... o nie.......
Sylka a jak Ty sie czujesz w ogole????
Nie było mnie długo a Wy nic nie tęskniłyście (((((
Natka za to jak Tobie idzie temp do góry
Nie było mnie właściwie tydzień.. niby byłam, ale było tyle pracy, że nie wiem co sie działo, na nic nie miałam czasu......
Mel o kiedy w końcu będziesz testowac? Bo ja na tempkach sie nie znam w ogóle....
A ja jestem rodowitą Warszawianka, i juz tu zostane na zawsze. Przez 1,5 roku mieszkałam w Londynie, ale stwierdziałam, ze tam nie jest dla mnie życie.... o nie.......
Sylka a jak Ty sie czujesz w ogole????
misia hej, ja tez mieszkalam prawie 2 lata w Londynie i tez stwierdzilam,ze to nie dla mnie , za to moj maz do dzis jeszcze wspomina ze dobrze mu tam bylo a wrocilismy 5 lat temu.
czuje sie dobrze, od wczoraj maly mnie uracza swoimi kopniaczkami, narazie to takie stuku puku, ale chwilami wiadac jak sie skora unosi. Imienia nie wybralismy jeszcze , nie moge sie zdecydowac. A jak Twoja ksiezniczka?
MEL fajna z Ciebie babka, lubie czytac, sluchac o kobietach sukcesu, ktore osiagaja duzo w swojej sciezce zawodowej, podziwiam takie kobitki.
natka, fajnie Ci rosnie tempa :-)
czuje sie dobrze, od wczoraj maly mnie uracza swoimi kopniaczkami, narazie to takie stuku puku, ale chwilami wiadac jak sie skora unosi. Imienia nie wybralismy jeszcze , nie moge sie zdecydowac. A jak Twoja ksiezniczka?
MEL fajna z Ciebie babka, lubie czytac, sluchac o kobietach sukcesu, ktore osiagaja duzo w swojej sciezce zawodowej, podziwiam takie kobitki.
natka, fajnie Ci rosnie tempa :-)
P
patu$ka
Gość
Anuszka ale kto sie obrazil?
Ja tu nie widzialam obraznoego nikogo. Ale chyba kazdy musi sie w pewnym momencie zdystansowac. oderwac i odetchnac. Nie samym forum czlowiek zyje.
Ja tu nie widzialam obraznoego nikogo. Ale chyba kazdy musi sie w pewnym momencie zdystansowac. oderwac i odetchnac. Nie samym forum czlowiek zyje.
michalina_ch
anuszka ja od Was odpoczywac nie musze Po prosu mialam fast tydzien
MOja Wiktoria z dnia na dzień bardziej daje o sobie znać - wczoraj na występie Górniak tak kopała, że aż mi brzuch cały latał
Ja wreszcie psychicznie odpoczełam, jak juz wiem, że wszystko jest ok to zupełnie odżyłam.... jestem znów innym człowiekiem
MOja Wiktoria z dnia na dzień bardziej daje o sobie znać - wczoraj na występie Górniak tak kopała, że aż mi brzuch cały latał
Ja wreszcie psychicznie odpoczełam, jak juz wiem, że wszystko jest ok to zupełnie odżyłam.... jestem znów innym człowiekiem
michalina_ch
Chciałam się z Wami podzielić, że dziś a zwłaszcza jutro będę mieć smutny dzień... już mi dziś jest źle a co będzie jutro....
Jutro miał urodzić się mój Aniołek, którego straciłam pod koniec stycznia....
I choć pod serduszkiem noszę Wiktorkę, to serce mi się kraja jak pomyślę, że właśnie powiinam się przygotowywać do porodu,a jutro na świecie powinnien być mój Aniołek....
POmyślcie o mnie jutro, żebym jakoś przeżyła ten dzień....
A dodatkowo jutro rano idę na USG zobaczyć Wiktorkę, może ona mi humor poprawi....
Jutro miał urodzić się mój Aniołek, którego straciłam pod koniec stycznia....
I choć pod serduszkiem noszę Wiktorkę, to serce mi się kraja jak pomyślę, że właśnie powiinam się przygotowywać do porodu,a jutro na świecie powinnien być mój Aniołek....
POmyślcie o mnie jutro, żebym jakoś przeżyła ten dzień....
A dodatkowo jutro rano idę na USG zobaczyć Wiktorkę, może ona mi humor poprawi....
reklama
anuszka
stara-czka
Natka
no skacze jak głupia ale chyba ta ponad 37 to uznam za zaburzona bo w tym dniu wyskoczyła mi opryszczka a tak to były "w miarę" na stałym poziomie.
Michalina
całym serduchem jestem z Tobą.
3maj się kochana
Dobrze że już jesteś spokojniejsza. To najważniejsze!
Fajnie że idziesz na usg napewno będzie ci lżej i to powinno ci zawracać myśli.
Daj znać po usg koniecznie.
Pamiętaj-co nas nie zabije to nas wzmocni. Wiktoria
no skacze jak głupia ale chyba ta ponad 37 to uznam za zaburzona bo w tym dniu wyskoczyła mi opryszczka a tak to były "w miarę" na stałym poziomie.
Michalina
całym serduchem jestem z Tobą.
3maj się kochana
Dobrze że już jesteś spokojniejsza. To najważniejsze!
Fajnie że idziesz na usg napewno będzie ci lżej i to powinno ci zawracać myśli.
Daj znać po usg koniecznie.
Pamiętaj-co nas nie zabije to nas wzmocni. Wiktoria
Ostatnia edycja: