reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Cześć dziewczynki!!!!!!!
Nie było mnie długo a Wy nic nie tęskniłyście :((((((
Natka za to jak Tobie idzie temp do góry :D

Nie było mnie właściwie tydzień.. niby byłam, ale było tyle pracy, że nie wiem co sie działo, na nic nie miałam czasu......
Mel o kiedy w końcu będziesz testowac? Bo ja na tempkach sie nie znam w ogóle....

A ja jestem rodowitą Warszawianka, i juz tu zostane na zawsze. Przez 1,5 roku mieszkałam w Londynie, ale stwierdziałam, ze tam nie jest dla mnie życie.... o nie.......

Sylka a jak Ty sie czujesz w ogole????

misia hej, ja tez mieszkalam prawie 2 lata w Londynie i tez stwierdzilam,ze to nie dla mnie , za to moj maz do dzis jeszcze wspomina ze dobrze mu tam bylo a wrocilismy 5 lat temu.
czuje sie dobrze, od wczoraj maly mnie uracza swoimi kopniaczkami, narazie to takie stuku puku, ale chwilami wiadac jak sie skora unosi. Imienia nie wybralismy jeszcze , nie moge sie zdecydowac. A jak Twoja ksiezniczka?

MEL fajna z Ciebie babka, lubie czytac, sluchac o kobietach sukcesu, ktore osiagaja duzo w swojej sciezce zawodowej, podziwiam takie kobitki.

natka, fajnie Ci rosnie tempa :-)

Michalina
ja tęskniłam . . .
Nie było cie tak długo. . . Myślałam że 3masz sztame z moimi babolami kochanymi i też jesteś obrażona i tu już nie zaglądasz. . .A jak ty się czujesz?

Anuszka ale kto sie obrazil?

Ja tu nie widzialam obraznoego nikogo. Ale chyba kazdy musi sie w pewnym momencie zdystansowac. oderwac i odetchnac. Nie samym forum czlowiek zyje.

wiem ze chcialy sie zdystansowac i tylko czasem tu zagladac i ja to rozumiem ... ale po mojej akcji juz tu nie pisza...

anuszka ja od Was odpoczywac nie musze :D Po prosu mialam fast tydzien :D

MOja Wiktoria z dnia na dzień bardziej daje o sobie znać - wczoraj na występie Górniak tak kopała, że aż mi brzuch cały latał :)
Ja wreszcie psychicznie odpoczełam, jak juz wiem, że wszystko jest ok to zupełnie odżyłam.... jestem znów innym człowiekiem :D

anuszka ale Ci skacze ta tempka. Ale najważniejsze że cały czas jest wysoko :-)

Misia no właśnie dawno Cię nie było :-) dobrze że przestałaś się już zamartwiać :-)

Chciałam się z Wami podzielić, że dziś a zwłaszcza jutro będę mieć smutny dzień... już mi dziś jest źle a co będzie jutro....
Jutro miał urodzić się mój Aniołek, którego straciłam pod koniec stycznia....
I choć pod serduszkiem noszę Wiktorkę, to serce mi się kraja jak pomyślę, że właśnie powiinam się przygotowywać do porodu,a jutro na świecie powinnien być mój Aniołek....
POmyślcie o mnie jutro, żebym jakoś przeżyła ten dzień....

A dodatkowo jutro rano idę na USG zobaczyć Wiktorkę, może ona mi humor poprawi....

reklama
Natka
no skacze jak głupia ale chyba ta ponad 37 to uznam za zaburzona bo w tym dniu wyskoczyła mi opryszczka a tak to były "w miarę" na stałym poziomie.

Michalina
całym serduchem jestem z Tobą.
3maj się kochana
Dobrze że już jesteś spokojniejsza. To najważniejsze!
Fajnie że idziesz na usg napewno będzie ci lżej i to powinno ci zawracać myśli.
Daj znać po usg koniecznie.
Pamiętaj-co nas nie zabije to nas wzmocni. Wiktoria

Ostatnia edycja:
Do góry