reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

aninsen- piękna fota- wszystkiego najlepszego:-)

misia- dobrze że jakoś przebrnęłaś przez ten trudny dzień, ja wiem niestety jak to jest i często łapię się na tym że myślę np. że moje dziecko teraz miałoby 7 miesięcy już. Ale pocieszam się że tak miało być a maluszek swoimi kopniaczkami od razu przegania złe myśli.

natka- trzymam kciuki żeby tempka się utrzymała!

anuszka- trzymam kciuki za zabieg!

reklama
misiaczku myslalam wczoraj o Tobie, wiem ze to niewiele da, ale moze tamten Aniolek nie byl jeszcze gotowy do przyjscia na swiat, moze tak mialo byc zebys teraz mogla zostac mama cudownej dziewczynki :** nie smuc sie Kochana bo przed Toba teraz najpiekniejszy okres w zyciu i korzystaj z Niego ile tylko sie da :*

anisen piekne zjecia :) slicznie wygladalas, domyslalam sie ze ten Wasz zacny ksiadz sam rozluzni atmosfere na mniej nerwowa :)

sylka Wiktor tez mi sie podoba, bardzo ladne imie takie wyniosle :-)

anuszka trzymam kciuki za zabieg i tu nikt sie nie obrazil, ja po prostu potrzebuje troche odpoczynku, bo przez ostatnie miesiace zbyt zylam forum i tym co sie na Nim dzialo zapominajac o sobie i tym, ze za niedlugo wpadne w paranoje.

Anisen cudownego zycia u boku Twojego meza i kochanych dzieci. Wszystkiego dobrego!! Pieknie wygladaliscie:-):-)

Misia beda jak blizniaki tutaj Wikuś i Wikusia ;-)

Nuusia fajnie ze jestes, pusto tu bez Ciebie, zagladaj tak czesto jak tylko dasz rady:******

Anuszka trzymam kciuki!!

Happymama co u Ciebie , brzuszek juz widac? KIedy bedziesz miec wizyte, płec juz chyba bedzie widac.

Czesc dziewczyny! My juz z powrotem, mam mase pracy po poltorej dnia nieobecnosci :(

Michalina, trzymaj sie kochana! Dzisiaj juz lepiej? Mysl o swojej ksiezniczce w brzuszku ;)

Anisen, ogromne gratulacje! Piekna rodzina, piekne zdjecie, cudnie wygladaliscie!

Sylka, ale z Michalina spasowalysxie imiona ;)

Anuszka, daj znac co i jak! Trzymam kciuki, w razie czego niech wytna ten polip w cholere! Badz dzielna!

Natka, widze, ze tempka w dol, ale moze poczekajmy na jutro? Ale i tak piekny wykres, bez stymulacji!

Happymama, jak na wakacjach bylo? Wrociliscie?

Już po zabiegu. Wszystko trwało może pół godz do 45 min z przygotowaniem i powrotem na sale. Mały ból podbrzusza i senność. A tak to ok. . . dochodzę do siebie po narkozie.
Zrobili mi histeroskopie, przy okazji biopsje ale czy wycięli polip to jeszcze nie wiem. Ale myślę że tak bo krwawie i boli . . .

No właśnie polip wyszedł mi dopiero w trakcie badań teraz. Mógł dopiero teraz urosnąć i zostać zauważony? może akurat to jest przyczyna ale ja mam zaburzenia hormonów więc to swoją drogą.

reklama
Do góry