reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

aninsen- piękna fota- wszystkiego najlepszego:-)

misia- dobrze że jakoś przebrnęłaś przez ten trudny dzień, ja wiem niestety jak to jest i często łapię się na tym że myślę np. że moje dziecko teraz miałoby 7 miesięcy już. Ale pocieszam się że tak miało być a maluszek swoimi kopniaczkami od razu przegania złe myśli.

natka- trzymam kciuki żeby tempka się utrzymała!

anuszka- trzymam kciuki za zabieg!

reklama
misiaczku myslalam wczoraj o Tobie, wiem ze to niewiele da, ale moze tamten Aniolek nie byl jeszcze gotowy do przyjscia na swiat, moze tak mialo byc zebys teraz mogla zostac mama cudownej dziewczynki :** nie smuc sie Kochana bo przed Toba teraz najpiekniejszy okres w zyciu i korzystaj z Niego ile tylko sie da :*

anisen piekne zjecia :) slicznie wygladalas, domyslalam sie ze ten Wasz zacny ksiadz sam rozluzni atmosfere na mniej nerwowa :)

sylka Wiktor tez mi sie podoba, bardzo ladne imie takie wyniosle :-)

anuszka trzymam kciuki za zabieg i tu nikt sie nie obrazil, ja po prostu potrzebuje troche odpoczynku, bo przez ostatnie miesiace zbyt zylam forum i tym co sie na Nim dzialo zapominajac o sobie i tym, ze za niedlugo wpadne w paranoje.

Anisen cudownego zycia u boku Twojego meza i kochanych dzieci. Wszystkiego dobrego!! Pieknie wygladaliscie:-):-)

Misia beda jak blizniaki tutaj Wikuś i Wikusia ;-)

Nuusia fajnie ze jestes, pusto tu bez Ciebie, zagladaj tak czesto jak tylko dasz rady:******

Anuszka trzymam kciuki!!

Happymama co u Ciebie , brzuszek juz widac? KIedy bedziesz miec wizyte, płec juz chyba bedzie widac.

Czesc dziewczyny! My juz z powrotem, mam mase pracy po poltorej dnia nieobecnosci :(

Michalina, trzymaj sie kochana! Dzisiaj juz lepiej? Mysl o swojej ksiezniczce w brzuszku ;)

Anisen, ogromne gratulacje! Piekna rodzina, piekne zdjecie, cudnie wygladaliscie!

Sylka, ale z Michalina spasowalysxie imiona ;)

Anuszka, daj znac co i jak! Trzymam kciuki, w razie czego niech wytna ten polip w cholere! Badz dzielna!

Natka, widze, ze tempka w dol, ale moze poczekajmy na jutro? Ale i tak piekny wykres, bez stymulacji!

Happymama, jak na wakacjach bylo? Wrociliscie?

Już po zabiegu. Wszystko trwało może pół godz do 45 min z przygotowaniem i powrotem na sale. Mały ból podbrzusza i senność. A tak to ok. . . dochodzę do siebie po narkozie.
Zrobili mi histeroskopie, przy okazji biopsje ale czy wycięli polip to jeszcze nie wiem. Ale myślę że tak bo krwawie i boli . . .

No właśnie polip wyszedł mi dopiero w trakcie badań teraz. Mógł dopiero teraz urosnąć i zostać zauważony? może akurat to jest przyczyna ale ja mam zaburzenia hormonów więc to swoją drogą.

reklama
Do góry