reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

patu$ hahah bardzo prosze :-D Tylko Ty go tam lepiej nie zbaczaj z drogi, bo mieliscie dzis miec pracowita noc, a tak to mu trocje zejdzie zanim mnie tu znajdzie jeszcze :wściekła/y::wściekła/y:

misia no powiem Ci pannica jak marzenie :DD prawie 0,5kg kruszyna juz ma ach ! :-)

reklama
Dziewczynki, dziękuję!!! Teraz ładnie prosi Wiktoria że chce koleżanki/kolegów od ciotek BB, więc wiecie - czekamy!!! Ślemy fluidy!!!!Straszliwie czekamy na dobre wieści od Was!!!
No mam nadzieje ,że Nuuśka juz zaraz będzie mieć dobre wieści, a może i Sandra, a potem każda po kolei!!!!!!!!!!!!!!!!

nuuska, cale forum czeka na Twoja dzisiejsza tempke! a moze nawet dalas sie skusic i testowalas? :)
sandra, widzialam, ze faktycznie tempka dzisiaj poszla w dol :-( strasznie mi przykro!

a teraz pytanie za 100 punktow, kiedy ja moglam miec owulke jezeli wczorajsza tempke uwazam za zaburzona? caly dzien smarkalam i kichalam, czulam sie jak na grype wiec mysle, ze mogla byc troche wyzsza. Wczoraj popoludniu juz bylo ok wiec dzisiejsza powinna byc dobra. A wszystkie inne znaki raczej wskazuja na niedziele/poniedzialek. hmmm...

Misia- super, cieszę się bardzo:-)

Nuuśka- ależ się nie mogę doczekać twojego testowania. Ja czuję się dobrze, odżyłam bo tym upierdliwym pierwszym trymestrze.

Sandra- przykro mi się tempka poszla w dół:-(

Sandra przykro mi że jednak tempka w dół.. Dobrze przeczuwałaś :-(

Mel a te Twoje dwie wyższe w 12 i 13 dc nie były czymś zaburzone?

niestety ostatnio cos zapylilo, przyplatala sie chyba alergia wiec nie jestem pewna czy tempka z 12dc nie byla zaburzona. Ale co ja bede gdybac, przytulalismy sie tylko raz w czasie dni prawdopodobnie plodnych wiec dowiem sie na koniec miesiaca :-)

nuuska, czekamy! :-) ja mysle, ze nuuuska zatestowala i teraz jest ogromna radosc w domu :)

reklama
hej dziewczynki .

Co moge napisac, nie wiem w sumie co napisac, moze tylko tyle, ze znowu nic z tego.
Siedze i rycze od rana, ale to juz przeciez normalne, powinnam sie do tego przyzwyczaic, ale mimo to, miesiac w miesiac mam ta cholerna nadzieje, ze sie udalo. A kiedy spada temperatura mam wrazenie ze rozpadam sie od srodka sama w sobie.. dzis nawet tak duzego spadku sie nie spodziewalam choc przypuszczalam ze spadnie.
Co powiedziec Łukaszowi ? Nie wiem. Tak liczyl na ten miesiac, tak sie przejmowal. A ja znowu nawalilam.
Wszyscy liczyli, wierzyli ale znowu nie wyszlo. Ciezkie dni teraz przede mna..jak zawsze do @. Oby przynajmniej szybko przyszla.
Dziekuje Wam za wiare i otuche ale skoro nawet odstresowanie sie, zmiana klimatu i otoczenia nie pomogla to na prawde nie wiem o co tu chodzi. Do dupy to wszystko :/ i przepraszam Was.

Ostatnia edycja:
Do góry