reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Nuuuśka bo na tyłek dostaniesz! Ból jak na @ to żaden objaw.
Mnie tak bolało dobry miesiąc i jakoś @ nie mam.

Ja robiłam test .... hmm .... wcześnie :-D:-D:-D
Według enpr: Obserwacja cyklu - enpr.pl
według ovufriend dwa dni wcześniej, bo owu mi wyznaczył na 12dc

reklama
mel bosshe jak pomysle ile osob moge zawiesc to czuje ze nie moge :-):wściekła/y:

sandra to juz chyba kwestia przyzwyczajenia wiesz...ale staram sie jak moge myslec pozytywnie.

monigaa czyli wedlug tego, co wyznaczyl Ci ovu pozytywny tescior wyszedl Ci w 10 dniu po, wedlug enpr.pl w 12 dniu po owu :tak: a nie pamietam, mialas wtedy wyrazna kreche czy cien ? :happy2::blink: oby bylo dobrze, uch oby bylo :tak:
U mnie ovu w ogole kosmicznie, bo wyznaczyl owu na 19dc, wiec teraz teoretycznie jestem w 10dniu po. Wedlug enpr w 11 dniu po.

Na testach z allegro (czułość 10) - cień kreski
Popołudniu na testach z Rossmanna pepino czy jakoś tak (czułość 25) - też cień kreski,
a na jakiś najtańszych paskowych z marketu (czułość 10) - mocna krecha :-D
Tak więc jak widać co test to inny wynik. Suma summarum na każdym były dwie kreski :-D

Nuuuśka co ma być to będzie. Ja trzymam za Wszystkie mocno kciuki &&&&
Sandra, Nuuuśka zobaczcie w Was już nawet inne osoby zauważają zmiany. Tak więc głowy do góry :tak:
Melponea u Ciebie też ładnie tempka pnie się w górę :tak:

tylko malzonek sie obija w domu :-( za duzo innych spraw na glowie, ale ja bede zadowolona jezeli w koncu bede miec prawidlowy wykres, ostatni cykl nie nastrajal optymistycznie :)

moniqaa czyli najlepiej mimo wszystko zaopatrzyc sie w 10 na poczatek, bo jak mialas cien krechy to znajac zycie na 25 u mnie nic nie wyszloby.
Czekanie jest chyba najgorsze, biore pod uwage jeszcze jedna mozliwosc - jesli do piatku tempka nie spadnie, poje ne bete, ona pokaze jednoznacznie a w tesciory juz chyba po czesci nie wierze, bo wiele trafia sie felernych i mimo ciazy u niektorych kobiet pokazywaly ich brak. :blink: ale zobaczymy. Juz o tym nie mysle dzis bo zwariuje.

Nuuska czy Ty mozesz przestac schizowac?! Jaki test? jaka tempka? Mowie ci ze to fasolek! CZekaj do terminu i pierwszy lepszy tescior w dlon. Jak bedzie mialo byc to kreska sie pojawi na kazdym jaki by nie byl. Ja wierze ze to ten cykl i bedziesz kwietniowka :)

Bylo by mi bardzo milo,bo sama jestem z kwietnia!

A teraz sie rozluznij zrelaksuj i nie mysl tyle bo normalnie i ja zaraz zwariuje

reklama
Nuuuśka i Sandra- bardzo ładne wykresy! trzymam mocno kciuki i mimo że chwilowo jestem na urlopie to też zaglądam i sprawdzam was na bieżąco:tak: tylko necior mi tutaj tak koszmarnie wolno chodzi.

Sylka - gratuluję syneczka:-)

misia- trzymam kciuki za usg!

Do góry