reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Nuuuśka cholera jasna, na mnie krzyczałaś zawsze, ze jestem panikara - a Ty to co?????????? Schizujesz na maksa!!!!! Ładna tempka, kup testy 10 i czekaj na testowanie. I masz ładnie testować!!!!!!!!! I nie denerwować mnie, bo ja i tak już jak na szpilkach siedzę!!!!!!!!!

A ja testowałam 11 dni po owulacj, ale był cień magaaaaaaaa i poczekałam jeszcze 2 dni. I nie radzę testować przed spodziwaną @ bo wsiąde z Sandrą do auta i raz dwa będziemy na Śląsku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

misia To ja ide testowac a Wy wsiadajcie w auto :laugh2:mamy w domu duzo jagodzianek i dobra kawe wiec zapraszam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: juz mi to tyle razy obiecywalas ze w koncu musisz przyjechac :-) i koniecznie dawaj znac po usg bo Ciocia kciuki zaciska za mala niunie !! Co by jej nic nowego nie wyroslo, za to ona sama zeby rosla w sile i kopniaki :-)

sandra no wlasnie, nie ma chyba na to jednego rozwiazania, bo to tylko i wylacznie zalezy od przyrostu LH u kobiety, jak jest male, to zaden tescior tego nie pokaze, a u innych z kolei od razu jest booom i mega przyrost i tluste krechy ! Ja jestem dobrej mysli co do Nas zreszta sama wiesz :*

happy dziekuje bardzo za kciuki, oby przyniosly szczescie Kochana. Jak sie czujesz w ogole ?

Nuuuska a ja wysle Ł z kopem dla ciebie. jest w Tychac a jedzie do domu przez Katowice wiec uwazaj bo wpadnie do ciebie w nocy nakopie do tylka i ucieknie :-):-)

reklama
Do góry