reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Witam

Ja już nic z tego nie rozumiem :no:
Tempka dziś poszła w górę :szok:, ja już na serio nic nie wiem :zawstydzona/y::baffled: o co znowu kaman ? :eek:

Kochane znalazlam cos w necie
http://forum.28dni.pl/discussion/2052/luf-zespol-luteinizacji-niepeknietego-pecherzyka-jajnikowego/

Kurde juz sama nie wiem napiszcie co o tym sadzicie bo ja juz glupieje od tego wszystkiego
Życzę wam miłego dnia :tak:

Ostatnia edycja:
ja już na izbie przyjęć
jestem wcześniej a już jestem 6 czy 5. . .
denerwuje się że znów coś wymyśla i mnie nie przyjmą
jak się rozgoszczę to was nadrobie

przyjęta!
uff ! kamień z serca. miałam obawy że znów mnie nie przyjmą.
aż ciśnienie miałam wyższe :-D
książki, sudoku, gazeta i wy
3dni laby :-D

z ta angela to masakra,musiało to być na moim urlopie kurde muszę poczytać wstecz. . . ale pewnie ustnela swoje posty.

happymama
mnie też zabierz ze sobą!
my z michalina z tego samego miasta więc będzie po drodze :-D

Sandra,Nuuuśka
piękne wysokie tempki :-D
chyba jest możliwy skok tempki i brak owu. ja tak miałam. faza lutealna czyli tych wysokich temp. trwala ok 8dni możliwe że bez owu właśnie. no i nie miałam wtedy na usg żadnego dominującego pęcherzyka.
sandra
z takim niepękającym to nie mam pojęcia. musisz spytać lekarza ale widzicie. tempka wysoko, a owu brak

sandra, kurcze, lekarzem nie jestem wiec nie bede tutaj medrkowac. Ale na pocieszenie znalazlam to:
Jednorazowe stwierdzenie prawidłowego przebiegu cyklu czy też zaobserwowanie różnego rodzaju nieprawidłowości w czasie jego trwania nie zawsze pozwala nam na wyciągnięcie jednoznacznego wniosku o prawidłowym czy też nieprawidłowym funkcjonowaniu układu rozrodczego u kobiety. Cykle miesięczne kobiet charakteryzują się bowiem dużą zmiennością, tj. cykle prawidłowe mogą występować na przemian z nieprawidłowymi. Stąd też niekiedy istnieje konieczność monitorowania owulacji w kilku cyklach, aby upewnić się co do powtarzalności uzyskiwanych wyników. Wielokrotne stwierdzenie zaburzeń w tym zakresie sugeruje udział zaburzeń owulacji jako jednej z przyczyn niepłodności.

Takze jeden cykl o niczym nie swiadczy! Wiekszosc kobiet nie jest tak plodna jak kroliki i jednak troche czasu zajmuje staranie sie o potomstwo! A ten zespol lutenizacji niepeknietego pecherzyka z tego co czytalam ma jakis promil populacji wiec naprawde musialabys miec ogromnego pecha! poza tym chyba na usg byloby widac?

anuszka, trzymam kciuki! daj znac co i jak!!denerwuje sie tez za Ciebie!

ej
nie ma już czym się denerwować.
już leże sobie na sali i czekam tylko nie wiem na co i kiedy.
u mnie na sali jest kobieta trochę starsza ode mnie i jakieś małolaty. na izbie słyszałam ich PESEL i są z 96 i 91r.
boże co one robią na endokrynologii?
jedna ma laptop druga coś rysuje następna czyta a na sali obok tak wesoło. gadaja i się śmieją aż im zazdroszczę.
bosze
jak się cieszę że mam net w telefonie

Ostatnia edycja:
super anuszka! jak ja lezalam na pulmonologii to mozna sie tylko domyslac co tam sie dzialo...na szczescie w czasie mojego 2 tygodniowego pobytu nikt nie umarl ale i tak byl hardcor, brrr! nienawidze szpitali! Pisz pozniej co tam Ci dokladnie robia, moze komus sie przyda :)

reklama
sandra ja wierze ze to zdarzenie bylo sytuacja jednorazowa, i na pewno wiecej sie nie powtorzy, choc dla mnie nic nie jest jeszcze przesadzone. Ja wierze ze bedzie dobrze, musi byc.

anuszka dobrze ze juz w szpitalu :tak: ja na telefonie nie wiele bym widziala, dlatego mialam lapka ze soba :wściekła/y:Robili Ci juz jakies badanka ?

Do góry