reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

anuszka - no fakt ciebie przecieć nie było. Załozycielka naszego wątku angelaa_w okazała się być trollem, strasznie tutaj zaczęła mieszać i pisać niestworzone historie o ciąży itd. Dobrze że się szybko zorientowałyśmy i przegoniłyśmy wiedźmę;-)

ja słyszałam że moderatorka forum marcówek2014 też okazała się być trollem, ale tylko dziewczyny na lutówkach coś tam pisały na ten temat, nie zgłębiałam tematu.

u mnie dzisiaj intensywny dzień, pakowanie, zakupy, w nocy wyruszamy do Polski nad nasze ukochane jeziora Łagowskie. Jeździmy tam co roku od 10 lat.

reklama
sandra, to czekamy na wiesci :)
happymama, przyjemnej i bezpiecznej podrozy oraz udanego wypoczynku! wyobrazam sobie, ze spakowanie siebie i trojki dzieciakow to nielada wyzwanie!:-) ciezarowka jedziecie?:-)

hej :*

anuszka tak jak napisala happy angela byla kims kto tak na prawde nie istnial, malo tego prawie na kazdym watku z tego co zdazylysmy zauwazyc albo od razu albo po czasie demaskowana jest taka wlasnie "psychiczna osobka". Angela narobila tu takiego zametu, ze przez blisko miesiac nie pisalysmy o niczym innym tylko o jej wyimaginowanej ciazy, testach ktore wychodzily negatywne mimo braku @, i jej eM ktory nie znosil lekarzy. Szkoda slow, laska namieszala Nam rowno, zreszta potem pisalam z dziewczyna z innego watku, dziewczyna zdemaskowana zostala pod nickami na_ratunek, costa, u Nas jako angelaa i jeszcze pare innych ale nie pamietam juz teraz. Podobno udziela sie nie tylko na BB, wymysla swoja coraz to nowa historie i wciaga w swoje zycie inne staraczki a potem nagle wszystko okazuje sie bujda.

sandra trzymam kciukaski :**

happy udanego wypoczynku Kochana !! i podziwiam bo kiedy ja pakuje siebie i Olke to juz sa dwie walizki :wściekła/y:a gdzie tu Twoja reszta :wściekła/y:

hej babeczki
umieram.............
happymama wez mnie ze sobą nad to jezioro.... BŁAGAM... i utop mnie tam w ten upał :D

Sandra daj koniecznie mi znać czy pecherzyki pekly!!!!!!!!!!
A palec jakos sie trzyma stopy jeszcze, ale marnie było....

A USG mam 14 sierpnia - już połówkowe! Co za szok, czas zapiernicza...........

sandra dziekuje :* ale sama wiesz jak u mnie bywalo juz pieknie takze teraz juz nic nie mowie, zobaczymy w ciagu najblizszych paru dni jak bedzie wygladala.

misia- już połówkowe, ale zlecialo:tak:

ja mam wprawę w pakowaniu, wiem już jak pakować żeby nie zabrać tuzin niepotrzebnych rzeczy. Rok temu wrociliśmy z Włoch i po trzech dniach ruszaliśmy do Polski, miałam 3 dni na rozpakowanie, szybkie pranie, prasowanie i spakowanie wszystkiego od nowa... także dla mnie no problem!:-D

nuuska, pytalas gdzies o moment owulacji, to co znalazlam: Większość skoków jest PO owulacji. Ale są i przypadki, że przed. Dane statystyczne mówią, że 3 dnie przed do 2 dni po skoku - gdzieś w tym przedziale następuje owu.

reklama
USG wskazuje że pęcherzyk nie pękł ma 19mm, albo pękł i ciałko żółte się nie wydostało albo nie wiem co :no:
Mam się zgłosić na początku następnego cyklu (22.08) by spr czy się wchłonąl

Do góry