reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

anuszka - no fakt ciebie przecieć nie było. Załozycielka naszego wątku angelaa_w okazała się być trollem, strasznie tutaj zaczęła mieszać i pisać niestworzone historie o ciąży itd. Dobrze że się szybko zorientowałyśmy i przegoniłyśmy wiedźmę;-)

ja słyszałam że moderatorka forum marcówek2014 też okazała się być trollem, ale tylko dziewczyny na lutówkach coś tam pisały na ten temat, nie zgłębiałam tematu.

u mnie dzisiaj intensywny dzień, pakowanie, zakupy, w nocy wyruszamy do Polski nad nasze ukochane jeziora Łagowskie. Jeździmy tam co roku od 10 lat.

reklama
sandra, to czekamy na wiesci :)
happymama, przyjemnej i bezpiecznej podrozy oraz udanego wypoczynku! wyobrazam sobie, ze spakowanie siebie i trojki dzieciakow to nielada wyzwanie!:-) ciezarowka jedziecie?:-)

hej :*

anuszka tak jak napisala happy angela byla kims kto tak na prawde nie istnial, malo tego prawie na kazdym watku z tego co zdazylysmy zauwazyc albo od razu albo po czasie demaskowana jest taka wlasnie "psychiczna osobka". Angela narobila tu takiego zametu, ze przez blisko miesiac nie pisalysmy o niczym innym tylko o jej wyimaginowanej ciazy, testach ktore wychodzily negatywne mimo braku @, i jej eM ktory nie znosil lekarzy. Szkoda slow, laska namieszala Nam rowno, zreszta potem pisalam z dziewczyna z innego watku, dziewczyna zdemaskowana zostala pod nickami na_ratunek, costa, u Nas jako angelaa i jeszcze pare innych ale nie pamietam juz teraz. Podobno udziela sie nie tylko na BB, wymysla swoja coraz to nowa historie i wciaga w swoje zycie inne staraczki a potem nagle wszystko okazuje sie bujda.

sandra trzymam kciukaski :**

happy udanego wypoczynku Kochana !! i podziwiam bo kiedy ja pakuje siebie i Olke to juz sa dwie walizki :wściekła/y:a gdzie tu Twoja reszta :wściekła/y:

hej babeczki
umieram.............
happymama wez mnie ze sobą nad to jezioro.... BŁAGAM... i utop mnie tam w ten upał :D

Sandra daj koniecznie mi znać czy pecherzyki pekly!!!!!!!!!!
A palec jakos sie trzyma stopy jeszcze, ale marnie było....

A USG mam 14 sierpnia - już połówkowe! Co za szok, czas zapiernicza...........

sandra dziekuje :* ale sama wiesz jak u mnie bywalo juz pieknie takze teraz juz nic nie mowie, zobaczymy w ciagu najblizszych paru dni jak bedzie wygladala.

misia- już połówkowe, ale zlecialo:tak:

ja mam wprawę w pakowaniu, wiem już jak pakować żeby nie zabrać tuzin niepotrzebnych rzeczy. Rok temu wrociliśmy z Włoch i po trzech dniach ruszaliśmy do Polski, miałam 3 dni na rozpakowanie, szybkie pranie, prasowanie i spakowanie wszystkiego od nowa... także dla mnie no problem!:-D

nuuska, pytalas gdzies o moment owulacji, to co znalazlam: Większość skoków jest PO owulacji. Ale są i przypadki, że przed. Dane statystyczne mówią, że 3 dnie przed do 2 dni po skoku - gdzieś w tym przedziale następuje owu.

reklama
USG wskazuje że pęcherzyk nie pękł ma 19mm, albo pękł i ciałko żółte się nie wydostało albo nie wiem co :no:
Mam się zgłosić na początku następnego cyklu (22.08) by spr czy się wchłonąl

Do góry