reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Nuuuśka
a którego września?bo ja też z września!!
tyle km na zakupy?Wow!
ale z nudów albo potrzeby to i ja bym mogła na takie wycieczki jeździć.

Ostatnia edycja:
reklama
sandra
kiedy wy braliście ślub bo już kiedyś o tym pisałysmy że mamy podobna datę ślubu ale zapomniałam

Nie ma opcji na weekendbo w sobote mamy takie nasze wsiowe swieto nie wiem czy ktoras wie o co chodzi ale mam Odpust. Czyli takie swieto ku czci patrona parafi,a ze jak meiszkam w miejscowosci gdzi ejest kosciol jakby takie centrum to dla nas to jest takie siweto jak w neidziele. Sa tasze zabawki dla dzieciakow karuzele,msza swieta przewaznei goscimy biskupa a wiecorem zabawa taneczna w remizie :-):-):-) Uwielbiam takie imprezki ze znajomymi sasiadami :)

Nuuska, jakas Straciatela chciala do nas dolaczyc, ale widze ze juz nawet swoj post skasowala....

Patu$ka bylam pare razy na odpuscie :D fajna zabawa :)

A ja zdychaaaammmmmm.................. jutro to juz chyba kompletnie umrę................

a jeszcze dziś stoczylam walkę z betonowym śmietnikiem i niestety on wygrał... a mi się ciurkiem lała krew z palca u nogi i chodzić teraz nie mogę.............

kinga wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, tyle skomentuje

Nuuska 8 km rowerem w ten upał?? ZYJESZ JESZCZE????????????????????

Ja mam we wrześniu imieniny, więc postarajcie się babeczki ;)

anuszka 7 wrzesien :-) zawsze plakalam jak bylam mlodsza, ze ja mam urodziny a tu rok szkolny sie zaczyna :wściekła/y:
A do sklepu musielismy jechac z musu, nic juz w lodowce nie bylo, w piatek wracamy wiec jutro chccielismy sobie jeszcze zrobic grilla a tu w takiej odleglosci jest najblizszy sklep :baffled: nosz kosmos, dalam rade, ale kurde na rowerze wiecej nie pojade nie ma szans ! :szok:

patu$ pewnie ze wiem co to odpust :D Tu na wsi, w zeszlym roku zachaczylismy wlasnie o Niego a i u Nas w parafii jest raz na jakis czas, zabawa fajna, najlepsza oczywiscie dla dzieci, Olka w swoim zywiole, jak widzi tyle *******ek ( mowie o tych chinskich zabawkach ) :wściekła/y:

misia ta Straciatella pojawila sie na sierpniowych staraczkach, ale juz mi smierdzi cos..... :dry:
po dzisiejszej wyprawie mam dosc, normalnie Ł. madry bo on cwiczy ale ja bez kondychy porwalam sie jak z motyka na slonce normalnie :nerd:

anuszka bo hmmm dla mnie osoba jesli pojawia sie na watkach sprzed paru miesiecy, potem "sie usuwa" i przenosi na inny watek to juz mi jakos nie pasuje...poza tym dzis jak sie przedstawiala tam, podczytalam to i znowu zapachnialo mi angela..ale gdzies to mam. Byle tu Nam juz nikt nie mieszal, zreszta kto madry w sierpniu dolacza do staraczek kwietniowych ? :sorry2::wściekła/y: Smierdzi na kilometr.
A Ty jeszcze dwa dni i do Szpitala oj oby badanka wyszly pomyslnie :** !!! bede za to mocno trzymac &&&&&&&&&&&&&

Dobranoc dziewczynki :* kciukaski za tempki jutrzejrze :)

Nuuuśka
badania jak badania
będę miała poprostu wszystkie wyniki w jednym :-D
a co to za akcja z angela bo ja nie w temacie

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :)
Pati fajnie brzmi taki odpust, zycze milej i udanej zabawy :)
Misia, jak to przygoda z betonowym smietnikiem? Co sie stalo? Mam nadzieje ze poszkodowany jest tylko palec u nogi. Kiedy masz teraz usg?

Ja lece dzis po pracy do lekarki na umowione w zeszlym tygodniu USG monitorujace cykl, mam nadzieje ze bedzie ok :)

Ostatnia edycja:
Do góry