reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

jeszcze nie
czekam
siedzę, leże, sudoku, FB i wy :-D

Nuuuśka
na samym dole strony jest coś takiego do wyboru
BB to dziewczynka, chłopczyk
i tam jest wybór dla telefonów coś tam wtedy masz fajny widok, węższy :-D
ja to cały czas siedzę z wami na tel, rzadko kompa otwieram :-D

reklama
już wiem co nie co
teraz to ja już nic nie będę miała robionego
mogę iść na kawę :-D
miałam wywiad z lekarzem, fajna babka, młoda, mila, prowadzi mnie . .
w nocy trzy razy będę miała badana prl w profilu nocnym o 22.00 2.00 6.00
rano hormony
potem to nie wiem co dalej
następna wizyta czyli badania w II fazie też na 3 dni zapisali mnie na 26.08 już bez problemu i stresu że nie będzie miejsc :-D

Ostatnia edycja:
To super :DDD Co do telefonu, musisz mi wybaczyc, ale ja jeszcze nie kupilam okularow, i wszystko co male na telefonie, telewizorze, plakacie, w gazecie, dla mnie to czysta magia bo nic nie widze :laugh2: Ale slepota poteguje u mnie, we wrzesniu juz sobie obiecalam ze sprawie sobie na urodziny okulary, bo za niedlugo oslepne na amen

anuszka trzymaj się w tym szpitalu i wyśpij się w dzień jak będą Cię w nocy budzić.....
sandra nie łamiemy się, nie myślimy, czekamy i już. Ja Ci pisałam wczoraj, że zaraz po zabiegu jak poszłam do gin też się okazało, że nic nie pękło... po @ okazało się, że się wchłoneło, dostałam zielone świato na staranka i bach - ciąża....
Nuuśka ślepaku!!! Ja szkła kontaktowe noszę, bo bez nich bym na każdy słup wpadała!!!!

anuszka, odpoczywaj! jedzenie dobre tam serwuja? :-)

a ja mam uczulenie na szkla kontaktowe, po 5 latach noszenia nagle musialam przerzucic sie z 3 miesiecznych na miesieczne i moje oko w ogole takich nie toleruje. Od razu zaczynam lzawic, oko robi sie czerwone, i mam trudnosc z wyjeciem soczewki w ogole z oka...dlatego jestem skazana na okulary, ktorych szczerze nienawidze! Za to odkad jestem w Norwegii to co roku na wyprzedazach jakis inny model sobie dokupuje :-)

Misia soczewki Ci chyba nie pomagaja skoro ostatnio przygode ze smietnikiem mialas ;) ja sie nie lamie :-) juz mi przeszlo tylko wczoraj z przemeczenia i wyczerpania moja reakcja byla taka a nie inna :-) ale dzieki Tobie i Nuusce jest duzo lepiej :* bardzo wam dziekuje za wsparcie :-) nie wiem co bym bez was zrobila :* Kofffam was :-)

reklama
jestem w św Annie Mazowieckiej na Karowej.
jedzenie takie sobie...
zupa pieczarkowa ok i surówka ale ryba bleee
kolacja bardzo skąpa jak mi się uda to zrzuce fote bo już po kolacji :’(
głodna
nudno
ratunku

Do góry