reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
anuszka wspolczuje ale chyba nic nie pobije kleiku ryzowego jakim mnie chcieli raczyc przez 3 dni w Szpitalu po laparo :wściekła/y: jak juz sie wyklocilam to pamietam ze rano byla zupa melczna + 2 kromki chleba z kawaleczkiem masla, i dwoma plastrami szynki,a na kolacje 2 kromki chleba z twarozkiem tzn pewnie Nim mial byc, ale wyszlo ochydne cos..:confused2:

sandra kochana trzymam kciukaski za jutrzejsza tempke, i pamietaj - bedzie dobrze !! :tak: :**

babeczki
no widzę że tempki wysoko !
to ważne!

ja tak sobie...
nuda
noc ciężka, od 22 do 8 cztery kłócia! ręce mnie bolą :’(
burza była więc takie czuwanie a nie spanie było,łóżko niewygodne.

pozatym nuda
na forum pustki więc nie mam co czytać i z kim pisać
nuda no
odliczam czas do obiadu
jeszcze trzy godz
potem mąż przyjdzie więc jakoś to minie

Nuuuska, tempka wyglada bardzo obiecujaco! Tylko nie testuj za wczesnie :-)
Anuszka, wspolczuje, ale z drugiej strony moze w koncu cos ruszy,dobiora Ci odpowIednie leki! Trzymaj sie tam! A rozmawialas z reszta dziewczyn? Co takie mlode robia na endokrynologii?

tu nie ma z kim gadać
każda nos w swoją książkę,komp, tel.
usłyszałam tylko od jednej że nie miała okresu cały rok a wcześniej bardzo rzadko i chyba pierwotną niewydolność jajnikową czy jakoś tak. reszta nie wiem. . .
a obok na sali śmiechy hi hi
gadają, opowiadają
fajnie tam
ja zawsze trafie na takie towarzystwo dretwe

reklama
sandra
no całkiem możliwe
ale wcześniej miałas raczej stalą temp?
czy też tak skakała?

Melponea
no chyba do rana
rano jeszcze jakieś kłócie, śniadanie i do domu