reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Babeczki
ja dopiero wstałam
uroki drugiej zmiany
nic z tego :’(
Tempka w dół i @
dzięki że 3małyscie &&&
Było mi bardzo miło

Melponea
może to jakieś przeziębienie, ten skok strasznie duży a dziś już znacznie niżej.

Nuuuśka
nie marudz, poczekamy zobaczmy. Serduszka są, tempka rośnie . . .

Sandra
no czekamy teraz na ciebie i dobre wiesci!

reklama
anuszka kurcze !!!! a tak wierzylam :((((
juz nie marudze :X nic a nic nie mowie :blink:

moniqaa podobno jak czlowiek traci wiare, wtedy najczesciej zalapuje :happy2: jak sie czujesz w ogole ?? :blink:

eh edytowalam Nasza liste :zawstydzona/y:

Sierpień 2013

Kingax - termin @ 07.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
sandra_best - termin @ 16.08
melponea - termin @ 24.08
patu$ka - termin @ .08
natka - termin @ .08

Wrzesień 2013

anuszka - termin @

anuszka, strasznie mi przykro!! ale gin daje Ci 3 miesiace na zajscie o ile dobrze pamietam? To pierwszy cykl z tym lekarzem i lekarstwami wiec glowa do gory, piers do przodu i czekamy na nastepny cykl!

moniqa, witamy wsrod zywych! :) jak tam sprawa z lekarzami sie rozwiazala?

happymama, to teraz juz z gorki! :)

a u mnie zobaczymy tempke jutro, moze to falszywy alarm. Ale szkoda by byla gdyby to jednak falszywy alarm, bo przynajniej sie nie stresowalismy dniami plodnymi i bylo bardzo przyjemnie, no i do @ blizej! :)

No Ja też już nic nie mówię
ale test to był dobry krok bo jak wyszedł --- to przynajmiej już wtedy czekałam na @
A wykres taki ładny był. Super.
Znaczy że leki działają.
Teraz tylko monitoring i zobaczymy czy pechole pękają. Jak nie to zastrzyki, jak tak to teraz męczymy męża! :-D

Melponea
no ja już od kwietnia chodzę do tej ginki ale dopiero teraz po badaniach dostałam komplet leków. Boję się że to coś poważniejszego. Że coś z nasieniem bo był słaby a teraz są witaminki i nic z tego.
Kręce się w kółko.
Chyba jednak dopadnie mnie dziś ten dół.

Michalina
przypomnisz mi gdzie robiliście badania nasienia?

Sandra
a wy badaliście żołnierzy?

Nuuuśka może i coś w tym jest, że jak człowiek stwierdza, że nici z tego to się udaje. Może dlatego, że ciągle o tym nie myśli? Gdybyśmy znały odpowiedź na to, to nie miałyśmy teraz tych rozterek... Niestety nic nie jest takie proste... tak więc Kochana głowa do góry, nie kraczemy...
Jeśli chodzi o mnie to tak jak pisałam... zero objawów :tak: Czuję się normalnie jak rok czy pół roku temu :tak: Trochę mnie to martwiło, ale moja mamuśka mnie uświadomiła, że jej kompletnie tez nic nie było (dopiero pod koniec ciąży puchły jej nogi i ręce).

Melponea.. wiesz co darowałam sobie tych lekarzy. Zostałam u tego w szpitalu, bez tej karty ciąży... Szkoda mojego stresu i latania po tysiącu innych zanim gdzieś łaskawie mnie przyjmą. Pod koniec ciąży najwyżej każę sobie zrobić ksero kartoteki medycznej i już. W końcu obowiązek mają mnie przyjąć do porodu i bez karty ciąży.
Poza tym zapisałam się do mojej babeczki prywatnie by mi coś tam więcej powiedziała i przy okazji by mąż mógł także zobaczyć dzidzie na USG :tak:

Moniqaa
Powiedz mi coś więcej tzn recepta na dzidzię :-D
Bo mnie wtedy nie było na forum.
Dałaś na luz czy jak?

Anuszka dokładanie - dałam na luz :tak:
Kochaliśmy się z mężem dla odmiany co drugi dzień, a nie jak zwykle co dzień.
Poza tym z góry ten cykl spisałam na straty... Miał być bez owu, a tu nie dość, że owu była to jeszcze dziwnie wcześnie bo koło 10dc...

Tak więc Dziewczynki napisałabym... dajcie na luz, ale wiem, że pisać to ja sobie mogę a to wcale nie jest takie proste.
Jednak jak widać czasem lepiej nie myśleć o tym za dużo :tak:

reklama
Anuszka my zolnierzy narazie nie badalismy, ogolem ja juz w zeszlym cyklu sobie odpuscilam, bo nie robilam testow owu (zbankrutowalabym przez to) stwierdzilam ze co ma byc to bedzie. 01.08 poszlam do tej prywatnej lekarki bo chcialam dodatkowo skontrolowac wyniki badan, a poza tym to byl 14 dc i chcialam zobaczyc jak wyglada usg i zeby ocenila pechole :-D

Monika to dobrze ze u ciebie ok :) i nie masz zadnych objawow

Happymama ciesze sie ze masz pierwszy trymestr prawie za soba

Nusia bez czarnowidztwa prosze....

Do góry