reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

już wam wszystkim tłumacze.
skierowanie dostałam w marcu w klinice przyszpitalnej od endo-ginka. następną wizytę mam tam w grudniu a zapisałam się z marcu :-D no i tak co miesiąc dzwoniłam żeby się tam dostać i nigdy już nie było miejsc. już traciłam nadzieję.
ale nareszcie. idę do szpitala na oddział endokrynologiczny. będą mi badać hormony które bada się z I fazie cyklu pod kątem niepłodności i moich problemów z trądzikiem. idę teraz w piątek do niedzieli.
potem mnie zapiszą na badania pod koniec cyklu żeby zbadać hormony w II fazie cyklu. mam nadzieję że zrobią mi ich dużo!
Nuuuśka
no właśnie u nich chyba dlatego tak robią na weekend bo jest dużo babek.

michalina
nie martw się przecież jesteś w dwu-paku! napewno w czymś wyglądałaś cudownie!

reklama
No to bardzo dobrze kochana :) bardzo się cieszę, że udało Ci się zapisać :) 3 mam mocno zaciśnięte &&&& by wyniki były jak najbardziej ok :tak::tak:

A tak na marginesie teraz M ma 2gie zmiany w robocie więc super, że udało się starankować w dobrym czasie i że był w domu, teraz czekamy na efekty :D

Sierpień 2013

Kingax - termin @ 07.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
sandra_best - termin @ 16.08 lub 18.08
melponea - termin @ 24.08
patu$ka - termin @ .08
natka - termin @ .08

Wrzesień 2013

anuszka - termin @

Ostatnia edycja:
heja! heja!

Jestem nei zaginelam :) Ale mam taki kociol ze szok. Auto mi padlo telefon mam duzo pracy wyspac sie nie moge. Ale byle do weekendu i Ł wroci :)

Sierpień 2013

Kingax - termin @ 07.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
patu$ka - termin @ 26.08
natka - termin @ .08

Wrzesień 2013

anuszka - termin @

anuszka super kochana ! wiec trzymam teraz ja kciuki za dobre wyniczki, piatek tuz tuz :-)

misia Ty sie nie martw takimi rzeczami prosze Cie !!! jestes w ciazy i we wszystkim wygladasz przepieknie, to ze w cos sie nie miescisz jest zrozumiale, przeciez jest Was dwoje :tak:

Ide sie polozyc, spokojnej nocy i kciuki za tempki ! :blink:

Sierpień 2013

Kingax - termin @ 07.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
patu$ka - termin @ 26.08
natka - termin @ .08

Wrzesień 2013

anuszka - termin @

Babole
no ej,nie pamiętacie jak zrobiłam aferę i skargę napisałam że mnie nie przyjęli do szpitala bo mi nie powiedzieli żebym nie brała żadnych leków a ja wzięłam wtedy pierwsze CLO i coś tam jeszcze. to to ciągnie się właśnie do dziś!

ja teraz też dobrze trafiłam
mam nadzieję

ale miałam ciężka noc
to będzie ciężki dzień
sąsiadka znów zrobiła awanturę o 23!znów bo często się to zdarza. ale tym razem przeszła sama siebie!darla się, biła się ze swoim facetem, tłukli się jak nigdy! potem chwila ciszy i znowu. potem wyrzuciła go z domu i on dobijał się do drzwi. potem już przyjechała policja i ona dobijała się do drzwi. aż straż pożarna musiała przyjechać bo nie chciała otworzyć a chyba straszyła samobójstwem. masakra aż do czasu kiedy musiałam wstawać do pracy :eek:

i jeszcze ten mój ból brzucha na @

miłego dnia

Kochana, znam to tez mam takiego sasiada, tylko ze on mieszka pode mna, jak zaczyna sie z kobita wydzierac to kaplica, raz po 23 M do niego zszedl i opierdzielil i postraszyl policja, na szczescie sie uspokoil.
A dzis 1 czy 2 zmiana?
Znam te bole, tez tak miewam :(

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny. Ja wczoraj wróciłam z wakacji. Było super. Powiem, że zbytnio nie myślalam o staraniach- po prostu nie było na to czasu. Polecam każdej z was żeby sie tak odstresować. Ja jutro mam dostać @, brzuch mnie zaczyna pobolewać. Jak jutro nie dostane w czwartek zrobie test.

reklama
No to trzymam kciuki by maupa sie nie pojawila :)

A mnie dzis jajnik strasznie boli ( albo to podbrzusze) czuje takie kucie od srodka troche jak przy owu..... kurde no ciekawa jestem co sie dzieje

Ostatnia edycja:
Do góry