anuszka
stara-czka
już wam wszystkim tłumacze.
skierowanie dostałam w marcu w klinice przyszpitalnej od endo-ginka. następną wizytę mam tam w grudniu a zapisałam się z marcu
no i tak co miesiąc dzwoniłam żeby się tam dostać i nigdy już nie było miejsc. już traciłam nadzieję.
ale nareszcie. idę do szpitala na oddział endokrynologiczny. będą mi badać hormony które bada się z I fazie cyklu pod kątem niepłodności i moich problemów z trądzikiem. idę teraz w piątek do niedzieli.
potem mnie zapiszą na badania pod koniec cyklu żeby zbadać hormony w II fazie cyklu. mam nadzieję że zrobią mi ich dużo!
Nuuuśka
no właśnie u nich chyba dlatego tak robią na weekend bo jest dużo babek.
michalina
nie martw się przecież jesteś w dwu-paku! napewno w czymś wyglądałaś cudownie!
skierowanie dostałam w marcu w klinice przyszpitalnej od endo-ginka. następną wizytę mam tam w grudniu a zapisałam się z marcu
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
ale nareszcie. idę do szpitala na oddział endokrynologiczny. będą mi badać hormony które bada się z I fazie cyklu pod kątem niepłodności i moich problemów z trądzikiem. idę teraz w piątek do niedzieli.
potem mnie zapiszą na badania pod koniec cyklu żeby zbadać hormony w II fazie cyklu. mam nadzieję że zrobią mi ich dużo!
Nuuuśka
no właśnie u nich chyba dlatego tak robią na weekend bo jest dużo babek.
michalina
nie martw się przecież jesteś w dwu-paku! napewno w czymś wyglądałaś cudownie!