reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Witam was z rana :-)

Anuszka sprawdzałam w necie odnośnie tej tolerancji i tam jest napisane, że pomiar wykonany godzinę przed i po jest uznawany za pomiar o czasie :)

Nuuśka jak tam samopoczucie?

reklama
No to widzisz,
ja gdzieś kiedyś czytałam inaczej.

A u mnie tempka na tym samym pośrednim poziomie a @ brak. Już mnie to denerwuje bo mogłaby już przyjść . . .

Ja ostatnio sprawdzalam na kilku str i tam tak pisalo min na ovufriend
Kurde dziwny ten Twoj brak @, chyba ze jest to spowodowane zmiana klimatu ( po powrocie)

hej :*

sandra samopoczucie dobre, ale temp mnie rozwala w tym cyklu. Nie mialam jeszcze tak dziwnego, nie dosc ze owu spozniona, bo gin wyliczyla ja dwa dni wczesniej i tak tez zaczelismy staranka jak sie okazuje za wczesnie bo spokojnie mozna bylo zaczac w 16 a nawet 17dc, a tak obawiam sie ze znowu plemniory zbyt slabe byly w owu. Normalnie dzis bylaby poprawka ale to juz bez sensu, bo zolnierzy juz prawie w ogole nie ma, wyuzdane zostaly przez ostatnie pare dni calkowicie.
Nigdy nie mialam tak malego skoku, tzn na tak niskiej wartosci, pewnie ze kazdy cykl jest inny, ale nie podoba mi sie to, ze owu coraz bardziej przesuwa mi sie w czasie, najpierw byla w 14dc a teraz juz doszla do 18 :no:

Sandra
to pewnie przez leki które zaczęłam brać w tym cyklu.

Nuuuśka
To może właśnie u ciebie zmiana klimatu i urlop tak wpływa na wykres. Zobaczymy jak będzie się trzymać tempka dalej. Będzie dobrze. Akurat serduszka są w dobre dni, przed i w trakcie owu. Teraz to już tylko czekać na II !

Ostatnia edycja:
Hmm, a doradźcie mi na kiedy ustawić owu? Na 14dc? czyżby pęcherzyk pękł tuż po wizycie u ginki, czy na 15dc? Ale wtedy tempka mi skoczyła i miałam okropne bóle

Ostatnia edycja:
sandra potwierdzam, granice wyzszych temp. zaznacz w 14dc przed skokiem :tak:

anuszka wiem kochana wiem, ale widzisz jeszcze niedawno dedukowalysmy na temat seksowania i kurde no reke bym dala sobie uciac ze owu byla w 16dc a tu zaraz kolejny wzrost/spadek i owu sie znowu przesunela. chcialam uniknac, w tym cyklu nadmiernego seksowania, ale znowu zaczelismy jak sie okazuje za wczesnie. Zobaczymy, moze to rzeczywiscie zmiana klimatu :sorry:

Poczekamy na rozwój sytuacji tempkowych u ciebie i będziemy interpretować :-D
Bo teraz to ja nic nie wiem niestety z tego twojego wykresu.

reklama
dokladnie, poki co to ciezko jednoznacznie cos powiedziec i stwierdzic, zastanawia mnie tylko ten twoj wykres, ile mial twoj najdluzszy cykl ?

Do góry