reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

wlasnie nuuska, Ty sie tam masz zrelaksowac a nie czarnowidztwo uprawiac!

kurcze,jak ja bym chciala juz byc jednak po owulce :-) tylko raz mi sie zdarzylo miec tak krotki cykl, ale moze bedzie powtorka :-)

reklama
Moniqaa
no ja co cykl sobie obiecuje że dam na luz ale ciągle o tym myślę.poprostu nie da się. Jak ty to zrobiłaś ?

Babeczki
zapisali mnie w końcu na badania do szpitala!nie wierze!
Tylko taki głupi termin bo piątek-niedziela :eek:
No ale trudno.i tak weekend miałam spędzić w pracy.a tak to mąż mnie odwiedzi, będę z wami na forum, książkę jakąś może w końcu przeczytam :-)

moniqaa kochaliscie sie co dwa dni od @ czy dopiero w czasie okoloowulacyjnym ? :happy2: pytam na przyszlosc, bo moze sie przydac :blink:

anuszka super kochana :D ciesze sie, termin rzeczywiscie troszke dziwny bo z tego co pamietam w weekendy zawsze byl przestoj z badaniami, wypisami itd, ale moze cos sie zmienilo :) A z czyjego polecenia tam idziesz, tej nowej gin ?

Ostatnia edycja:
Nuuuśka co dwa dni od końca @, serduszko wypadło w dzień pozytywnego testu owu (tak więc na drugi dzień rano też powtórzyliśmy, tak dla zasady - to były dwa dni pod rząd).

Tak zawsze co dzień, ale wyczytałam, że zarówno za często jak i za rzadko osłabia żołnierzyki, dlatego też zmieniliśmy taktykę :tak:

Anuuszka ja po prostu stwierdziłam, że jak co drugi miesiąc nie ma owu, to nie ma. Testy robiłam dla zasady, temp też mierzyłam, ale byłam przekonana, iż owu nie będzie... Tak więc jakoś specjalnie o tym nie myślałam...

anuszka robiliśmy tutaj:
[h=4]InviMed Warszawa[/h] ul. Rakowiecka 36

A ja się czuję coraz gorzej, a dziś się popłakałam. Chciałam kupić jakąś sukienkę, spódniczkę bo są takie przeceny. Przymierzyłam ze 30 i nic. To cycki, to brzuch, to jak wieśniak wyglądam. POryczałam się i tyle.

Sandra, Nuska z Wy testujecie w ten sam dzień - ale będą jaja jak we dwie zaskoczycie :D Zyczę Wam tego!!!!!!!!!!!!!!!

anuszka zaciskaj zęby i rozpoczynajcie nowy cykl. A Ty do szpitala na jakie badania idziesz? Przypomnij mi, bo mój ciążowy móżg nie pracuje....

anuszka, swietnie z tymi badaniami w szpitalu! kiedy idziesz? co Ci beda robic? ta Twoja lekarka to musi byc full konkret!
moniqua, a skad wiesz, ze mialas owulke co drugi cykl? jak dlugo sie tak w ogole staralas? cos mi sie kolacze, ze okolo 5 cykli?

Melponea jakoś tak mi się ubzdurało, że w co drugi, bo akurat taj jakoś wypadło wcześniej, że dwa miesiące i cztery miesiące wcześniej nic nie wskazywało na owu.
A staraliśmy się już tak na poważnie pięć cykli, wcześniej kilka miesięcy po prostu nie uważaliśmy.

Michalina, czyżby hormony? Na pewno wyglądałaś ładnie, ale my kobiety w sobie nigdy nioc ładnego dostrzec nie potrafimy...

Anuszka, jakie badania, bo chyba coś przeoczyłam...

hej dziewczyny, co ja widze..anuszka no nie myslalam , ze moze jednak sie udalo..........nastepny bedzie trafiony, na pewno:-)

Nuuusia, sandra trzymam za Was kciuki:-)

Moniqa ty masz tak dobrze jak moja kolezanka z pracy Monika , tez zadnych dolegliwosci ciazowych....zadnych wymiotow ,mdlosci tylko w ciazy chodzic:-). Masz juz jakas fotke z usg?

Ja jeszcze tydz urlopu:-)

reklama
Zazdroszcze urlopu, ja dopiero we wrzesniu ide :(
Owszem teraz bede miec kilka dni wolnego ale tylko dla tego ze znajomi ktorym swiadkowalam na cywilnym biora slub koscielny 24.08 i bedziemy sie bawic bo pozniej jeszcze poprawiny beda :-)

No niby testowanie jest na 16, ale pod warunkiem, że będzie 28 dni, ale ostatnio było 29.....

Sierpień 2013

Kingax - termin @ 07.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
sandra_best - termin @ 16.08 lub 18.08
melponea - termin @ 24.08
patu$ka - termin @ .08
natka - termin @ .08

Wrzesień 2013

anuszka - termin @

Ostatnia edycja:
Do góry