reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Sandra
owu też 14 dc

Nuuuśka
no właśnie ostatni cykl miał 31 dni i to był ten po castagnusie. Teraz doszla mi luteina więc myślę że dlatego tak długo ta druga faza wysokich tempek jest. No nic czekamy dalej.
Ale dziwnie się czuje, jakieś zawroty głowy, ból podbrzusza niby jak na @ ale @ brak ?!?!?

anuszka ja nie wiem ale sama chyba dobrze wiesz ze objawy na @ moga byc rownoznaczne z fasolcia. Jesli do jutra @ sie nie pojawi, ja bym poszla na betke, bo tempka mimo ze sie obnizyla nie spadla jakos dramatycznie wiec ja mimo wszystko nie nastawialabym sie kochana w 100% na @. Widze ze poprzednie cykle mialy po okolo 28 dni, te od brania Castagnusa wydluzyly sie, jutro mija 31dc, ale temp jest nadal wysoko jak pisalam.
U mnie po Castagnusie niewiele sie zmienilo, pierwszy pelny cykl z Cast. i po laparo jednoczesnie mial 31 dni, tyle co przed laparo, ale juz po zawirowaniu marcowym. Ten jak sadze i widze juz albo bedzie mial tyle samo, albo i 32dni, bo owu znowu sie przesunela.
No i badz tu madry i pisz wiersze...:no: zobaczymy jak jutro temp. trzymam mocno za Ciebie kciuki :***** !!!!! i prosze o to samo :)

Nuuuśka
no pewnie że 3mam &&&

Happymama
no plam nadal jakieś jest

zobaczmy co jutro przyniesie
tzn już dziś

pisałam z jedną dziewczyna
mam nadzieję że się nie obrazi że opowiem jej historię ale dała mi nadzieję,ogromną!
W małym skrócie:
Ona nie ma jednego jajnika i jajowodu,w drugim słabe jajeczka, jego nasienie było bardzo słabej jakości, na zajście przez inV dawali im 10% szans a udało się naturalnie!
To się nazywa cud!

Anuszka
To przepiekna historia, mam nadzieje ze Tobie tez sie uda :-) 3mam mocno zacisniete &&&&

Nuuuska
Jak Twoja temka dzis? Bo moja poszybowala w gore :-)

Happymama, Moniqaa
Jak samopoczucie?

Natka, Patu$ka co tam u was slychac?

czesc Dziewczyny!
Jak po weekendzie?
anuszka, czekam na Twoja tempke dzisiaj...
sandra, piekny skok!
nuuuska, faktycznie maly ten skok, ale moze to zmiana klimatu czy cos?

a ja dzisiaj mialam skok! Dziwne, bo normalnie mam w ok. 20dc a tu taka niespodzianka! Sluzu mialam sporo wczoraj i przedwczoraj, ale nie wygladal mi na plodny. No i zadnych boli owulacyjnych...jeszcze tamta dziwna goraczka jednodniowa, wysypki, a dzisiaj jak reka odjal. Nie rozumiem co sie dzieje w moim organizmie.

hej :*

sandra niby poszla troche w gore, ale tak leniwie jakby chciala a nie mogla :sorry2: u Ciebie piekny skok, jestem dobrej mysli, u mnie raczej marne szanse.

mel wiesz, czasem owu sie przesuwa, dzis masz 12dc wiec mozliwe, ze to owu :tak: u mnie jesli sie juz przesuwa to tylko dalej niestety a moglaby sie troche cofnac :blink: Nie wiem czemu skok u mnie taki maly, zawsze byl o wiele wiekszy, ale i nigdy jeszcze owu nie mialam tak pozno wiec zaczynam podejrzewac ze albo to anomalia w zwiazku z urlopem, albo Cast. cos zaczyna mieszac :confused:

anuszka jak dzis ???

Cześć Kobietki.

Nuuuśka nie chcę słyszeć nic typu "marne szanse" :tak: Ja też tak mówiłam i co i wtedy kiedy miało się nie udać (prawie, że na 100%) udało się. Tak więc proszę mi tu troszkę optymizmu...

Anuszka no ile można... Czekam i czekam, odświeżam i odświeżam ten Twój wykres... Daj kobieto znać bo osiwieję :wściekła/y: Kciuki w każdym razie zaciśnięte &&&&&

Sandra,
ja czuję się dobrze. W sumie to czuję się normalnie jak i pół roku temu. Zmian brak.
Widzę, że u Ciebie piękny skok tempki :tak: Teraz czekamy... &&&&&&&&

reklama
Anuszka- to się nazywa prawdziwy cud! trzymam nadal kciuki za ciebie!!!

Sandra- ja wreszcie zbliżam się do końca I trymestru i pomału czuję że wracam do żywych:-)

Moniqaa- tobie tylko pozazdrościć takiej bezobjawowej ciązy:tak::tak:

Do góry