reklama
michalina_ch
Fanka BB :)
anuszka no i co ja mam powiedzieć: SHIT!!!!
Jak to kuźwa jest, że takie fajne babki jak my mamy takie problemy!!!!!!!!!!!!
Jak to kuźwa jest, że takie fajne babki jak my mamy takie problemy!!!!!!!!!!!!
melponea
anuszka, strasznie mi przykro!!! Naprawde liczylam, ze cos sie z tego urodzi! Ale popatrz na to z dobrej strony - faza wyzszych temp. Wydluzyla sie, plamienia sa mniejsze wiec moze jestes na dobrej drodze ?
A moj termometr pokazal zawrotna jak na mnie temperature 37,36! Wczoraj wieczorem wypilam piwo i dostalam lekkiej reakcji alergicznej, caly dzien tez w sumie czulam lamanie w kosciach, ale poza tym to mi nic nie jest! Teraz to juz w ogole swietnie sie czuje....a ja choruje raz na 2 lata!
A moj termometr pokazal zawrotna jak na mnie temperature 37,36! Wczoraj wieczorem wypilam piwo i dostalam lekkiej reakcji alergicznej, caly dzien tez w sumie czulam lamanie w kosciach, ale poza tym to mi nic nie jest! Teraz to juz w ogole swietnie sie czuje....a ja choruje raz na 2 lata!
anuszka kur** nie mam slow juz na te nasze testy....miesiac w miesiac to samo strasznie mi przykro, wykres byl piekny i na prawde na Niego liczylam :/
sandra sadze ze owu u mnie dzis. Rano jajniki daly czadu, poza tym tescior z posrod wszystkich 2 poprzednich dni jakie robilam jest najbradziej wyrazny, druga krecha az brunatna. No i zla jestem , bo mimo ze zaczelismy pozno, to boje sie ze zbyt wczesnie bo owu przesunela sie o dwa dni, miala byc w 16dc, tak sadzila gin, i seksowanie zaczelismy od 15dc, a powinnismy dzien pozniej .....
sandra sadze ze owu u mnie dzis. Rano jajniki daly czadu, poza tym tescior z posrod wszystkich 2 poprzednich dni jakie robilam jest najbradziej wyrazny, druga krecha az brunatna. No i zla jestem , bo mimo ze zaczelismy pozno, to boje sie ze zbyt wczesnie bo owu przesunela sie o dwa dni, miala byc w 16dc, tak sadzila gin, i seksowanie zaczelismy od 15dc, a powinnismy dzien pozniej .....
sandra_best
Anuszka ja zaznaczylam na wykresie tempke zmierzona o 4.30 czyli tak jak powinnam a ta druga o 6.30 co wyszla 36,6 byla mierzona tak dla wlasnej ciekawosci teraz juz nie mam problemu by wstac o 4.30 by zmierzyc od razu zapisuje na kartce a pozniej nanosze na wykres
Ale co moglo byc pekajacym pecholem? Bo ja nie kumam
ale ta rano co byla 36,25 - mierzona o wlasciwej porze to zastanawialam sie czemu spadla bo fakt spocilam sie troche w nocy w roznych powodow
A wlasnie jaka jest ta tolerancja czasowa? Pytam na wszelki wypadek, bo jezeli zawsze mierze o 4.30 a np ktoregos razu wstane wczesniej np o 4.15 to czy moge to naniesc normalnie na wykres
Nuuska jak nic w tym cyklu idziemy leb w leb bedzie dobrze zreszta sama mowilas ze zanim zolnierze wyrusza w droge to potrzebuja troche odpoczynku
Ale co moglo byc pekajacym pecholem? Bo ja nie kumam
ale ta rano co byla 36,25 - mierzona o wlasciwej porze to zastanawialam sie czemu spadla bo fakt spocilam sie troche w nocy w roznych powodow
A wlasnie jaka jest ta tolerancja czasowa? Pytam na wszelki wypadek, bo jezeli zawsze mierze o 4.30 a np ktoregos razu wstane wczesniej np o 4.15 to czy moge to naniesc normalnie na wykres
Nuuska jak nic w tym cyklu idziemy leb w leb bedzie dobrze zreszta sama mowilas ze zanim zolnierze wyrusza w droge to potrzebuja troche odpoczynku
Ostatnia edycja:
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
anuszka- no niech to szlag! przykro mi że jedna kreska!
Sandra i Nuuśka- owocnych starań!
Misia- fajnie że wyjazd udany, witaj z powrotem.:-)
Sandra i Nuuśka- owocnych starań!
Misia- fajnie że wyjazd udany, witaj z powrotem.:-)
anuszka
stara-czka
Dzięki babeczki
ale dzień i tak mam :’(
no wykres był bomba!
No ale cóż :’(
Sandra
a widzisz, a mówiłś że nie dała byś rady mierzyć tempki
Myślę że te 15 min nie zrobi różnicy. Ale poszukaj wiadomości na ten temat,bo jakoś to się dodaje i odejmuje jak wstajesz wcześniej lub później.
No ten ból to mogło być pęknięcie.
ale dzień i tak mam :’(
no wykres był bomba!
No ale cóż :’(
Sandra
a widzisz, a mówiłś że nie dała byś rady mierzyć tempki
Myślę że te 15 min nie zrobi różnicy. Ale poszukaj wiadomości na ten temat,bo jakoś to się dodaje i odejmuje jak wstajesz wcześniej lub później.
No ten ból to mogło być pęknięcie.
sandra_best
Aha, ok dzieki za info
No dzis juz lepiej juz tak bardzo nie boli owszem troszke pobolewa ale da sie przezyc
Dzieki happy na to wlasnie licze
Ja wlasnie zjadlam sobie pyszne kanapki z pasta z avocado :-)
No dzis juz lepiej juz tak bardzo nie boli owszem troszke pobolewa ale da sie przezyc
Dzieki happy na to wlasnie licze
Ja wlasnie zjadlam sobie pyszne kanapki z pasta z avocado :-)
Ostatnia edycja:
sandra tzn wiesz tu chodzi o czas uplynnienia, Ł. ma do 20min z tego co pamietam wiec po tym czasie zolnierze zaczynaja krazyc szybciej, ale fakt faktem wszedzie pisza ze przy dobrych wyniczkach moga zyc do 72h, a my w tym cyklu nie zaczynalismy wczesniej jak zawsze od 10dc, tylko dopiero od 15 jak powiedziala gin wiec mniej a blizej terminu owu moze bedzie trafione trzeba probowac, oby sie udalo :*
reklama
sandra_best