reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Sandra
Tempke musisz mierzyć zawsze tj codziennie o tej samej porze bez wstawania wcześniej bo będzie zaburzona.

reklama
anuszka, strasznie mi przykro!!! Naprawde liczylam, ze cos sie z tego urodzi! Ale popatrz na to z dobrej strony - faza wyzszych temp. Wydluzyla sie, plamienia sa mniejsze wiec moze jestes na dobrej drodze ?
A moj termometr pokazal zawrotna jak na mnie temperature 37,36! Wczoraj wieczorem wypilam piwo i dostalam lekkiej reakcji alergicznej, caly dzien tez w sumie czulam lamanie w kosciach, ale poza tym to mi nic nie jest! Teraz to juz w ogole swietnie sie czuje....a ja choruje raz na 2 lata!

anuszka kur** nie mam slow juz na te nasze testy....miesiac w miesiac to samo :no: strasznie mi przykro, wykres byl piekny i na prawde na Niego liczylam :/

sandra sadze ze owu u mnie dzis. Rano jajniki daly czadu, poza tym tescior z posrod wszystkich 2 poprzednich dni jakie robilam jest najbradziej wyrazny, druga krecha az brunatna. No i zla jestem , bo mimo ze zaczelismy pozno, to boje sie ze zbyt wczesnie bo owu przesunela sie o dwa dni, miala byc w 16dc, tak sadzila gin, i seksowanie zaczelismy od 15dc, a powinnismy dzien pozniej .....

Anuszka ja zaznaczylam na wykresie tempke zmierzona o 4.30 :) czyli tak jak powinnam a ta druga o 6.30 co wyszla 36,6 byla mierzona tak dla wlasnej ciekawosci :) teraz juz nie mam problemu by wstac o 4.30 by zmierzyc :) od razu zapisuje na kartce a pozniej nanosze na wykres :)
Ale co moglo byc pekajacym pecholem? Bo ja nie kumam :(

ale ta rano co byla 36,25 - mierzona o wlasciwej porze to zastanawialam sie czemu spadla :( bo fakt spocilam sie troche w nocy w roznych powodow :)

A wlasnie jaka jest ta tolerancja czasowa? Pytam na wszelki wypadek, bo jezeli zawsze mierze o 4.30 a np ktoregos razu wstane wczesniej np o 4.15 to czy moge to naniesc normalnie na wykres

Nuuska jak nic w tym cyklu idziemy leb w leb :) bedzie dobrze zreszta sama mowilas ze zanim zolnierze wyrusza w droge to potrzebuja troche odpoczynku

Ostatnia edycja:
Dzięki babeczki
ale dzień i tak mam :’(
no wykres był bomba!
No ale cóż :’(

Sandra
a widzisz, a mówiłś że nie dała byś rady mierzyć tempki :-D

Myślę że te 15 min nie zrobi różnicy. Ale poszukaj wiadomości na ten temat,bo jakoś to się dodaje i odejmuje jak wstajesz wcześniej lub później.
No ten ból to mogło być pęknięcie.

Aha, ok :) dzieki za info :)
No dzis juz lepiej juz tak bardzo nie boli :) owszem troszke pobolewa ale da sie przezyc :)
Dzieki happy :) na to wlasnie licze :-D

Ja wlasnie zjadlam sobie pyszne kanapki z pasta z avocado :-)

Ostatnia edycja:
sandra tzn wiesz tu chodzi o czas uplynnienia, Ł. ma do 20min z tego co pamietam wiec po tym czasie zolnierze zaczynaja krazyc szybciej, ale fakt faktem wszedzie pisza ze przy dobrych wyniczkach moga zyc do 72h, a my w tym cyklu nie zaczynalismy wczesniej jak zawsze od 10dc, tylko dopiero od 15 jak powiedziala gin wiec mniej a blizej terminu owu moze bedzie trafione :tak:trzeba probowac, oby sie udalo :*

reklama
Kochana mam nadzieję że będzie dobrze u nas obu :tak:
A to moje pyszne kanapeczki :) IMG_0166.jpg

Załączniki

• IMG_0166.jpg
    IMG_0166.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 34
Do góry