reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Ach no poprostu nie trawie jej :p
Nie lubie jej charakteru. Jest przemądrzala.
Taka 'tu tu tu'
Wtrąca się,zawsze musi wetknąć te swoje 3grosze.
Dużo gada, w dodatku nic mądrego chociaż ona oczywiście myśli inaczej.
z nia nie można pogadać o wszystkim i o niczym to jest poprostu monolog :-D jej monolog
no nie pasuje mi jej styl bycia życia i w ogóle no nie lubie takich ludzi

reklama
Heja!

Mel nei mam dobrych wiesci jak widac po wykresie tempka w dol wiec nawet testu nie robilam. Brzuch mnie boli a po dzisiejszej nocy mam tyle nieproszoych gosci na twarzy ze szok.

No sierpien w ogole bedzie zakrecony. Mam zamiar hormony zrobic ale ak to wyjdzie nie wiem. Jutro do pracy to od rana na bank nie bede meic czasu zeby jechac do labka. Najwyzej przed zabiegiem zrobie. I ogolenie starankowo nei ciekawie bo Ł wyjechal dzis w delegacje do Brzeg wieczorem do Tych sie przenosi.I nie wiem czy jak beda zjazdy to czy to akurat te dni beda. Ale mam nadzijee ze jak psychicznie odpoczneimy to moze sie uda samo z siebie.

hej hej :**

mel super, ze wycieczka sie udala , to najwazniejsze :-):-):-)

anuszka to mamy podobnie, Ł. ma siostre....yhmmm ja z Nia moze z godzine rozmowy przez te 3 lata zaliczylam. Strasznie zadufana w sobie osoba, majaca wysokie mniemanie o sobie, a niskie o wszystkich innych. Czasem pewnie, potrafi byc mila, ale to bardzo rzadko. Mieszka jeszcze z rodzicami, i kiedy wpadamy w niedziele na obiad i slysze jej teksty chocby w strone mamy to normalnie az mnie mrozi. Wiesz co kiedys powiedziala ? Mama sie jej pyta czy cale zycie bedzie z Nia mieszkac, odpowiada ze cale zycie to moze nie, ale jak sie tak zastananwic to wszystko ma na miejscu - praczke, sprzataczke i opiekunke do dziecka !! Nie zapomne tego o wtedy o malo co a bym sie odezwala, laska jest o 4 lata mlodsza ode mnie, ale mam wrazenie ze w glowie kompletna pustke :no:

Ja dzis mam wizytke o 14.20 Prosze trzymac kciuki !! Oby byl choc jeden pecherzyk, wtedy staranka nie beda stracone, boje sie ze moze byc inaczej jak juz kiedys :/

patu$ka,kiedys musi sie udac! a jak psychicznie odpoczniecie to tym bardziej!
nuuska, dlaczego ja myslalam, ze Ty juz na sianku od wczoraj? :) a tu lekarz jeszcze! daj znac co powie i trzymam mocno kciuki!

Ja z rodzina G bardzo rzadko sie widuje wiec nie mam prawa narzekac :) jedynie to ogromny balagan w mieszkaniu szwagra u ktorego zawsze spimy jak ich odwiedzamy...syf,kila i mogila. Na toalete nie siadam,staram sie niczego nie dotykac rekami i zawsze cos wymysle zeby tam jak najmniej czasu spedzac :) a na nasz przyjazd to on niby sprzata...no coz, stary kawaler pod 50tke...

Melponea
To jest żona brata mojego męża czyli bratowa mojego męża.
Ja kiedyś mieszkałam u takiego starego kawalera. Już nigdy w życiu!na sama myśl mnie trzepie!

Nuuuśka
No to 3mamy &&&
Daj znać!

mel kochana na wies to my jutro jedziemy, w week bylismy w zorach, wczoraj nad zalewem bylismy caly dzien, ale strasznie upal, nie do wytrzymania :/ siankowac sie wiec bedziemy dopiero od jutra :-) Dzis wielkie pakowanie bo jedziemy jak co roku cala gromada, wlacznie z kociastymi wiec bedzie co pakowac xD

anuszka pewnie ze dam znac :*

reklama
Do góry