reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Hej kochane,

Tak Misiu, rozkręciła się już na całego wczoraj wieczorem, tak mnie bolało, że chodzić nei mogłam, przy każdym kroku brzuch mnie bolał, no ale cóż..... tak widocznie miało być :)

Nuusia nic się nie stało, nie załamuje się :),

Lipiec 2013
Melponea - termin @ 27.07
90_natka - termin @ 28.07
Patu$ka - termin @ 29.07

Sierpień 2013
anuszka - termin @
Kingax - termin @ 07.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
sandra_best - termin @ 16.08

reklama
Hejka

misia jak sie czuje? Dobrze. Wyluzowalam sie troche. jakos nei spodziewam sie cudow w tym cyklu.Tempka jak widac ciagle taka sama,az zaczelam podejrzeac ze termometr sie zacial. Owu byla wczesniej to i @ pewnie wczesniej. Ale chyba zatestuje pozniej w razie nie pojawienia sie @. Ale to sie zobaczy.

sandra takie podejscie jest bardzo wazne :) bez Niego zwariujemy predzej czy pozniej :zawstydzona/y:
Poszlabym juz do domku, a tu konca nie widac. Nie ma to jak week w pracy jak za oknem taka pogoda :angry:

"zasluga "siedzenia caly dzien w pracy hehe :-p jutro mam nadzieje, bedzie krocej niz dzis )

sandra jak to zwyklam mawiac - dobrze ze @ juz przyszla skoro musiala - szybciej przylazla - szybciej pojdzie :)

No wlasnie o to mi chodzi, ze dobrze ze skoro juz miala przyjsc, nie musialas na Nia czekac Bog wie ile - szybciej przyszla szybciej pojdzie :):tak:a termin kolejnej @ masz przede mna :wściekła/y:

hej kochane, melduje sie juz od rodziców, podroz jako tako, odespalam nieco, dziecko moje mnie przywitało mocnymi usciskami a ja nie moglam go poznac tak sie zmienil, moje chucherko w koncu nabrało ciałka, szczeslwy od rana do wieczora kopie piłke kolo domu, jego nowa pasja.

Sandra- przykro mi że @ zawitała:-(

upały wykańczają, wczoraj plażowaliśmy nad pobliskim jeziorkiem więc przyjemnie się schłodziliśmy, jutro chyba też się wybierzemy bo będzie niewyróbka przy takim upale jaki zapowiadają.

dzieci mnie dzisiaj doprowadzają do szału:wściekła/y:

reklama
sylka to teraz się zrelaksuj i odpoczywaj bo pogoda poki ci dopisuje :) a ja ciagle czaruje na coreczke :-)

happy u Nas w domu cisza za to, bo Ola z teściami pojechala na urodziny kuzyna Ł.,my tez byliśmy oczywiście zaproszeni ale niestety week pracujący wiec trzeba było odmowic :| Odliczam dni do urlopu :happy: Ł. do mnie mowi hah ze on powie rodzicom, ze jak chcą zostać na wsi to tylko pierwszy tydzień a potem maja wracac do domu - a ja mu na to, ze w drugim to mi już wszystko jedno będzie bo seksowanie wypada na pierwszy tydzień :wściekła/y::wściekła/y:

pojawil się na FORUM nowy temat mianowicie : CIEKAWI MNIE WASZA OPINIA ...nie wytrzymałam i odpisałam tej dziewczynie jak najdelikatniej umiałam, ale szczerze ? Kto jest na tyle glupi żeby zagladac odrębny watek ze swoim przypadkiem nie dostania @ ?? Chyba tylko kolejny troll :dry:

Ostatnia edycja:
Do góry