reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

patu$ oooo wyglada smakowicie nie powiem zeby nie :-) mnie kiedys Babcia swego czasu pokazala pare razy swoje metody na piekne ubicie kremowki o dziwo i mnie sie udalo, wiec tego sposobu sie trzymam :-)

co do kleszczy, mialam pare razy, glownie jako dziecko kiedy jezdzilam na obozy sportowe nad morze pod namioty. Tam to bylo dopiero tegp dziadostwa :wściekła/y: Ola poki co odpukac, jeszcze kleszcza nie miala i oby nie miala nigdy :tak:

reklama
michalina
super
gratuluje z całego serca!
kolejna baba :-D

Nuuuśka
no to będzie super przetwór, 9cio miesięczny wek :-D
he he

co do kleszczy w lesie. . . dobre kilka lat temu z moim obecnym już mężem naszło nas coś w lesie i mój P po poszedł się odlać i miał kleszcza właśnie na nim :-D sam sobie go wyciągał.
dziwię się ale i dziękuje że mi w środku się nie znalazł :-D

ja mojej suni wyciagam kleszcze czasem.
sobie też wyciągałam.

Misia gratulacjeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! zazdroszcze!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)

Nuusia to teraz mi wywróż córeczke, plisss!!

Wpadłam na chwileczke, powiedziec ze własnie urlop zaczelam, dzisiaj juz wyjezdzam, o 21.25 mam autokar....kierunek kurort moich rodziców ;-). Synuś juz czeka...a maż dojedzie do nas za tydzien , moze troche pozniej. Takze 3 tyg....byczenia sie :-):-).
Odezwe sie jutro, papapap.

sylka udanego urlopu Kochana !!!! :**** Az zazdroszczę, na szczęście i Nasz urlop zbliza się wielkimi krokami, jeszcze troche a ja tez będę się byczyc choć tylko 2 tygodnie :-)oby pogoda Nam dopisala :happy:
A co do córeczki : Ja Wam mowie, ze ten rok będzie w glownej mierze nalezal do bab :wściekła/y::-) mowie Wam :>

anuszka 9-miesieczny wek haha :laugh2: dobre.

Piekny dziś dzionek :-) a mnie znowu się oczy same zamykają ajjj a tu perspektywa zerowego wysoania się przez najbliższe pare dni :|

Kurde wy przed urlopami a ja już daaaawno po :’(

ja też mam ochotę na jakieś ciasto ale mam tylko prodiż niestety i mały wybór ciast w związku z tym

hej hej hej

Oj nie mogę spać ostatanio.... budzę się o 7 i już koniec....
zaraz jadę na bazarek :) powoli przygotowuję się do urlopu (zaczynamy w środę :))))) )

sylka Nuuśka to nasza kochana czarownica - mi jak na razie wszystko wywróżyła (kochana moja....) :) trzymam kciuki i CIebie za brak siusiaka :)
Jejku 13-14 sierpnia potwierdzą mi czy to dziewczynka :)))))))

sandra @ się rozkręciła????
patu$ka a jak Ty się czujesz? Jak Twoja tempka?? Jakieś przeczucia????? A wiesz, że testować będziesz w moje 31 urodziny!!!!! Poproszę więc na prezet urodzinowy Twoje II krechy!!!!!!!!!!!!!!!! Bo jak nie to się obrażę ;))))
natka, mel nie obrażę się jak i Wy dacie mi taki prezent!!!!
Specjalnie Wam podpowiedziałam co chcę w prezencie, żebyście same nie musiały myśleć!!!!

Miłego dnia DZIOŁCHY!!!

anuszka a co w ogole mowi Twoja endo ginka ? Bo staracie sie juz bardzo dlugo kurcze, jaki jest powod zdiagnozowany tego wszystkiego ? :/
To jest przerazajace powiem Wam, ludzie ktorzy nie chca miec dzieci, wszelkie pijusy, cpuny mnoza sie na potege a my musimy walczyc tyle czasu o Nasze szczescie :no:
kiedy wypada Ci @ ? dopisze Cie do listy :)

Babka sie u Nas w Poradni pojawila ostatnio, 45lat widac ze drinkowa, zreszta Nasza internistka potem to potwierdzila. Przyszla zapisac sie do lekarza, dostala skierowanie do wszystkich specjalistow jacy u Nas chyba sa, ma problemy kardiologiczne, mniejsza o to. Okazalo sie, ze prawdopodobnie jest w ciazy, w domu ma juz czworke dzieci, najmlodsze 2 lata a ona i jest konkubin widac lubia %%%. Noz mi sie w kieszeni otworzyl bo kiedy wyszla z gabinetu widac bylo ze zbyt zadowolona nie jest i zapewne dbac o siebie nie bedzie.

misia Ty czarownica, ja czarownica wiec musze wszystko wrozyc :wściekła/y: mnie moje przeczucia rzadko myla, choc niestety nie tyczy sie to mnie samej, bo w tym wypadku myle sie co miesiac :|

sandra widze ze @ przylazla :/ przykro mi :( tule mocno.

aktualizuje liste ta bedzie ladniejsza tak mysle i bardziej czytelna :) :

Lipiec 2013
Melponea - termin @ 27.07
90_natka - termin @ 28.07
Patu$ka - termin @ 29.07

Sierpień 2013
anuszka - termin @
Kingax - termin @ 07.08
sandra_best - termin @ 15.08
Nuuuśka - termin @ 16.08

Ostatnia edycja:
Misia oj chciałabym zrobić prezent w postaci dwóch kresek i Tobie, i sobie bo testować zamierzam w moje imieninki. No chyba, że temperatura spadnie, to z testu nici.
A zdaje mi się, że tak będzie bo imponująca to ona w tym cyklu nie jest :-( no ale widać nie dane nam żeby się udało.
Choć powiem Wam że przynajmniej (na razie) praktycznie brzuch mnie nie boli tak jak było po owu w poprzednich cyklach (no, z małym wyjątkiem bo wczoraj chwilę bolał, ale to pikuś :-))

Miłego dnia :*

reklama
Do góry