reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

patu$ oooo wyglada smakowicie nie powiem zeby nie :-) mnie kiedys Babcia swego czasu pokazala pare razy swoje metody na piekne ubicie kremowki o dziwo i mnie sie udalo, wiec tego sposobu sie trzymam :-)

co do kleszczy, mialam pare razy, glownie jako dziecko kiedy jezdzilam na obozy sportowe nad morze pod namioty. Tam to bylo dopiero tegp dziadostwa :wściekła/y: Ola poki co odpukac, jeszcze kleszcza nie miala i oby nie miala nigdy :tak:

reklama
michalina
super
gratuluje z całego serca!
kolejna baba :-D

Nuuuśka
no to będzie super przetwór, 9cio miesięczny wek :-D
he he

co do kleszczy w lesie. . . dobre kilka lat temu z moim obecnym już mężem naszło nas coś w lesie i mój P po poszedł się odlać i miał kleszcza właśnie na nim :-D sam sobie go wyciągał.
dziwię się ale i dziękuje że mi w środku się nie znalazł :-D

ja mojej suni wyciagam kleszcze czasem.
sobie też wyciągałam.

Misia gratulacjeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! zazdroszcze!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)

Nuusia to teraz mi wywróż córeczke, plisss!!

Wpadłam na chwileczke, powiedziec ze własnie urlop zaczelam, dzisiaj juz wyjezdzam, o 21.25 mam autokar....kierunek kurort moich rodziców ;-). Synuś juz czeka...a maż dojedzie do nas za tydzien , moze troche pozniej. Takze 3 tyg....byczenia sie :-):-).
Odezwe sie jutro, papapap.

sylka udanego urlopu Kochana !!!! :**** Az zazdroszczę, na szczęście i Nasz urlop zbliza się wielkimi krokami, jeszcze troche a ja tez będę się byczyc choć tylko 2 tygodnie :-)oby pogoda Nam dopisala :happy:
A co do córeczki : Ja Wam mowie, ze ten rok będzie w glownej mierze nalezal do bab :wściekła/y::-) mowie Wam :>

anuszka 9-miesieczny wek haha :laugh2: dobre.

Piekny dziś dzionek :-) a mnie znowu się oczy same zamykają ajjj a tu perspektywa zerowego wysoania się przez najbliższe pare dni :|

Kurde wy przed urlopami a ja już daaaawno po :’(

ja też mam ochotę na jakieś ciasto ale mam tylko prodiż niestety i mały wybór ciast w związku z tym

hej hej hej

Oj nie mogę spać ostatanio.... budzę się o 7 i już koniec....
zaraz jadę na bazarek :) powoli przygotowuję się do urlopu (zaczynamy w środę :))))) )

sylka Nuuśka to nasza kochana czarownica - mi jak na razie wszystko wywróżyła (kochana moja....) :) trzymam kciuki i CIebie za brak siusiaka :)
Jejku 13-14 sierpnia potwierdzą mi czy to dziewczynka :)))))))

sandra @ się rozkręciła????
patu$ka a jak Ty się czujesz? Jak Twoja tempka?? Jakieś przeczucia????? A wiesz, że testować będziesz w moje 31 urodziny!!!!! Poproszę więc na prezet urodzinowy Twoje II krechy!!!!!!!!!!!!!!!! Bo jak nie to się obrażę ;))))
natka, mel nie obrażę się jak i Wy dacie mi taki prezent!!!!
Specjalnie Wam podpowiedziałam co chcę w prezencie, żebyście same nie musiały myśleć!!!!

Miłego dnia DZIOŁCHY!!!

anuszka a co w ogole mowi Twoja endo ginka ? Bo staracie sie juz bardzo dlugo kurcze, jaki jest powod zdiagnozowany tego wszystkiego ? :/
To jest przerazajace powiem Wam, ludzie ktorzy nie chca miec dzieci, wszelkie pijusy, cpuny mnoza sie na potege a my musimy walczyc tyle czasu o Nasze szczescie :no:
kiedy wypada Ci @ ? dopisze Cie do listy :)

Babka sie u Nas w Poradni pojawila ostatnio, 45lat widac ze drinkowa, zreszta Nasza internistka potem to potwierdzila. Przyszla zapisac sie do lekarza, dostala skierowanie do wszystkich specjalistow jacy u Nas chyba sa, ma problemy kardiologiczne, mniejsza o to. Okazalo sie, ze prawdopodobnie jest w ciazy, w domu ma juz czworke dzieci, najmlodsze 2 lata a ona i jest konkubin widac lubia %%%. Noz mi sie w kieszeni otworzyl bo kiedy wyszla z gabinetu widac bylo ze zbyt zadowolona nie jest i zapewne dbac o siebie nie bedzie.

misia Ty czarownica, ja czarownica wiec musze wszystko wrozyc :wściekła/y: mnie moje przeczucia rzadko myla, choc niestety nie tyczy sie to mnie samej, bo w tym wypadku myle sie co miesiac :|

sandra widze ze @ przylazla :/ przykro mi :( tule mocno.

aktualizuje liste ta bedzie ladniejsza tak mysle i bardziej czytelna :) :

Lipiec 2013
Melponea - termin @ 27.07
90_natka - termin @ 28.07
Patu$ka - termin @ 29.07

Sierpień 2013
anuszka - termin @
Kingax - termin @ 07.08
sandra_best - termin @ 15.08
Nuuuśka - termin @ 16.08

Ostatnia edycja:
Misia oj chciałabym zrobić prezent w postaci dwóch kresek i Tobie, i sobie bo testować zamierzam w moje imieninki. No chyba, że temperatura spadnie, to z testu nici.
A zdaje mi się, że tak będzie bo imponująca to ona w tym cyklu nie jest :-( no ale widać nie dane nam żeby się udało.
Choć powiem Wam że przynajmniej (na razie) praktycznie brzuch mnie nie boli tak jak było po owu w poprzednich cyklach (no, z małym wyjątkiem bo wczoraj chwilę bolał, ale to pikuś :-))

Miłego dnia :*

reklama
Do góry