reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

patu$ tego robactwa ogolnie jest w tym roku co nie miara ! wszedzie, wczoraj wyszlismy na godzine z domu, cale nogi mam znowu obzarte ze wszystkich stron, zadrapie sie dzis na amen :eek:
O tyle o ile w domu nie ma komarow, to na dworze lepiej nie wychodzic na dlugo bo zjedzonym w calosci sie jest. ola ma specjalne opaski na reke na komary, jakies plastry nosi, guzik to daje. Pogryziona jest jak nie wiem :no:

reklama
No mieszkajac na wsi wiem jak to jest. Wieczorem jak sie usiadzie na hustawc czy w altanie to masakra one nawet tna w poludnie.

Musze skoczyc do sklepu po platki migdalow do tego torta. Upiec biszkopt a wieczorem bede walczyc ze smietana :) Uwaga malo kaloryczna bo na bazie tluszczu roslinnego :tak:

Mniam mniam :-) Ty jestes zdolna ja nie mam cierpliwosci do takich rzeczy powiem Ci. Smietane zawsze kupuje kremowke i taka ubijam z cukrem waniliowym i odrobina cytryny :tak:
Ja to chyba dzis po poludniu skocze z Łukaszem na rower :happy:

dziewczyny! pochwale Wam sie! w koncu na nasza wies zawital swiatlowod!!! Dzisiaj wieczor spedzamy na sciaganiu czego sie da! aaa!!! 3 lata czekalismy! moze wreszcie zobacze ta animacje Sandy na youtube! :D:D:D:D

Mój M. miał kleszcza w jajku... ale ja mu wyciągnełam.... he hehe

mel no właśnie dla dziewczynki nie mamy imienia. Mamy czas do 14 sierpnia. Wtedy mamy połówkowe i jak lekarz potwierdzi płeć to imie juz gotowe bedzie :)

No misia to trzeba sie decydowac :) i szukac :) ale do twojego nazwiska to duzo imion bedzie pasowac wiec nie powinno byc problemu :) by sie zgrac

Ja to mialam kiedys kleszcza na szyjii ( a ze obok mam pieprzyka to mama sie nie poznala chociaz ja wiedzialam) ale zostal w domu wyciagnietny, i kiedys na zgieciu u reki ale nie zdazyl sie wbic wiec nie bylo problemu bo byl malutki

Ja w dziecinstwie jak biegalismy po lesie to mialam kilka razy.

Mel no to fajnie z ebedziesz miec dostep do normalnego swiata.

Nuuuska ja nie umiem ubijac kremowki dwa razy mi sie przebila i byla kaszana. Uzywam takiej: tej rozowej

https://www.google.pl/search?q=smie...%26w%3D127%26tab%3Dprodukty%26Lng%3D;1036;794

Bardzo dobra w smaku pieknie sie ubija, ale jak dwa dni tort czy ciasto stoi w lodowce to wierz zaczyna pekac bo ona na bazie tluszczu roslinnego jest

a ja mialam kilka razy kleszcze, zawsze w tym samym miejscu, niestety one lubia mi sie wbijac baaardzo wysoko na udzie. W dziecinstwie to sasiadka pielegniarka mi wyciagala. Jak podroslam to juz sama sobie musze to robic, bo wstyd dac komus do wyciagniecia :p
a ja jakos za tortami ze smietana nie przepadam, wole drozdzowe ciasta, serniki, z owocami.
Dziewczyny mi zrobily za to zakwas na chleb! juz sie nie moge doczekac zeby posmakowac, a wielkie pieczenie wieczorem!

reklama
Do góry