reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
misiaczku wiedzialam ze bedzie dziewczynka :D mowilam to od poczatku i sie sprawdzilo. szkoda ze u mnie samej nie wychodzi mi w ogole przewidywanie :wściekła/y: wtedy byloby juz calkiem dobrze :)

misia ja wczoraj mowie do Ł. o sianku a on mi na to oburzony ze ta wies jest rozwinieta i nie ma tam zadnych obor a siano to tylko na podworku :laugh2: w dodatku my jedziemy kolo wtorku, srody a teeeee dni beda od czwartku do niedzieli, wiec mam nadzieje, ze rodzice tam nie zawitaja bo chyba sie zalamie jeszcze z Nimi na wsi :wściekła/y::wściekła/y::laugh2: i wtedy to od rana bede na "grzybach" :laugh2:

No Nuuuśka, grzyby są dobre zawsze można z nich zrobić przetwory :)

U mnie nadal po staremu, czekam na @ :)
Zaraz będę musiała wyjść, bo muszę zawieść rodziców do diabetologa, tak więc będę dopiero koło 14 w domu

Ostatnia edycja:
sandra hahaha ale mnie nie o TE grzyby chodzilo :p:p:p :laugh2: mowie, ze bedziemy od rana na grzybach, bo w domu jakby tak tesciowie sie zwalili nie bedzie jak sie seksowac :wściekła/y:
wiec z tego to przetworow nie bedzie raczje zandych, chyba ze jeden PRZETWOR na najblizsze 9 miesiecy :wściekła/y::laugh2:

reklama
Misia gratulacje :)
Nuuska uwazaj na kleszcze w lesie bo mam kolege ktory sie seksil w lesie z dziewczyna i kleszcz mu wszedl wiecie gdzie? Bez wizyty u lekarza sie nie obylo.:-D Ale musialo byc mu wstyd:zawstydzona/y:

Do góry