reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

ja widzę cień, ale nie nakręcam się jeszcze - w niedziele rano powtórka testu...
Ja mało wierząca jestem - nie wierzę, zeby się udało za pierwszym razem (po tym jak półtora roku wcześniej się starałam..)

reklama
halo halo ja widze druga kreche !!:-):-)
michalinka ja nie wiem czy Ty wiesz ze mi sie juz oczka ciesza :laugh2: bo ja widze ze Tobie sie udalo... jaaaaa
ale zarabiscie druga fasolka :D

michalina_ch ja tez widzę cień drugiej kreski ale myślę że powtórz test w najbliższych dniach dla pewności :)

Anuszka chciałabym wierzyć że szansa jest, ale nie mam zbytnich nadziei bo miałam monitoring robiony i niestety pęcherzyki nie rosną a są za małe by pekly :(

no no,
dziewczyny - Wy się jeszcze nie cieszcie i nie nakręcajcie mnie.
Widzicie cień - mnie to cieszy. ale za 3 dni zrobię znowu i dopiero wtedy się cieszmy i gratulujmy.
Albo trzymajmy kciuki na następny miesiąc.
PROSZĘ!!!!!!!!!

90_natka a Ty skąd jesteś? Bierzesz coś na pęcherzyki???

michalina--> a niby dlaczego teraz miałoby się udać od razu,hę? Dobrze świadczy druga kreska na kilka dni przed spodziewaną @. Fajnie, cieszę się i mam nadzieję w maju zobaczyć taką samą kreskę na swoim teście:-)

michalina a ja Ci mowie, ze sie udalo :tak: kiedy masz termin @ ? w niedziele tak ?
To zatestuj w niedziele, jak bedzie bladzioch to w poniedzialek lec na betke jak @ nie zawita. Ale mnie tu pachnie Fasolka mowie Ci :-)

Michalina, no pięknie, jak cień jest, tzn, ze beta dużo juz przerosła, bo juz cienia widać. A który to dzień po owu? Trzymam kciuki! Cudownie!

Nuuuuska, mój kociur dobrze sie ma. Dziękuje:)) leży lapami do góry na płytach, bo chłodne, a on mega obrosniety, bo to pers! Ona nie wychodząca jest, na balkon tez nie puszczam. A co u mnie? Dobrze. Cały tydzien jeździłam w teren z szefem, oceniał moja prace. Nawet miło było. Jutro jadę do rodziców do Kielc, stesknilam sie, a potem na szkolenie do Warszawy. W pracy nawet ok.

Ale masz pecha z tymi lekarzami. Ja do gina chodzę zawsze prywatnie. Nie wierze w NFZ. I nie ukrywam, ze nie jestem łatwa pacjentka, bo płace i wymagam. Ostatnio kompleks badań wymusilam w luxmedzie, skoro mam abonament. No bo nie dam sie leczyć tak na oko. Trzymam kciuki, żebyś znalazła dobrego mądrego lekarza. &&&&

Michalina_ch nie biorę nic na pęcherzyki, jak w następnym cyklu też okaże się, że pęcherzyki nie rosną do odpowiedniej wielkości to wtedy dostanę CLO. Na razie mam pierwszy cykl monitoringu :)

reklama
Mońiqua, gdzie jesteś? Lista nam zaginęła:))

02.04.2013 - Smerfna85 - wynik pozytywny :) hcg: 8.04 = 640
04.04.2013 - Agata1983 - hcg 296 :)

10.04.2013 - Aka85 - są dwie kreski :)
10.04.2013 - AniołekBB - są dwie kreski :)
12.04.2013 - Marce_la - wynik pozytywny :) hcg 11.04 = 1 24.3
13.04.2013 - Patanka - jest bladzioch, czekamy na wynik hcg
14.04.2013 - Ananaska - są dwie kreski :)

20.04.2013 - Malinka41 - są dwie kreski :) hcg 16.04 = 37,68
18.04.2013 - Michalina_ch :) jest bladzioch:))
21.04.2013 - Agaawa
22.04.2013 - M_i_a90
22.04.2013 - Papalo
25.04.2013 - Tygryseczek
28.04.2013 - Ailatan1987
30.04.2013 - 90_natka
30.04.2014 - Dżina
05.05.2013 - Patu$ka
08.05.2013 - Moniqaa

14.05.2013 - Avensis
??.05.2013 - Nuuuśka
??.04.2013 - Angelaa_w