reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Cześć Wam.. Opowiem Wam jaki ze mnie pechowiec.. Po ovitrelle testy mogą wychodzić do 10 dnia po podaniu.. No i dziś był 10 więc zrobiłam test.. dwie kreski.. Ale nie brałam ich pod uwagę bo wiedziałam czym to może być spowodowane.. Zrobiłam bete(wiem że za wcześnie dziś 9 dni po owu) i 1,8 :( Ale jakoś jeszcze się nie załamałam.. Jak przyjdzie @ to pewnie będzie rozpacz ...

reklama
M_i_a90 może jeszcze za wcześnie na bete bo nie wiadomo kiedy było ewentualne zagniezdzenie.. Także jak @ nie przyjdzie to powtórz test za parę dni :)
U mnie prawdopodobnie ten cykl będzie bezowulacyjny więc u mnie praktycznie nie ma szans że się uda :(

u mnie przeziebienie na maksa;( sliny nie moge przelykac, katar potworny :( w zwiazku z tym nie wiem na ile moje temperatury teraz beda prawdziwe :(

anneeczka dużo zdrówka w takim razie!

Papalo niestety, gin nie daje już za dużych nadziei że będzie owu u mnie w tym cyklu. Pęcherzyki nie rosną a są wciąż za małe na pęknięcie :(

witam, zastanawiam sie czy mierzyc temperature czy tylko isc na zywiol czyli patrzec kiedy mam dni plodne, Bo to chyba nie ma sensu mierzyc temp. jesli w nocy do malej wstaje co ok 2 godziny, a po 5 co godzine.Raczej nie, testy owulacyjne ewentualnie.?

Spróbuj z testami, ja kupiłam na allegro po ok 1 zł za sztukę, a w zestawie jest jeszcze taniej, albo testy ciążowe gratis, a wysyłkę dostałam w 2 dni :) tylko trzeba pamiętać, że one prawie zawsze wskazują II kreseczki tylko 1 jest bledsza,a jak jest ovu to ma być taka sama albo ciemniejsza niż kontrolna. Ja sprawdzałam swój cykl testami, bo odstawiłam tabletki anty i ciężko było mi określić na zasadzie kalendarzyka... Zobaczymy co z tego wyjdzie :) Ale Tobie nie zaszkodzi spróbować :) Powodzenia :-D

dziewczyny ciagnie mnie w podbrzuszu ze ledwo wytrzymuje ale nie chce brac tabletek...a wogole to 2 dni temu beta 37 a dzisiaj zrobilam ten czuly test z allegro i musze powiedziec ze albo jest do d**y albo beta oszukana, bo dzisiaj wyszla mi 1 kreska a spodziewalam sie 2 bordowych ...:sorry:

e tam malinka ja bym powiedziala ze test jakis do dupy ! jednak beta nie moze byc oszukana ! ... beta to jedyny pewniak w testach ciazowych !:)

reklama
Malinka, ja tez bym poszła ponownie na bete zobaczyć, czy ładnie przerasta.

Mimimoo! Ale piękna owulacja na Twoim wykresie:)) działajcie, działajcie :))

Anneeczka, no pięknie temperaturka do góry idzie. Ty mierzysz dowcipne? Bo ja nigdy nie miałam takich temperatur, chyba w mega goraczce! Trzymam kciuki. Kiedy testujesz?

Do góry