reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

oj to widze, ze natlok fasoleczek Nam sie zapowiada :-) Ciesze sie strasznie i troszke Wam zazdroszcze, ale wierze ze i do mnie w koncu usmiechnie sie szczescie :tak:

aneeczka super ze i u Ciebie dwie krechy, niewazne ze druga blada, wazne ze jest ! :happy:

reklama
Mońiqua no jesteś w końcu! Trzymam kciuki za cierpliwość w szpitalu! Przyda sie! Ja znam dużo ludzi w naszej onkologii, jak miałam większe węzły, udało sie szybko do lekarza trafić. Przechlapane być pacjentem.

ja sie troche boje testować. Bo boje sie rozczarowania. Ale jutro zrobię rano, bo ide zbadać hormony i jakby był bladzioch to zrobię bete, a tak to nie ma sensu kasy wydawać. Jutro bedzie mój 10 dpo. Może juz coś bedzie.

SAM_1914.jpgkropka.jpgbaribal.jpg
a to ja też się pochwalę moimi pociechami (mam jeszcze jednego psa i 2 żółwie :) )
Dziewczyny gratuluję II kresek, ja może sprawdzę jutro, bo sama jestem już zniecierpliwiona :crazy: może coś pokaże więcej... a @ dopiero w niedzielę, albo poniedziałek. Mam nadzieję, że jednak nie przyjdzie!!!

Witam nowe staraczki :) 3mam kciuki

Załączniki

• SAM_1914.jpg
    SAM_1914.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 34
  • kropka.jpg
    kropka.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 15
  • baribal.jpg
    baribal.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 22
Gratulacje Aneczka!:-) no to juz jestesmy we 3 z II!
wyszly ci wyrazne bo to juz 29 dzien cyklu..
moglam tez poczekac pare dni bo jak widze takie blade cos to tylko sie niepotrzebnie denerwuje :rofl2:
a jesli 2 dni tmeu mialam bete 37 to kiedy myslicie ze zobacze grube II?
bo skoro testy sa od 20 a juz wtey byla powyzej to cos nie tak chyba:crazy:
a reszta dziewczyn to niech juz lepiej dzisiaj nie czatuje tylko mezow lapie w obroty no!
:-D

Ostatnia edycja:
Wiesz co, monitoring powinnas mieć co 3 dni najrzadziej bo przegapią Ci owulkę. Mnie w tym cyklu mówił gin przed HSG, ze nie bedzie owulki, bo pecherzyki małe w prawym jajniku w 12 dc, a w lewym calkowity brak. A okazało sie, ze 4 dni pózniej dokładnie, będąc na wizycie lekarz stwierdził pecherzyk 20mm z prawego a 18 z lewego. Na peknieciu juz. I oba pękły. Więc nigdy nic nie wiadomo, jak twój organizm działa. Trzeba podgladac porządnie i systematycznie.

Miałam robiony 2 razy, w 13 i 17 dc (Mam długie i nieregularne cykle) i niestety przez te pare dni pęcherzyki nie wzrosły ani o milimetr, po prostu wzrost zatrzymał się na 13 i 14mm. W poniedziałek mam jeszcze jeden monit dla pewności.

Anneeczka gratuluję II kreseczek :)

Ostatnia edycja:
reklama
No wlasnie ja tez się pogubiłam już, nie nadazam za Wami :laugh2:dopiero co malinka z I I wyskoczyla a tu już do 3 urosło w ciągu jednego dnia (!!) ja się pytam wiec co będzie dalej :rofl2:Bo Nam się kwiecień rozhulał ze hej, choć nie no nie przesadzajmy az tak, jutro już 19 wiec swiety czas żeby w końcu zaczely dwie krechy wylazil.

Anneeczka gdzie to zdjecie ?? miało być wieczorem :D pokazuj no !

papalo alez masz piękny zwierzyniec. I widze, ze tez rudzielec :-)kocham rudzielce, stad Nasze wszystkie takie rudowate .Zastestuj jutro, a noz i Tobie się tydzień dobrze zakończy, który to dzień cyklu?

Do góry