reklama
sandra_best
Fanka BB :)
I bardzo dobrze kochana
sylka już nawet zaznaczyłam na wykresie od 27 lipca do 11 sierpnia okres staranek przypadnie akurat kiedy będziemy na wsi
Sandra_best - termin @ 19.07 , testowanie 21.07
Melponea - termin @ 27.07 , testowanie
90_natka - termin @ 28.07 , testowanie
Patu$ka - termin @ 29.07 , testowanie
Kingax - termin @ 07.08 , testowanie
Nuuuśka - termin @ 16.08 , testowanie 15.08
Sandra_best - termin @ 19.07 , testowanie 21.07
Melponea - termin @ 27.07 , testowanie
90_natka - termin @ 28.07 , testowanie
Patu$ka - termin @ 29.07 , testowanie
Kingax - termin @ 07.08 , testowanie
Nuuuśka - termin @ 16.08 , testowanie 15.08
Ostatnia edycja:
Hey Kobietki.
Ja ostatnio mam jakąś awersję do komputera...
Po tych wakacjach nic mi się nie chce, jak mam siedzieć przed kompem to odechciewa mi się zanim usiądę
Nuuuśka przykro mi z powodu @, ale nowy cykl nowe szanse. Ja mocno trzymam kciuki
Sandra widzę, że pierwsza w kolejce po II kreski jesteś Kciuki zaciśnięte &&&&&&
Ja ostatnio mam jakąś awersję do komputera...
Po tych wakacjach nic mi się nie chce, jak mam siedzieć przed kompem to odechciewa mi się zanim usiądę
Nuuuśka przykro mi z powodu @, ale nowy cykl nowe szanse. Ja mocno trzymam kciuki
Sandra widzę, że pierwsza w kolejce po II kreski jesteś Kciuki zaciśnięte &&&&&&
P
patu$ka
Gość
Oooo Moniqa pojawilas sie wreszcie. Ja sie czujesz? Bylas juz u ginka?
Patu$ka byłam dzisiaj. Tylko w szpitalu na Polnej w Poznaniu mieli tak szybko terminy. Wszędzie indziej na NFZ każą czekać. Koło mnie pierwszy termin u gina: 28.08 A w szpitalu, jak w szpitalu... masówka (miałam takie wrażenie). W każdym razie USG zrobił i stwierdził, że ciąża wygląda na 6t4d, zarodek ma całe 7mm Poza tym nic się nie dowiedziałam... Karty ciąży powiedział, że nie zakłada bo u nich się tego nie praktykuje tak więc uwięzili mnie u siebie, bo nigdzie więcej przed 10tc mnie już nie przyjmą Dał mi też skierowania na morfologię, cukier i badanie moczu... PŁATNE
No nic zmiana tematu, bo lekarze działają na mnie jak płachta na byka.... i to jeszcze w szpitalu o takiej dobrej renomie podobno
Poza tym nic mi kompletnie nie jest Tylko spać nie mogę. Budzę się co chwila, a po 5 już jestem na nogach... mimo tego, że kładę się koło północy Wypryszczyło mnie i brzuch mi wysadziło
No nic zmiana tematu, bo lekarze działają na mnie jak płachta na byka.... i to jeszcze w szpitalu o takiej dobrej renomie podobno
Poza tym nic mi kompletnie nie jest Tylko spać nie mogę. Budzę się co chwila, a po 5 już jestem na nogach... mimo tego, że kładę się koło północy Wypryszczyło mnie i brzuch mi wysadziło
Nuuusia na wsi, no to sie bedzie działo:-) Mozecie na łonie natury..zobaczysz lip-sierp bedzie tymi szczeslwymi:-) 11.08 ja mam urodzinki przesle Ci w ten dzien wszystkie swoje szczesliwe fluidy :*****
Witaj MOnique, wlasnie myslalysmy o Tobie..., dawno Cie nie było. Widze suwaczek, jaki termin Ci wychodzi, gratulacje po raz kolejny
Witaj MOnique, wlasnie myslalysmy o Tobie..., dawno Cie nie było. Widze suwaczek, jaki termin Ci wychodzi, gratulacje po raz kolejny
reklama