reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
sylka już nawet zaznaczyłam na wykresie :) od 27 lipca do 11 sierpnia :) :tak: okres staranek przypadnie akurat kiedy będziemy na wsi :blink:

Sandra_best - termin @ 19.07 , testowanie 21.07
Melponea - termin @ 27.07 , testowanie
90_natka - termin @ 28.07 , testowanie
Patu$ka - termin @ 29.07 , testowanie
Kingax - termin @ 07.08 , testowanie
Nuuuśka - termin @ 16.08 , testowanie 15.08

Ostatnia edycja:
Hey Kobietki.
Ja ostatnio mam jakąś awersję do komputera...
Po tych wakacjach nic mi się nie chce, jak mam siedzieć przed kompem to odechciewa mi się zanim usiądę :baffled:

Nuuuśka przykro mi z powodu @, ale nowy cykl nowe szanse. Ja mocno trzymam kciuki :tak:

Sandra widzę, że pierwsza w kolejce po II kreski jesteś :tak: Kciuki zaciśnięte &&&&&&

Patu$ka byłam dzisiaj. Tylko w szpitalu na Polnej w Poznaniu mieli tak szybko terminy. Wszędzie indziej na NFZ każą czekać. Koło mnie pierwszy termin u gina: 28.08 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A w szpitalu, jak w szpitalu... masówka (miałam takie wrażenie). W każdym razie USG zrobił i stwierdził, że ciąża wygląda na 6t4d, zarodek ma całe 7mm :tak: Poza tym nic się nie dowiedziałam... Karty ciąży powiedział, że nie zakłada bo u nich się tego nie praktykuje tak więc uwięzili mnie u siebie, bo nigdzie więcej przed 10tc mnie już nie przyjmą :wściekła/y: Dał mi też skierowania na morfologię, cukier i badanie moczu... PŁATNE :wściekła/y:

No nic zmiana tematu, bo lekarze działają na mnie jak płachta na byka.... i to jeszcze w szpitalu o takiej dobrej renomie podobno :wściekła/y:

Poza tym nic mi kompletnie nie jest :-D Tylko spać nie mogę. Budzę się co chwila, a po 5 już jestem na nogach... mimo tego, że kładę się koło północy :dry: Wypryszczyło mnie i brzuch mi wysadziło :dry:

Nuuusia na wsi, no to sie bedzie działo:-) Mozecie na łonie natury..zobaczysz lip-sierp bedzie tymi szczeslwymi:-) 11.08 ja mam urodzinki przesle Ci w ten dzien wszystkie swoje szczesliwe fluidy :*****

Witaj MOnique, wlasnie myslalysmy o Tobie..., dawno Cie nie było. Widze suwaczek, jaki termin Ci wychodzi, gratulacje po raz kolejny :)

reklama
Do góry