reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
sylka już nawet zaznaczyłam na wykresie :) od 27 lipca do 11 sierpnia :) :tak: okres staranek przypadnie akurat kiedy będziemy na wsi :blink:

Sandra_best - termin @ 19.07 , testowanie 21.07
Melponea - termin @ 27.07 , testowanie
90_natka - termin @ 28.07 , testowanie
Patu$ka - termin @ 29.07 , testowanie
Kingax - termin @ 07.08 , testowanie
Nuuuśka - termin @ 16.08 , testowanie 15.08

Ostatnia edycja:
Hey Kobietki.
Ja ostatnio mam jakąś awersję do komputera...
Po tych wakacjach nic mi się nie chce, jak mam siedzieć przed kompem to odechciewa mi się zanim usiądę :baffled:

Nuuuśka przykro mi z powodu @, ale nowy cykl nowe szanse. Ja mocno trzymam kciuki :tak:

Sandra widzę, że pierwsza w kolejce po II kreski jesteś :tak: Kciuki zaciśnięte &&&&&&

Patu$ka byłam dzisiaj. Tylko w szpitalu na Polnej w Poznaniu mieli tak szybko terminy. Wszędzie indziej na NFZ każą czekać. Koło mnie pierwszy termin u gina: 28.08 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A w szpitalu, jak w szpitalu... masówka (miałam takie wrażenie). W każdym razie USG zrobił i stwierdził, że ciąża wygląda na 6t4d, zarodek ma całe 7mm :tak: Poza tym nic się nie dowiedziałam... Karty ciąży powiedział, że nie zakłada bo u nich się tego nie praktykuje tak więc uwięzili mnie u siebie, bo nigdzie więcej przed 10tc mnie już nie przyjmą :wściekła/y: Dał mi też skierowania na morfologię, cukier i badanie moczu... PŁATNE :wściekła/y:

No nic zmiana tematu, bo lekarze działają na mnie jak płachta na byka.... i to jeszcze w szpitalu o takiej dobrej renomie podobno :wściekła/y:

Poza tym nic mi kompletnie nie jest :-D Tylko spać nie mogę. Budzę się co chwila, a po 5 już jestem na nogach... mimo tego, że kładę się koło północy :dry: Wypryszczyło mnie i brzuch mi wysadziło :dry:

Nuuusia na wsi, no to sie bedzie działo:-) Mozecie na łonie natury..zobaczysz lip-sierp bedzie tymi szczeslwymi:-) 11.08 ja mam urodzinki przesle Ci w ten dzien wszystkie swoje szczesliwe fluidy :*****

Witaj MOnique, wlasnie myslalysmy o Tobie..., dawno Cie nie było. Widze suwaczek, jaki termin Ci wychodzi, gratulacje po raz kolejny :)

reklama
Do góry