reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

to dobrze Nuuuska, ze masz takie podejscie!
ja tam nie widze zadnych analogii z moim poprzednim cyklem, teraz niby mam wyzsze tempki, ale nieznacznie. Moze jakis hormon za malo sie wydzielil?sama nie wiem :/
a ja po rozmowie z moja znajoma zmienilam zupelnie podejscie! ona zwrocila moja uwage na pokolenie naszych rodzicow, ktore nie mialo dostepu do antykoncepcji, a dzieci jakos az tak duzo sie nie rodzilo. Oczywiscie sa rodziny wielodzietne, ale w mojej rodzinie nikt nie ma wiecej niz dwoje dzieci. Moja mama mnie urodzila 3,5 roku po slubie! wiec na kazdego przyjdzie czas,ja zrobie jakies badania w Polsce jak bedziemy, ale postaram sie wyluzowac i poczekac az sie urzadzimy w Dubaju, wtedy zaczniemy sie badac na powaznie :-) a tak to na spokojnie :-)

reklama
Hej

Kochane nie wcześniej jak w niedzielę będę testować, bo to nie ma sensu wcześniej, jeżeli @ się nie pojawi to dopiero wtedy, mam już dość rozczarowań, wiem to brzmi głupio,ale po co mam testować wcześniej i znowu się zawieść :-(
Czekam cierpliwie jak się wszystko rozwinie, ehhhh po raz pierwszy nie cieszę się z wolnego, bo w sumie ciągle muszę sobie szukać zajęcia by nie zwariować.

Nuuusia bardzo się cieszę, że ta wredna s**z się w końcu pojawiła :no:

Happy tylko, że tempka zaburzona :baffled: miałam kiepską noc, ciągle się budziłam i nie mogłam się ułożyć, przewracałam się z boku na bok, dłuższe wolne pod koniec cyklu to jednak nie najlepszy pomysł :no:

Kurde za miesiąc mam wesele znajomych, a ja w coraz gorszym humorze ostatnio chodzę, wczoraj nawet nie ucieszyłam się z powrotu M z pracy, przywitałam go smutnym i cichym słowem "cześć" nie wiem co mi jest... masakra jakaś, dobra ale nie będę was zanudzać bo to nie o to chodzi byście usnęły przed kompem

Sandra_best - termin @ 19.07 , testowanie 21.07
Melponea - termin @ 27.07
90_natka - termin @ 28.07
Patu$ka - termin @ 29.07
Kingax - termin @ 07.08
Nuuuśka - termin @ ??

Ostatnia edycja:
sandra spokojne do tego podejrz, moze akurat sie udalo :tak:

mel niestety ale taka jest prawda, kiedys nie bylo takich metod jak teraz, kaledarzyki ??? Pomiary temp. ?? gdzie tam, a dzieci byly i to wcale nie malo. Mam wrazenie ze im dluzej zyjemy tym wiecej pojawia sie problemow, z tak prostymi rzeczami jaka powinno sie wydawac zajscie w ciaze.

Jezu jak mnie boli glowa. Zmierzylam cisnienie i znowu mi spadlo 100/55 :no:

Sandra_best - termin @ 19.07 ,
testowanie 21.07
Patu$ka - termin @ 29.07
Kingax - termin @ 07.08
Nuuuśka - termin @ 16.08 ,
testowanie 15.08

Ostatnia edycja:
a ja wlasnie chce powiedziec, ze kiedys nie bylo antykoncepcji a u mnie w rodzinie kazdy ma gora po dwojce dzieci. A nie sadze zeby sie seksili tylko 2 razy w zyciu :-) niestety moja rodzina nalezy do tych gdzie sie takich tematow absolutnie nie porusza wiec pewnie sie nie dowiem jak to sie stalo.

misia, helooool! to Ty jestes po poltorarocznych staraniach i poronieniu! To ja Tobie wspolczuje przezyc i mocno zaciskam kciuki za szczesliwe rozwiazanie, bo przeciez nie moze byc inaczej? :-)

Misia czy Ty nie masz co robic? Tylko smutac? Tobie nie wolno doswiadczac negatywnych emocji.

Sandra_best - termin @ 19.07 ,
testowanie 21.07
Patu$ka - termin @ 29.07
Kingax - termin @ 07.08
Nuuuśka - termin @ 16.08 ,
testowanie 15.08

Ej no smutno mi!!! Bo strasznie mi na Was zależy i tak strasznie mi zależy żeby Wam też się udało!!! Ja wierzę w to, że się uda - mi się też udało. Ale ja wiem jak to jest wkurwiające.... Dlatego ja naprawdę z Wami przeżywam to wszystko!!!!
A że ostatnio hormony mi mocno buzują i strasznie wszystko przeżywam!!!
Jak bym mogła to bym Wam wsadziła te małe fasolki do brzucha i czuwała nad nimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oooo, nie wykropowało mi....

Ostatnia edycja:
reklama
michalina
to ty jeszcze nie wiesz czy X czy Y ?
kiedy masz jakieś usg?
może jak jeszcze nie widać to dobry znak na X :-D

mi castagnus chyba pomogł troszkę. w poprzednim cyklu nie miałam już takich długich plamień przed @ i cykl się trochę wydłużył.niestety byłam na urlopie i z lenistwa ani nie brałam tabl ani nie mierzyłam tempki więc nie wiem tak do końca jak mi pomógł ten castagnus.

u mnie wśród znajomych i rodziny było różnie z dziećmi. jedni mieli dwoje, inni troje, jeszcze inni piątkę, moja ciocia miała trójkę ale też jedną aborcję-inne czasy i to była normaka więc może kobiety częściej zachodziły ale robiły aborcje?

ja właśnie jadę do ginki z kompletem wyników.
wczorajszy TSH wysoki. mam nadzieję że to jedyny i ostatni 'problem' i uda się w końcu nam coś . . .

Do góry