reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Oby Wasze kciukaski pomogly !!! :***

happy dziekuje Ci Kochana, ale cholercia trace nadzieje ajjj....:no:oby te dwa dni szybciej przeleciały. Jak się czujesz w ogole ? U Was tez tak leje ? kosmos normalnie, lato pelna para a więcej chlodu na razie niż ciepla.

sandra poki co utrzymuje się na mniej więcej jednym poziomie, dziś mierzyłam jeszcze raz po 10 minutach i było 36,74 wiec dokładnie tyle ile wczoraj, wiec można przyjąć ze poki co jest stala. Mierzylam z glupa przed chwila - 37,03 wiec poki co nie spada.
:happy:
A co do pogody, ja lubie jak jest cieplo może nie upalnie, ale cieplo jak najbardziej - kto tego nie lubi :) Zal mi glownie Oli, bo nie dość ze chora to jeszcze na dworze zimno i pierwszy miesiąc wakacji przeleci jej przez palce

Ostatnia edycja:
no to wg tego chinskiego kalendarza wychodzi mi dziewczynka, ale Dawid tez mial byc dziewczynka , ja kiedys patrzylam na inny chinski to wyszlo ze chlopczyk..wiec jak widac zero tu wiarygodnosci.

Nuuuska temperature pare razy mioerzylam ale w ciagu dnia na poczatku ciazy to tez mialam 37-37,1 :-) I Teraz sobie zmierzyłam i jest 37,08. A cisnienie teraz mam 120/79 czyli idealne. A zawzwyczaj mam niskie.

Ja dzisiaj robilam pierogi ruskie.

Mi z tej numerologi wyszła córka ;) a będzie chłopak jak nic ;)

Nusia moje dzieciaki od tej pogody małpiego rozumu dostają. A ja , już mi na mózg wali od ich wycia :(

Ja dzis zoażyczyłam sobie od ęza żeby pojechał do biedronki, w drodze z budowy i kupił krewetki. Ja chcę krewetek z ryżem i salsą pomidorową :)) męz sie śmieje ze pierwszy raz go pędze po zakupy ;)

reklama
Do góry