reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

sandra a pewnie :-)

mnie wlasnie zaczely nogi bolec jak zawsze na dzień / dwa przed @ wiec malpa się niestety zbliza wielkimi krokami :-( bo to objawem fasolki na pewno nie jest eh. Jutro spodziewam się spadku niestety.

Poki co uciekam, miłego wieczorku dziewczynki :* trzymajcie jeszcze &&&&&&&&&&& może na cos się zdadza choć nie mam już zludzen. Zaczynam się czuc typowo okresowo.

reklama
Nuuska ja tez czulam sie okresowo przed @ i co nie przyszla...wiesz ze objawy sa zazwyczaj typowe jak zawsze ...wiec dobry filmik, relaks moze jakis masazyk Ci Ł zrobi i czekamy :-)

Happymama to ja chyba podobnie jak ty w ciazy za bardzo nie lubie ,czuje sie ograniczona...ale dzidzi to sie doczekac nie moge, juz nieraz mowie jakby tak sie dalo hop siup i dzidziusia miec bez tych 9 mscy.

Nuuusia tylko ile Ci tego wysłać ? tak z 6 sztuk?

A ja własnie zrobiłam sobie grillowanogo fileta z kurczaka z sosem czosnkowym........pychota

Ostatnia edycja:
Hej, Mel sama robilas te lody?

Ja zrobilam sobie pyszne snaidanko zjadlam ze smakiem nie minela minuta i wszystko poszlo do....:no: Kiedy to sie skonczy.

Nuuuska i jak tam...tempka nadal wysoko??

hej dziewczynki

Nie wiem co napisac, bo dzień totalnie do bani. Temperatura spadla tak jak sadzilam. Zawiodlam znowu..najbardziej sama siebie bo na prawde glupia wierzyłam ze się uda. Jak powiem Ł. ze znowu się nie udało ? Jeszcze wczoraj siedział ze mna i pocieszal, ze @ na pewno nie przyjdzie, ze on wierzy ze to dzidzia. A jednak nawet i on bywa omylny..wszystko co dobre u mnie szybko się konczy. :no2:będę ryczeć dziś jak bobr :/

Nuuuska ale tak bardzo nie spadla...a jak @ jutro nie przyjdzie to bedziesz robic test? Ja bym sie jeszcze nie smucila w koncu @ nie ma. I nie placz bo jeszcze nic nie przesadzone.:****************

sylka spadla jak zawsze przed @ :/ dwa cykle temu było identycznie - trzy tempki jednostajne i potem 4 spadki i @. Nie wiem czy bardziej jestem na siebie wsciekla, czy zalamana bezsilnoscia, bo jak udrożniania nie pomoglo, to ja na prawde nie wiem co mi jest :-( termin @ jest na wtorek, ale jutro tempka na pewno jeszcze bardziej poleci, wiec testu nie robie, szkoda tylko marnować test, może jeszcze kiedyś się przyda, choć coraz mniej w to wierze :no: Szlak by to trafil !
Wszystkiego mi się odechcialo, wlacznie z ta jutrzejsza wizyta u nowej ginekolog. Zreszta jak @ się pojawi, to będę musiala wizyte przesunąć..owu o czasie, bzyki w czasie i to nawet w nadmiarze i tez nie pomoglo. Zrobilam już wszystko oprócz badania hormonow i powtorzenia badania nasienia Ł.

Ostatnia edycja:
Ja nie będę Cię pocieszać dopóki @ nie przjdzie. Wiesz, że te Wasze tempki działają mi na nerwy. Ja na razie jeszcze wierzę, że to jakieś zaburzenie - przez pogodę, a jak @ przyjdzie to wtedy będę kląć z Tobą.

reklama
Nuuska,biedactwo! Tule mocno ;( i walczymy w nastepnym cyklu!

Ja nawet nie mam zludzen co do mojego cyklu,oby @ szybko przyszla.
Wiem, ze cykle bezowulacyjne sie zdarzaja,ale zastanawiam sie nad przyczyna,czy to castagnus nie namieszal,moze zmiana diety? Zaczelam zmowu slodycze podjadac.a moze weekend w innym klimacie?albo wszystko naraz...

Patu$ka, oby sie udalo naturalnie! Ale dobrze, ze tak szybko dzialacie! Gdzie Ty sie leczysz? No i widzisz, masz dopiero 22 lata wiec duzo wieksze szanse od kobiet po 30 ;)

Sylka, ja to najchetniej sama bym wszystko w kuchni robila, ale nie mam tyle czasu. A lody z prawdziwych owocow i czekolady, z jak najmniejsza iloscia cukru ! :)

Do góry