reklama
Chiński przepowiadacz płci - Twój portal o zdrowiu
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=433625 tu drugi misiaczku na zasadzie numerologii pelno tego w necie ale jakos nie wierze w to i tak
żaden z Nich nie sprawdzil się kompletnie. Albo zle licze, pojęcia nie mam.
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=433625 tu drugi misiaczku na zasadzie numerologii pelno tego w necie ale jakos nie wierze w to i tak
żaden z Nich nie sprawdzil się kompletnie. Albo zle licze, pojęcia nie mam.
Ostatnia edycja:
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
Nuuśka- ależ emocje przed tym twoim testowaniem, oby tempka nie spadła!!!! trzymam kciuki &&&&&&&&&
sandra_best
Fanka BB :)
Nom temperaturka nam rośnie i już się nie możemy doczekać :-)
Nuuusia dopiero co narzekałaś na to że jest za ciepło...
Nuuusia dopiero co narzekałaś na to że jest za ciepło...
sandra poki co utrzymuje się na mniej więcej jednym poziomie, dziś mierzyłam jeszcze raz po 10 minutach i było 36,74 wiec dokładnie tyle ile wczoraj, wiec można przyjąć ze poki co jest stala. Mierzylam z glupa przed chwila - 37,03 wiec poki co nie spada.
A co do pogody, ja lubie jak jest cieplo może nie upalnie, ale cieplo jak najbardziej - kto tego nie lubi Zal mi glownie Oli, bo nie dość ze chora to jeszcze na dworze zimno i pierwszy miesiąc wakacji przeleci jej przez palce
A co do pogody, ja lubie jak jest cieplo może nie upalnie, ale cieplo jak najbardziej - kto tego nie lubi Zal mi glownie Oli, bo nie dość ze chora to jeszcze na dworze zimno i pierwszy miesiąc wakacji przeleci jej przez palce
Ostatnia edycja:
no to wg tego chinskiego kalendarza wychodzi mi dziewczynka, ale Dawid tez mial byc dziewczynka , ja kiedys patrzylam na inny chinski to wyszlo ze chlopczyk..wiec jak widac zero tu wiarygodnosci.
Nuuuska temperature pare razy mioerzylam ale w ciagu dnia na poczatku ciazy to tez mialam 37-37,1 :-) I Teraz sobie zmierzyłam i jest 37,08. A cisnienie teraz mam 120/79 czyli idealne. A zawzwyczaj mam niskie.
Ja dzisiaj robilam pierogi ruskie.
Nuuuska temperature pare razy mioerzylam ale w ciagu dnia na poczatku ciazy to tez mialam 37-37,1 :-) I Teraz sobie zmierzyłam i jest 37,08. A cisnienie teraz mam 120/79 czyli idealne. A zawzwyczaj mam niskie.
Ja dzisiaj robilam pierogi ruskie.
Anisen
kochamy Cię mocno
Mi z tej numerologi wyszła córka a będzie chłopak jak nic
Nusia moje dzieciaki od tej pogody małpiego rozumu dostają. A ja , już mi na mózg wali od ich wycia
Ja dzis zoażyczyłam sobie od ęza żeby pojechał do biedronki, w drodze z budowy i kupił krewetki. Ja chcę krewetek z ryżem i salsą pomidorową ) męz sie śmieje ze pierwszy raz go pędze po zakupy
Nusia moje dzieciaki od tej pogody małpiego rozumu dostają. A ja , już mi na mózg wali od ich wycia
Ja dzis zoażyczyłam sobie od ęza żeby pojechał do biedronki, w drodze z budowy i kupił krewetki. Ja chcę krewetek z ryżem i salsą pomidorową ) męz sie śmieje ze pierwszy raz go pędze po zakupy
reklama