anisen a ja nie znosze krewetek, w ogole wszystkich owocow morza, nie wiem czemu ale nie podchodzą mi. Robale takie
"na mozg mi wali od ich wycia"
jakbym Olke widziala, jak leje, a ona w domu to zawsze tylko od rana do wieczora - Maaaaaaaaaaaaaaama mi się nudzi, maaaaaaaaaama mi się nudzi. Mowie jej Olus - idz poczytaj, idz poukładaj puzzle, idz to idz tamto. Mija 5 minut : -
Maaaaaaaaaaaaaaaaaaamo nudzi mi się !! kiedyś jej powiedziałam jak Ci się nudzi, idz się umyc - haha poszla. Wyszla po 5 minutach dosłownie.Na moje pytanie co sobie umyla, powiedziała - No buzie a co miałam umyc ? Powiedzialas mi ze mam się isc umyc, a nie wykapac, a to roznica prawda ? No i własne dziecko ze mnie głupka zrobilo
sylka jak ja uwielbiam ruskie pierogi !!! aj mogłabym je jesc codziennie, Ł. z kolei tylko z mięsem, a Ola z kapusta i grzybami, choć ona akurat zje kazde byle się nazywalo ze pierogi :-) ja nie mierzyłam nigdy w ciągu dnia, jakos mnie potrzepalo od paru dni i ciagle mniej więcej jest na poziomie 37-37.03 choć wczoraj mierzyłam przed spaniem i było 36,90 ale poki co ważne ze nie spada. Jak spadnie będziemy się martwic
happy zobaczymy za jakiś czas
ja tez mowie, ze dla mnie dwojka to maximum moich możliwości, ale czy kiedyś to się nie zmieni ? nie wiem, kto to wie
ale nie sterylizuj się od razu, szkoda by było !! ;D