reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

ja nie cierpię owoców morza bleee ale mój D. uwielbia:tak:

to jest na 100% moja ostatnia ciąża, może faktycznie się wysterylizuję żeby mnie już nigdy nie kusiło:-p nie mam już siły...do niczego!
Mąż mówi że nawet by mi uwierzył gdyby nie to że słyszy to już po raz kolejny;-)

u nas ładna pogoda, ciepło jest.

reklama
anisen a ja nie znosze krewetek, w ogole wszystkich owocow morza, nie wiem czemu ale nie podchodzą mi. Robale takie :wściekła/y::wściekła/y: "na mozg mi wali od ich wycia" :laugh2: jakbym Olke widziala, jak leje, a ona w domu to zawsze tylko od rana do wieczora - Maaaaaaaaaaaaaaama mi się nudzi, maaaaaaaaaama mi się nudzi. Mowie jej Olus - idz poczytaj, idz poukładaj puzzle, idz to idz tamto. Mija 5 minut : - Maaaaaaaaaaaaaaaaaaamo nudzi mi się !!:eek::eek: kiedyś jej powiedziałam jak Ci się nudzi, idz się umyc - haha poszla. Wyszla po 5 minutach dosłownie.Na moje pytanie co sobie umyla, powiedziała - No buzie a co miałam umyc ? Powiedzialas mi ze mam się isc umyc, a nie wykapac, a to roznica prawda ? No i własne dziecko ze mnie głupka zrobilo :wściekła/y:

sylka jak ja uwielbiam ruskie pierogi !!! aj mogłabym je jesc codziennie, Ł. z kolei tylko z mięsem, a Ola z kapusta i grzybami, choć ona akurat zje kazde byle się nazywalo ze pierogi :-) ja nie mierzyłam nigdy w ciągu dnia, jakos mnie potrzepalo od paru dni i ciagle mniej więcej jest na poziomie 37-37.03 choć wczoraj mierzyłam przed spaniem i było 36,90 ale poki co ważne ze nie spada. Jak spadnie będziemy się martwic :nerd:

happy zobaczymy za jakiś czas :p ja tez mowie, ze dla mnie dwojka to maximum moich możliwości, ale czy kiedyś to się nie zmieni ? nie wiem, kto to wie :) ale nie sterylizuj się od razu, szkoda by było !! ;D

Ostatnia edycja:
Hehehe,

Ja tam uwielbiam krewetki, rozsmakowałam się w nich w Australii, a także w innych owocach morza, bo tam to wszystko świeże, nawet fileta z rekina udało mi się posmakować :-p
a co do pierogów to uwielbiam je pod każdą postacią :) no i kocham śląskie, ja w ogóle jakaś taka klusiara jestem :-)

Ja dziś na obiad miałam schabowego, ale jakoś tak mi nie smakował i chwilę później skończyło to się wizytą w wiadomym miejscu :eek::baffled:
Ale ugotowałam sobie właśnie 2 kolby kukurydzy i zjadłam ze smakiem, ale niestety nadal się nie najadłam :confused2: od 2 dni najeść się nie mogę, co zjem to zaraz głodna jestem i chyba sobie kalafiora ugotuje......

Jestem po zastrzyku ustalilismy plan dzialania do konca roku.

Teraz przerwa w sierpniu hormony i Ł robi wyniki. We wrzesniu HSG jesli jajowody beda drozne pazdziernik/listopad pierwsza IuI

Patu$ka to dobre wieści :-) teraz trzymam mocno kciuki za obecne staranka i by HSG i IuI nie były potrzebne i by wszystko się potoczyło naturalnie :tak::tak::tak:

sandra a ja nigdzie nie widziałam jeszcze kukurydzy. My dziś oprócz schabowego mielismy fasolke :happy:wiec obzarlam się jak beka i teraz lapie lenia ale anisen kazala wiec nic nie robi tylko się luzuje :wściekła/y:

ja sobie na kolacje ugotowałam kolby kukurydzy, pyszne!

nie no sterylizować się nie będę:-D problem jest taki że uwielbiam mieć dzieci a nie lubię być w ciąży...może adopcja w przyszłości?;-)

Pati dobrze że jest plan! oby się udało!

sandra ja uwielbiam kukurydze ale u Nas chyba zacofanie bo nie widziałam jeszcze nigdzie:zawstydzona/y:

happy a może następnym razem uda się z bliźniakami ?? :D albo od razu trojaczki i będzie już na zapas :-):wściekła/y:

reklama
Do góry