reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

ostatnio TSH miałam 1,63, więc nie wiem nawet od czego mi się powiększyło :-(
Cykle nie są długie, a miesiączki różnie czasem bardziej, a czasem mniej bolesne ( nie wiem od czego to zależy)

Kurde no zaczynam się właśnie martwić :(

reklama
Nie martw się, bo naprawdę wyniki ogólnie nie są złe.
To, że masz czasami bóle to o niczym nie świadczy. Ja mam PCO i swego czasu bóle miałam tak silne, że dwa dni z łóżka nie mogłam wstać bo wymiotowałam i mdlałam. I to dosłownie w każdym cyklu tak miałam. Także naprawdę nie martw się na zapas :-)

Ja dziś jestem po wizycie u gina i okazało się że mam torbiel 56 mm przez przestymulowanie... :/ powinna sama się wchłonąć, ale i tak się załamałam. Jest co prawda chociaż jedna mała pocieszająca wiadomość, bo na drugim jajniku mam pęcherzyk 17,6 mm - dostałam pregnyl i lada dzień powinna być owu.

Z ciekawości i ja zajrzałam do ostatnich wynikow TSH - z kwietnia -1,98. Troche przestarzale musze powtórzyć badania, bo już dawno nie robiłam.
A Ty się sandra nie martw na prawde, wyniczki nie sa zle, sa troszkę podwyższone ale nieznacznie, w poniedziałek idziesz na wizytke wiec gin wszystko wyjasni i wytłumaczy, a jeśli będzie trzeba wdroży leczenie ( choć watpie :tak:). Na która masz wizytke ?

ja na 14.30 :tak: wszystko będzie dobrze :happy2::*

Klade się spac dziewczynki, spokojnej nocy.

Nuuuśka - termin @ 16.07
Sandra_best - termin @ 22.07
Melponea - termin @ 27.07
90_natka - termin @ 30.07
Patu$ka - termin @ 31.07
Kingax - termin @ 07.08

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki :*

Dzis kolejny pochmurny dzień :X w nocy padalo, ale dzięki temu przespałam kolejna prawie cala noc. Przebudzialam się tylko przed 4 nie wiem czemu i pokrecilam chwile.
Wypilam kawe przed chwila i glowa mnie rozbolała ale z uczuciem takiej ciezkosci ze mam wrazenie ze zaraz mi odpadnie :wściekła/y:
Tempka stala, podobna do wczorajszej. Jeszcze dwa pomiary i będziemy wiedzieć.
Milego dzionka :*

sandra Ty mi sie nie denerwuj!!! POczekaj co lekarz powie!!!!
natka to trzymam kciuki za tego pęcherza jednego :D
Nuuska tempka ciągle ładnie się utzrymuje :D :D :D

A ja byłam wczoraj na urodzinach sąsiadki... i był do jedzenia: tatar z wołowiny, tarar z łososia i serki pleśniowe... wsyztsko co kocham a żreć nie mogę... ale była też sałatka i przepyszna tapenada z oliwek (zakochalam sie w niej ) :)

misia dobrze ze choć jednym moglas się najeść do syta :-):tak: i wieczor pewnie udany wiec się odstresowalas :tak:
Moja tempka tak, ladnie się utrzymuje, jutro i pojutrze decydujące dni, jak spadnie wiemy ze po ptokach :-( Jezu tak mnie glowa rozbolała po tej kawie ze szok, w ogole wylalam polowe bo jak mnie leb rozbolał to kawa się ochydna zrobila :confused2: miałam wrazenie ze pawia puszcze zaraz,blee.
Zaraz śniadanko, potem idziemy z Ł. się przejść, choć pogoda do bani ale nie chce mi się całej soboty w domu przesiedzieć :happy:

reklama
ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA - NUŚKA!!!!!!!! Wiesz jakie u mnie były pierwsze objawy ciąży (przed testowaniem) - kawa mi smakowała jak rzygi!!!!!!!!!!!!!!

Kochana.... czekamy na testowanie poniedziałkowe, aczkolwiek w mojej opini już wszystko jest jasne!! Ale nie waż mi się tknąć testu - bo nadal za wcześnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry