reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Anneczka a który dc masz?
anuszka a czemu do szpitala idziesz?
Malinka41 mamuśka nasza, jak dziś zdrowie??
Nuuśka - masz rację z tymi lekarzami, większość z nich stawia jakieś chore diagnozy z czapy kompletnie....

a ja kupiłam na allegro 10 testów ciążowych - a co. Czekam z niecierpliwością na niedziele, jak nie będzie @ to testuje.
A jak będzie @ to znów załamka.....

reklama
michalina mam dzis 28dc ... wiec teoretycznie na dniach powinnam dostac @ . Mam nieregularne cykle, jak obliczam srednia z pol roku to wychodzi 25 dni ale ostatni cykl trwal 31 dni. I badz tu czlowieku madry. W pierwszej ciazy bolaly mnie piersi, teraz boli mnie lekko brzuch i mam takie jakby klucie , ciagniecie lewego jajnika...? tak czy siak z lewej strony...

jak sie tym razem nie uda to tez kupie sobie testy :)

no to musimy czekać i zoobaczymy jak sie u Ciebie rozwinie... ale ja na Twoim miejscu nie wytrzymała i już bym test robiła :D

mnie kusi, żeby już robić, ale obiecałam sobie, że wytrzymam do niedzieli....

hehehe gdybym miala blisko apteke to juz bym leciala...:) a ze mam kawalek to sie jeszcze waham..i nie chce sie nakrecac niepotrzebnie. W zeszlym miesiacu okres mi sie spoznial...tzn cykl trwal 31 dni..i w dniu zrobienia testu, kiedy emocje zeszly dostalam @ ...

michalinko
nie napisałam ci?
sorki ...
miałam iść na hormonki na 3 dni do szpitala ale nic z tego ...

nie jestem w tym szpitalu ... byłam na izbie ale mnie nie przyjęli ze względu na leki ... ku...wa a pytałam, dzwoniłam nawet dwa razy ... to nie ... przyjedz i odsiedź swoje ...

napisałam skargę bo to już drugi raz się tak zdarzyło, że mnie odesłali stamtąd, że nie pytali o leki i dolegliwości i na marne tam jeździłam, potem do mnie oddzwaniali i mam wizytę u profesora w klinice na konsultacji wyjaśnić skargę i sprawę mojego zdrowia ...
ciekawa jestem jak to będzie, czy zajmie się tylko skargą czy mną też ...

[FONT=&amp]
mam też wyniki tsh
babeczki 1,93 ... wysoko to czy ok?
bo do 5 mam na wynikach normę
no i PRL mam znów wyższą a biorę leki na to ... jak nie brałam jakis czas to miałam niższą ...[/FONT]

michalina
a co bedzie jak pierwszy test wyjdzie II?
co z pozostałymi zrobisz?

Aneczkaa
to może poczekaj do tego 31 dc
ja też mam nieregularne i jakoś tak zawsze robiłam test wcześniej, nie czekałam a potem w ten sam dzień lub zaraz po teście przyszła @

anuszka no na tsh to ja sie kompletnie nie znam;/ wiec nie pomoge...

moze rzeczywiscie powinnam zrobic test za jakies 2-3 dni? mam nadzieje ze wytrzymam !

serio?
:*
dziękuje ci !!!
bo ja do nastepnej wizyty nie wytrzymam ...
a wiesz moze co z ta moja prl
raz 39 raz 5 a teraz znow 35
:((

reklama
TSH jest ok. tym się nie przejmuj. Ja mialam 2,0 i było ok. ale wiem, że przy ciąży nie powinno byc już wyżej.

A mi jak za pierwszym razem wyjdzie II to zrobie na raz 10 testów, he he.
Ale wiecie, ja się starałam 1,5 roku o dziecko, a jak się udało to poroniłam. wiec ja juz taką optymistą, że sie uda za pierwszym razem to nie wierzę....

Do góry