reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Ale mnie ta pogoda wkurza, ledwo wybrałam sie na zakupy a tu znowu leje. U was też taka pogoda do D.........

I nadodatek nie wiem co zrobić na obiadek a wy co robicie. ma ktoś jakiś dobry pomysł.??

Ja mam 10-20 (tak jest w wyniku)... ja nigdy nie miałam problemów. Siusiam kuźwa co pół godziny.... po 10 kropel.... czasem po nocy duzo siusiam :)
W tym tygodniu co bedzie mam powtorzyc badania i 18 mam wizyte u prywatnej gin, a 22 u NFZ....

NUUSKA ale Twoja tempka rosnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie spadnie, mówię CI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nuuska, optymistycznie wyglada ten wykresik - porownujac z Twoimi poprzednimi, wiec moze to szczesliwy cykl? :-)
chyba zaczne brac te lekartstwa jak nalezy, boje sie, ze sobie zaszkodzilam zamiast pomoc i stad brak owulacji :/

anisen dziekuje :** week jest wolny akurat wiec bedzie wiecej czasu wolnego,mam nadzieje, ze uda sie nie myslec za wiele :tak:

misia 10-20 to troszke duzo, lepiej powtorzyc badanko, bo wydaje mi sie, ze wszystko tyczy sie jakiegos stanu zapalnego ktory przypaletal sie do Ciebie. Miejmy nadzieje, ze powtorka wyniku albo pokaze spadek erytrocytow,a jesli nie to lekarz wdrozy szybciutko leczenie ktore wyeliminuje je z moczu i zlikwiduje stan zapalny.
A co do tempki, oj Slonce niebo bym ci oddala gdyby to byla prawda !! :*

melponea to pierwszy cykl po laparo, pierwszy pelny z Castagnusem wiec tez ciesze sie, ze jest tak ladny, nawet jesli tfu tfu sie nie uda, to przynajmniej owu jest piekna, tempka sie ladnie utrzymuje wiec moze przedmuchanie dalo efekt :tak:
A co do lekow, bierz je Kochana wedlug ulotki, wydaje mi sie, ze moze miec znaczenie to, ze bierzesz go wieczorem, bo w ulotce wyraznie zaznaczyli ze nalezy go brac rano wedlug masy ciala :blink:

patu$ ja wiem wiem, siedze juz cicho bo zakrzyczysz mnie na amen !! a jak nie bedzie dobrze to w poniedzialek jade do Ciebie na zale :-):wściekła/y:

Ledwo przyszlam do pracy, juz mnie szefowa zdazyla zrabac. Oczywiscie dostaje opierdziel za wszystkich bo ona sie do przychodni nie umie dodzwonic od pol h i jak to mozliwe, ze nikt telefonu nie dobiera jak jest duzo ludzi....jezu.

Ostatnia edycja:
Nuuuska spoko do mnie masz bezprosredni autobus bez przesiadek :-D

Ja wrocilam od lekarza sa 3 pechole 2x18 mm i jeden 16 jutro zastrzyk wieczorem

reklama
Anisen dzieki :) Jutro zastrzyk to owulka pewnie w niedziele bedzie. Nie bede miala okazji sprawdzic czy pekly bo moj lekarz na 3 tygodnie jedzie na wcasy. Ale wykres powie mi wszystko

Do góry