anisen dziekuje :** week jest wolny akurat wiec bedzie wiecej czasu wolnego,mam nadzieje, ze uda sie nie myslec za wiele
misia 10-20 to troszke duzo, lepiej powtorzyc badanko, bo wydaje mi sie, ze wszystko tyczy sie jakiegos stanu zapalnego ktory przypaletal sie do Ciebie. Miejmy nadzieje, ze powtorka wyniku albo pokaze spadek erytrocytow,a jesli nie to lekarz wdrozy szybciutko leczenie ktore wyeliminuje je z moczu i zlikwiduje stan zapalny.
A co do tempki, oj Slonce niebo bym ci oddala gdyby to byla prawda !! :*
melponea to pierwszy cykl po laparo, pierwszy pelny z Castagnusem wiec tez ciesze sie, ze jest tak ladny, nawet jesli tfu tfu sie nie uda, to przynajmniej owu jest piekna, tempka sie ladnie utrzymuje wiec moze przedmuchanie dalo efekt
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
A co do lekow, bierz je Kochana wedlug ulotki, wydaje mi sie, ze moze miec znaczenie to, ze bierzesz go wieczorem, bo w ulotce wyraznie zaznaczyli ze nalezy go brac rano wedlug masy ciala
patu$ ja wiem wiem, siedze juz cicho bo zakrzyczysz mnie na amen !! a jak nie bedzie dobrze to w poniedzialek jade do Ciebie na zale :-)
Ledwo przyszlam do pracy, juz mnie szefowa zdazyla zrabac. Oczywiscie dostaje opierdziel za wszystkich bo ona sie do przychodni nie umie dodzwonic od pol h i jak to mozliwe, ze nikt telefonu nie dobiera jak jest duzo ludzi....jezu.