reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

czesc. U nas taka przydka pogoda , że nawet do sklepu mi sie nie chce iść. Pada i pada. Najlepiej bym cały dzień leżała w łóżku. Poprostu dzisiaj mam lenia.

reklama
Oj ja jeszcze sobie leniu****e w łóżeczku. Komputer na kolankach i przegladam coś nie coś. Dzieci sniadanko już zjadły a mi sie nie chce jeść. Teraz bym marzyła żeby do łóżka kawka przyszła, ale nie ma kto mi jej zrobić :(. Mój mężuś w pracy a tak bym go wykorzystała. :)

Ja tam kawynie pijam wiec nie mam tego problemu :)
A u mnie w robocie jakas baba wziela i chyba podloge czy cos innego rozpuszczalnikiem potraktowala i tak mi teraz smierdzi ze szok :/ kurde no az sie z***c chce masakra jakas

nusia piekna temperaturka i bardzo podoba mi sie wykresik :-)

Ostatnia edycja:
hej hej :*

U Nas dziś również pochmurnie, ale jeden tego plus - w końcu przespałam cala noc :tak:nawet Ł. mnie nie obudzil kiedy wchodzil do domu po pracy, a to rzadkość bo zawsze się budze. No ale za to o 8 już bylam wyspana :wściekła/y:

sandra koniecznie napisz jak wyniczki !

mel kurcze wiesz co ? patrze się na ten Twój wykres i mnie on wygląda jak bezowulacyjny :-( Bo tempke masz caly czas na tym samym poziomie, nie ma wyraźnego skoku ani strefy wyższych temp. a tu już 21dc. Nie wiem może się myle ale ja bym obstawiala na cykl bez owu niestety :zawstydzona/y:

Zastanawialam się dziś nad ta moja wizytka poniedzialkowa, zaczynam się obawiać czy babka nie potraktuje mnie jak inne ginki, och obym się mylila.

Nuuuśka - termin @ 16.07
Sandra_best - termin @ 22.07
Melponea - termin @ 27.07
90_natka - termin @ 30.07
Patu$ka - termin @ 31.07
Kingax - termin @ .08

Ostatnia edycja:
Kochana nie szukaj na sile powodow do zmartwien :) bo ty cos mi to ostatnio za bardzo fikasz i wariujesz :/ kochana przeciez mozesc isc najpierw na konsultacje i dopiero w trakcie zdecydowac sie na te dodatkowe badania ( tak mi sie wydaje)

ale sobie zrobiłam apatyt ta kawka i musialam wstać :) A tak bylo fajnie

Oj to współczuje z tym zapachem, Bo ja też takiego nie lubie. To czym u was myja podłogi. Niby sie mówi, że płyny maja być przyjazne środowisku.

sandra nie wiem wlasnie, sadze ze tak, ale wierze ze babeczka okaze się konkretna.
W ogole wczoraj w pracy usiadłam na rozwalonym krześle ( o czym nie wiedziałam ), przeleciałam przez nie na sama podloge ( co wygladalo komicznie tak, musze przyznać ), ale efektem tego pocharatalam sobie plecy i w nocy dokuczaly, będzie sinior jak ta lala.

kingax kiedy u Ciebie kolejna @ wypada ? to wpisze od razu na liste :tak:

reklama
Heja!

Kinga najpierw neich sie uda do lekarza nawet innego. Zapalenie pochwy czy tez grzybica to normalka w ciazy ale nie wolno jej lekcewazyc. Cltrimazolum masc moze stosowac bo dziala zwenwtrznie na swedzenie ale na zapaleni w srodku nie bardzo. Jestem mistrzem w grzybicy:-D Walczylam z tym dziadostwem prawie rok miesiac w miesiac. Poki migdalkow mi nie usuneli.

W ciazy podaja nystatyne jako lek na grzybice:) Moz eniech sproboje propolisu i lactovagina koniecznie po leczeniu. Profilaktycznie najpeiej do konca ciazy np. 3 razy w tygodniu.

Do góry