reklama
sandra_best
Fanka BB :)
Oj ja tez mialam rano lenia i nie chcialo mi sie wstac z lozka, a co dopiero mowic o ubraniu sie i wyjsciu z domu.....
melponea
nie wspominajcie mi nawet o brzydkiej pogodzie! :-)
kurde, ta moja tempka strasznie sie leni!
kurde, ta moja tempka strasznie sie leni!
Oj ja jeszcze sobie leniu****e w łóżeczku. Komputer na kolankach i przegladam coś nie coś. Dzieci sniadanko już zjadły a mi sie nie chce jeść. Teraz bym marzyła żeby do łóżka kawka przyszła, ale nie ma kto mi jej zrobić . Mój mężuś w pracy a tak bym go wykorzystała.
sandra_best
Ja tam kawynie pijam wiec nie mam tego problemu
A u mnie w robocie jakas baba wziela i chyba podloge czy cos innego rozpuszczalnikiem potraktowala i tak mi teraz smierdzi ze szok :/ kurde no az sie z***c chce masakra jakas
nusia piekna temperaturka i bardzo podoba mi sie wykresik :-)
A u mnie w robocie jakas baba wziela i chyba podloge czy cos innego rozpuszczalnikiem potraktowala i tak mi teraz smierdzi ze szok :/ kurde no az sie z***c chce masakra jakas
nusia piekna temperaturka i bardzo podoba mi sie wykresik :-)
Ostatnia edycja:
hej hej :*
U Nas dziś również pochmurnie, ale jeden tego plus - w końcu przespałam cala noc nawet Ł. mnie nie obudzil kiedy wchodzil do domu po pracy, a to rzadkość bo zawsze się budze. No ale za to o 8 już bylam wyspana
sandra koniecznie napisz jak wyniczki !
mel kurcze wiesz co ? patrze się na ten Twój wykres i mnie on wygląda jak bezowulacyjny :-( Bo tempke masz caly czas na tym samym poziomie, nie ma wyraźnego skoku ani strefy wyższych temp. a tu już 21dc. Nie wiem może się myle ale ja bym obstawiala na cykl bez owu niestety
Zastanawialam się dziś nad ta moja wizytka poniedzialkowa, zaczynam się obawiać czy babka nie potraktuje mnie jak inne ginki, och obym się mylila.
Nuuuśka - termin @ 16.07
Sandra_best - termin @ 22.07
Melponea - termin @ 27.07
90_natka - termin @ 30.07
Patu$ka - termin @ 31.07
Kingax - termin @ .08
U Nas dziś również pochmurnie, ale jeden tego plus - w końcu przespałam cala noc nawet Ł. mnie nie obudzil kiedy wchodzil do domu po pracy, a to rzadkość bo zawsze się budze. No ale za to o 8 już bylam wyspana
sandra koniecznie napisz jak wyniczki !
mel kurcze wiesz co ? patrze się na ten Twój wykres i mnie on wygląda jak bezowulacyjny :-( Bo tempke masz caly czas na tym samym poziomie, nie ma wyraźnego skoku ani strefy wyższych temp. a tu już 21dc. Nie wiem może się myle ale ja bym obstawiala na cykl bez owu niestety
Zastanawialam się dziś nad ta moja wizytka poniedzialkowa, zaczynam się obawiać czy babka nie potraktuje mnie jak inne ginki, och obym się mylila.
Nuuuśka - termin @ 16.07
Sandra_best - termin @ 22.07
Melponea - termin @ 27.07
90_natka - termin @ 30.07
Patu$ka - termin @ 31.07
Kingax - termin @ .08
Ostatnia edycja:
sandra_best
Kochana nie szukaj na sile powodow do zmartwien bo ty cos mi to ostatnio za bardzo fikasz i wariujesz :/ kochana przeciez mozesc isc najpierw na konsultacje i dopiero w trakcie zdecydowac sie na te dodatkowe badania ( tak mi sie wydaje)
sandra nie wiem wlasnie, sadze ze tak, ale wierze ze babeczka okaze się konkretna.
W ogole wczoraj w pracy usiadłam na rozwalonym krześle ( o czym nie wiedziałam ), przeleciałam przez nie na sama podloge ( co wygladalo komicznie tak, musze przyznać ), ale efektem tego pocharatalam sobie plecy i w nocy dokuczaly, będzie sinior jak ta lala.
kingax kiedy u Ciebie kolejna @ wypada ? to wpisze od razu na liste
W ogole wczoraj w pracy usiadłam na rozwalonym krześle ( o czym nie wiedziałam ), przeleciałam przez nie na sama podloge ( co wygladalo komicznie tak, musze przyznać ), ale efektem tego pocharatalam sobie plecy i w nocy dokuczaly, będzie sinior jak ta lala.
kingax kiedy u Ciebie kolejna @ wypada ? to wpisze od razu na liste
reklama
P
patu$ka
Gość
Heja!
Kinga najpierw neich sie uda do lekarza nawet innego. Zapalenie pochwy czy tez grzybica to normalka w ciazy ale nie wolno jej lekcewazyc. Cltrimazolum masc moze stosowac bo dziala zwenwtrznie na swedzenie ale na zapaleni w srodku nie bardzo. Jestem mistrzem w grzybicy Walczylam z tym dziadostwem prawie rok miesiac w miesiac. Poki migdalkow mi nie usuneli.
W ciazy podaja nystatyne jako lek na grzybice Moz eniech sproboje propolisu i lactovagina koniecznie po leczeniu. Profilaktycznie najpeiej do konca ciazy np. 3 razy w tygodniu.
Kinga najpierw neich sie uda do lekarza nawet innego. Zapalenie pochwy czy tez grzybica to normalka w ciazy ale nie wolno jej lekcewazyc. Cltrimazolum masc moze stosowac bo dziala zwenwtrznie na swedzenie ale na zapaleni w srodku nie bardzo. Jestem mistrzem w grzybicy Walczylam z tym dziadostwem prawie rok miesiac w miesiac. Poki migdalkow mi nie usuneli.
W ciazy podaja nystatyne jako lek na grzybice Moz eniech sproboje propolisu i lactovagina koniecznie po leczeniu. Profilaktycznie najpeiej do konca ciazy np. 3 razy w tygodniu.