mel Castagnus z tego co się orientuje bierze się rano ( pisze na ulotce ). Ponieważ waze powyżej 60kg, biore 2 tabl. rano najpóźniej do godz. 12.00
Wiesiolek, od 1dc do owu, 1 tabletke rano i dwie wieczorem, w ulotce pisza 2xdziennie po 2 kaps. ale to już indywidualna sprawa każdej z Nas jak woli, bo mnie i przy 2 kaps. dziennie pojawial się ladny sluz
misia erytrocyty to inaczej krwinki czerwone, ich obecność w moczu jest nazywana krwinkomoczem, ale tylko w przypadku 4 lub więcej erytrocytów widocznych w polu widzenia. Ile masz dokładnie tych erytrocytów? Obecnosc erytrocytów wylugowanych w osadzie moczu wskazuje na ich nerkowe pochodzenie, jesli jest ich malo (1,2 oraz pojedyncze) wtedy przeważnie lekarz prosi wlasnie o powtórzenie badania za pare dni. Przewaznie oznacza to przewlekly stan zapalny nerek lub układu moczowego, ale u kobiet w ciąży wszystkie wskazania sa inne, w tym się Slonce nie orientuje ale mnie to wygląda na stan zapalny układu moczowego. Chodzisz częściej niż dotychczas siusiu ??
Ciemny kolor moczu możesz mieć wlasnie przez erytrocyty w Nim zawarte.
Na drogi moczowe, pęcherz i wszelkie zapalenia dobry jest zurawit, z tego co się zorientowałam, można go brac również w ciąży. Kiedy idziesz na powtorke badania ?
Nuuuśka - termin @ 16.07
Sandra_best - termin @ 22.07
Melponea - termin @ 27.07
90_natka - termin @ 30.07
Patu$ka - termin @ 31.07
Kingax - termin @ 07.08