reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

hej dziewczynki kochane, przepraszam ostatnio brakuje mi czasu, wszystko przed ta obrona, pozniej juz mam wakacje. Moj synus od dzisiaj jest juz u babci i zostaje tam prawie do konca wakacje , ja do niego dojezdzam za 2,5 tyg.

Widze ze troche sie tutaj dzieje...doczytalam tylko ze Angellaa to nie Angelaa..jestem w szoku!!!

Wszsytkiego nie przeczytam co pisalyscie bo juz padam, ale czy ona sie jeszcze pojawia.

Mi mdlosci minely..czuje sie b. dobrze tylko zmeczona jestem.

Na kogo tescik czekamy natki???? supcio :)

reklama
sylka Angela jak się okazało w ogole Nia nie był i od dłuższego czasu podszywala się pod wiele nickow i pisala na roznych watkach :no:szkoda slow, ma panienka poważne problemy z psychika to pewne.
Co do natki, to ona już test robila...także u Niej, czekamy na @ już chyba tylko :zawstydzona/y:

90_natka - ..czekamy na @
Kingax1 - termin @ 10.07
Nuuuśka - termin @ 16.07
Sandra_best - termin @ 19.07
Melponea - termin @ 27.07
Patu$ka - termin @ 31.07

sylka tak jak napisała Nuuuśka, ja już testowałam. Poza tym tempka spadła i zdaje się, że @ zaraz przyjdzie bo brzuch boli tak mocno że nie mam siły wstać... :/

Aha no wariatek nie brakuje a na forach gdzie dostep ma kazdy zwlaszcza, dobrze ze juz poszla sobie..bo dziwne rzeczy nieraz pisala.

Ja postararam sie juz byc na biezaco, nie lubie zaleglosci bo w temacie nie jestem, wyczytałam nuuuska ze ty wyładniałas na corke , to mnie pociesza bo mi wszyscy mowia ze bede miec synka bo wyładniałam, nadzieja taka ze nie u wszystkich sie to sprawdza..chociaz sama czuje ze bedzie syn :-)

Słuchajcei teraz sa wakacje, jak sie któras rzeczywiscie na jakies wybiera takie z prawdziwego zdarzenia to slyszalam ze bardzo wakacje sprzyjaja przytulankom i pozytywnym tescikom, wielu moich znajomych ma wakacyjne dzieci z roznych czesci swiata :-):-)
Czas na rozluznienie..troche szalenstwa...i wszystko pojdzie pomyslnie :-D Trzymam kciukaski :-)

sylka wiesz co to już jest chyba indywidualna sprawa Naszego organizmu, bo jak czytalas, ja jadlam ogorki a nie kapustę, niby brzuch był w szpic a nie okragly i jeszcze milion innych rzeczy i udziwnień, dlatego moja Babcia była pewna ze będzie chłopak, ale ja od początku czułam ze będzie dziewczynka :happy2: Wiele osob mowi, ze dziewczynka zabiera mamie urode w trakcie ciąży ale u mnie na prawde od początku do końca było na odwrot. Cere miałam czysta i gladka jak pupcia niemowlęcia, zero wypryskow czy trądziku. Mimo, ze na prawde sporo przytylam nigdy nie uslyszalam, ze "zbrzydłam" wręcz przeciwnie.
A masz jakies inne dolegliwości niż w przypadku ciąży z Dawidkiem ? Niektorzy mowia, ze wlasnie po objawach można poznac - porownac.

na razie wiem niewiele, bratowa była, dostała listę długasną badań do zrobienia ( jeszcze dokładnie iwem co ale progesteron, hormony tarczycy między innymi) bedą robić monitoring owu jeśli wyjdzie źle to wywoływanie owu. tyle wiem ze wyszła przerażona ile tych badań a jednocześnie lekarz ją zapewnił ze zrobią wszystko co sie da żeby im sie udało.

roznica jest taka , ze z Dawidem mialam okropne mdlosci nie do zniesienia ale nie wymiotowalam, a teraz mdlosci byly ale nie tak najgorzej no i wymioty sie zdarzaly czesto. Ale smaki mam podobne, miesa nie moge za bardzo jesc, do slodkiego mnie ciagnie.

Ide ogladac film, jutro zajrze..milego wieczorku buziaki papa:-):-):-)

Hej kochane jak tam samopoczucie?
Patu$ka, Nati, czy @ dawala wam juz znaki?
Kurde no szkoda, ze macie objawy na @ , masakra jakas.
Nuuusia ty tez dzis na rano?
Ja dzis do 20 w pracy, masakra niby sie wyspalam, ale padam na twarz, wczoraj tak kolo 18 polozylam sie na chwile, taaaaa wstalam o 21, tyle co wyjscie z psem, danie mu michy, przebrac sie i do lozka z powrotem o 22 by miec sily wstac dzis o 4. Jutro czeka mnie to samo, masakra jakas....

reklama
hej dziewczynki :*

sandra tak, tez na rano. Caly tydzien tak pracuje :) Co do natki i patu$ki - wszystko pod spodem na
fioletowo :zawstydzona/y: w terminach testowania.

sylka mimo wszystko trzymam kciukaski zeby byla dziewczynka :):happy2:

Milego dzionka dziewczynki :*

Kingax1 - termin @ 10.07
Nuuuśka - termin @ 16.07
Sandra_best - termin @ 19.07
Melponea - termin @ 27.07
90_natka - termin @ 30.07
Patu$ka - termin @ 31.07

Ostatnia edycja:
Do góry