reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

hej dziewczynki kochane, przepraszam ostatnio brakuje mi czasu, wszystko przed ta obrona, pozniej juz mam wakacje. Moj synus od dzisiaj jest juz u babci i zostaje tam prawie do konca wakacje , ja do niego dojezdzam za 2,5 tyg.

Widze ze troche sie tutaj dzieje...doczytalam tylko ze Angellaa to nie Angelaa..jestem w szoku!!!

Wszsytkiego nie przeczytam co pisalyscie bo juz padam, ale czy ona sie jeszcze pojawia.

Mi mdlosci minely..czuje sie b. dobrze tylko zmeczona jestem.

Na kogo tescik czekamy natki???? supcio :)

reklama
sylka Angela jak się okazało w ogole Nia nie był i od dłuższego czasu podszywala się pod wiele nickow i pisala na roznych watkach :no:szkoda slow, ma panienka poważne problemy z psychika to pewne.
Co do natki, to ona już test robila...także u Niej, czekamy na @ już chyba tylko :zawstydzona/y:

90_natka - ..czekamy na @
Kingax1 - termin @ 10.07
Nuuuśka - termin @ 16.07
Sandra_best - termin @ 19.07
Melponea - termin @ 27.07
Patu$ka - termin @ 31.07

sylka tak jak napisała Nuuuśka, ja już testowałam. Poza tym tempka spadła i zdaje się, że @ zaraz przyjdzie bo brzuch boli tak mocno że nie mam siły wstać... :/

Aha no wariatek nie brakuje a na forach gdzie dostep ma kazdy zwlaszcza, dobrze ze juz poszla sobie..bo dziwne rzeczy nieraz pisala.

Ja postararam sie juz byc na biezaco, nie lubie zaleglosci bo w temacie nie jestem, wyczytałam nuuuska ze ty wyładniałas na corke , to mnie pociesza bo mi wszyscy mowia ze bede miec synka bo wyładniałam, nadzieja taka ze nie u wszystkich sie to sprawdza..chociaz sama czuje ze bedzie syn :-)

Słuchajcei teraz sa wakacje, jak sie któras rzeczywiscie na jakies wybiera takie z prawdziwego zdarzenia to slyszalam ze bardzo wakacje sprzyjaja przytulankom i pozytywnym tescikom, wielu moich znajomych ma wakacyjne dzieci z roznych czesci swiata :-):-)
Czas na rozluznienie..troche szalenstwa...i wszystko pojdzie pomyslnie :-D Trzymam kciukaski :-)

sylka wiesz co to już jest chyba indywidualna sprawa Naszego organizmu, bo jak czytalas, ja jadlam ogorki a nie kapustę, niby brzuch był w szpic a nie okragly i jeszcze milion innych rzeczy i udziwnień, dlatego moja Babcia była pewna ze będzie chłopak, ale ja od początku czułam ze będzie dziewczynka :happy2: Wiele osob mowi, ze dziewczynka zabiera mamie urode w trakcie ciąży ale u mnie na prawde od początku do końca było na odwrot. Cere miałam czysta i gladka jak pupcia niemowlęcia, zero wypryskow czy trądziku. Mimo, ze na prawde sporo przytylam nigdy nie uslyszalam, ze "zbrzydłam" wręcz przeciwnie.
A masz jakies inne dolegliwości niż w przypadku ciąży z Dawidkiem ? Niektorzy mowia, ze wlasnie po objawach można poznac - porownac.

na razie wiem niewiele, bratowa była, dostała listę długasną badań do zrobienia ( jeszcze dokładnie iwem co ale progesteron, hormony tarczycy między innymi) bedą robić monitoring owu jeśli wyjdzie źle to wywoływanie owu. tyle wiem ze wyszła przerażona ile tych badań a jednocześnie lekarz ją zapewnił ze zrobią wszystko co sie da żeby im sie udało.

roznica jest taka , ze z Dawidem mialam okropne mdlosci nie do zniesienia ale nie wymiotowalam, a teraz mdlosci byly ale nie tak najgorzej no i wymioty sie zdarzaly czesto. Ale smaki mam podobne, miesa nie moge za bardzo jesc, do slodkiego mnie ciagnie.

Ide ogladac film, jutro zajrze..milego wieczorku buziaki papa:-):-):-)

Hej kochane jak tam samopoczucie?
Patu$ka, Nati, czy @ dawala wam juz znaki?
Kurde no szkoda, ze macie objawy na @ , masakra jakas.
Nuuusia ty tez dzis na rano?
Ja dzis do 20 w pracy, masakra niby sie wyspalam, ale padam na twarz, wczoraj tak kolo 18 polozylam sie na chwile, taaaaa wstalam o 21, tyle co wyjscie z psem, danie mu michy, przebrac sie i do lozka z powrotem o 22 by miec sily wstac dzis o 4. Jutro czeka mnie to samo, masakra jakas....

reklama
hej dziewczynki :*

sandra tak, tez na rano. Caly tydzien tak pracuje :) Co do natki i patu$ki - wszystko pod spodem na
fioletowo :zawstydzona/y: w terminach testowania.

sylka mimo wszystko trzymam kciukaski zeby byla dziewczynka :):happy2:

Milego dzionka dziewczynki :*

Kingax1 - termin @ 10.07
Nuuuśka - termin @ 16.07
Sandra_best - termin @ 19.07
Melponea - termin @ 27.07
90_natka - termin @ 30.07
Patu$ka - termin @ 31.07

Ostatnia edycja:
Do góry