reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

natka i Pati przykro mi:-(

a ja się dzisiaj czuję bardzo źle, chyba jeszcze tak źle nie było...nie chce mi się pisać nawet. Chętnie bym coś dobrego ugotowała i wysprzątała mieszkanie bo też lubię czysto i pachnąco ale nie daję rady po prostu!

reklama
UMARŁAM!!!!!
Musialam dzis pojechac po tesciowa do kliniki bo miala operacje nogi... 3 h w samochodzie w korkach spedzilam, z zepsuta klima... ledwo żyję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

misia taki upal chyba wszędzie dziś niestety a w ciągu najbliższego czasu ma być tylko upalniej a deszczu jak nie widać tak nie ma :zawstydzona/y:a szkoda bo grzmiało i miałam nadzieje, ze trochę orzeźwi się powietrze, poza tym moja dzungla na balkonie chlonie na dzień prawie 4l wody wiec za niedługo zbankrutuje :wściekła/y:

happy przez upal zle się czujesz ? boszzzze uroki ciąży w lecie wlasnie. Pamietam jaka ja masakrę miałam z Ola, tyle ze ja wtedy bylam w 7 miesiącu i nie dość ze nie ledwo się oddychalo,to jeszcze okruszek dawal w kosc jak trzeba bo jej w końcu tez na pewno cieplo :blink: Mam nadzieje, ze jutro będzie lepiej :happy2:

Milego wieczorku dziewczynki :* Do jutra. Nareszcie piątek i jest szansa się wyspac :-)

Nuuuśka nie przez upał bo u nas upału póki co nie ma, wiem że mieliśmy nie pisać już o mdłościach ale one mnie dzisiaj własnie powaliły całkowicie na łopatki:-(

mel to gdzie Ty jesteś?
U nas 30 stopni... a w aucie bez klimy to z 50.....
Moja teściowa fajna jest :)

Sandra prysznic mi pomogł :) ale musialam w calosci sie wyprac - stanik, majtki... he he bo byłam mokraaaaaaaaaaaaa

Jutro ma być 2 stopnie mniej :D moze będzie lepiej - ha ha

hej :*

misia 2 stopnie mniej ? taaaa a ciekawe gdzie :rofl2: bo u Nas mimo ze dopiero 6 jest już 25 :eek: najlepiej postaw sobie basen w pokoju na takie dni :-) Nasze koty, jakby mogly to mam wrazenie spalyby pod prysznicem w brodziku pelnym wody, bo mimo ze obciachane teraz i tak im ciężko. Ale jeden dodatkowy plus jest - o polowe mniej siersci. Zastanawiam się czy nie ciachac ich na stale :wściekła/y::wściekła/y:

happy mam nadzieje, ze dziś będziesz lepiej się czula :tak:

Kingax1 - termin @ 10.07
Nuuuśka - termin @ 16.07
Sandra_best - termin @ 19.07
Melponea - termin @ 27.07
90_natka - termin @ 30.07
Patu$ka - termin @ 31.07

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana :)
No pogoda piekna, u nas jest teraz tak w sam raz nie za cieplo i nie za zimno :) ja juz od godziny w pracy siedze i niestety nie zapowiada sie na lekki dzien...ehhh no trudno
Od kilku dni bola mnie jajniki ale wedlog wykresu owu nie bylo dziwne, moze sie cos przesunelo? Nie wiem i w sumie nie mam zamiaru sie nad tym zastanawiac, cale szczescie nie robilam testow owu ( choc z drugiej str wiedziedzialabym) teraz stwierdzilam ze co ma byc to bedzie i koniec myslenia o tym non stop.
Milego dnia kochane kobitki :)

Nuuusia wlasnie mowili ze u was ma byc dzis max 28 i burze, a u nas w wawie 33 i zero opadow

Ostatnia edycja:
Do góry