reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Kurcze no, a myslalam ze moze jednak..... :(
Dziewczynki wysylam wam przytulaski i smutkuje razem z wami, ale z drugiej strony dobrze ze juz sie pojawila, bo nowy cykl = nowe starania :)

Ostatnia edycja:
reklama
halo halo,

z tymi wakacjami to niestety w moim przypadku sie nie sprawdzilo :-( prawie 4tyg i nic :-(
ale, ale, przeprowadzamy sie do Dubaju, wiec moze tam cos zaskoczy, a jak nie to pierwsze co zrobie po otrzymaniu ubezpieczenia to umowie wizyte w klinice leczenia nieplodnosci, bo teraz nie ma nawet sensu zaczynac jakis badan skoro zaraz sie wyprowadzamy :-(

pati, natka, strasznie mi przykro!

mel czyli jednak sie wyprowadzacie ? Fajnie, kurcze zazdroszcze Ci takiej mozliwosci :tak: i mocno trzymam kciuki zeby Klinika nie byla potrzebna bo moze teraz sie uda ? :happy2:

stwierdzilismy, ze nic nie ryzykujemy, poki dzieci nie mamy to pakujemy walizki i tyle nas widziano! :-) a jak sie nie bedzie nam podobac to wracimy na lono opiekunczej Norwegii :-) a przeprowadzke przedyskutowalismy tez pod katem dostepnosci do leczenia i wyszlo na duzy plus na korzysc Dubaju. Na pewno bedzie ciekawie, szkoda tylko, ze tak daleko. Planujemy popracowac 3 lata i splacic kredyty, a potem wrocic do Europy i spokojnie zyc bez zobowiazan finansowych :-) Wypowiedzenie juz wreczylam, zaczynam 1 pazdziernika w nowej firmie.
szczerze mowiac to tam jest kiszka z macierzynskim, przysluguje dopiero po 18 miesiacach pracy w wysokosci 3 miesiecy! no masakra! ale tym sie bede martwic jak juz zajde w ta ciaze, poki co sie martwie, ze nie zachodze :(

Mel to super ze sie zdecydowaliscie :) a kiedy tam jedziecie by zaczac sie urzadzac? No wiadomo ze wczesniej sie wybierze niz 1 pazdziernika :) poza tym teraz to moze sie uda bez problemu bo bedziecie mieli co innego na glowie :)

mel ale jesli macie tam miec lepsze warunki, w tym oczywiscie zarobki to nie ma sie nad czym zastanawiac :tak: U Nas cale zycie pracuje sie na splacenie kredytow a tam wystarczy pare lat i czlowiek jest rozliczony na reszte zycia. Przynajmniej bedziesz miala odskocznie od tematu staran i moze samo wyjdzie nieoczekiwanie :happy2:

wiecie, my tu w Norwegii tez nie narzekamy :-)
po cichu licze, ze moze faktycznie jak sie skupimy na przeprowadzce to moze przy okazji cos sie z tego urodzi :-) no ale z drugiej strony na wakacjach sie nie udalo :-(
a przeprowadzamy sie na raty, najpierw na poczatku wrzesnia G. jedzie zeby pozalatwiac mieszkanie, samochody itp. a ja dolece pod koniec wrzesnia na gotowe. Za to ja tutaj bede zamykac nasze sprawy - wynajem domu, pakowanie, sprzedaz aut. takze faktycznie nie bedzie zbyt duzo czasu na rozmyslania :-)

Hej laseczki:-):-). Ja juz od 1 h w domku, dzisiaj mam zamiar wysprzatac na blysk mieszkanko, bo ostatnie dni ze zmeczenia nie ruszylam nic, ale lubie miec swiezo i pachnaco w domu.

Ja postanowiłam jak teraz sie nie uda to może na wakacjach bo akurat przypadną mi dni owulacji. Może sie bardziej wyluzujemy i odrazu coś z tego bedzie. Choć mam nadzieje że już w tym miesiącu rodzinka sie powiekszy. :)

reklama
Do góry