reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Kurcze no, a myslalam ze moze jednak..... :(
Dziewczynki wysylam wam przytulaski i smutkuje razem z wami, ale z drugiej strony dobrze ze juz sie pojawila, bo nowy cykl = nowe starania :)

Ostatnia edycja:
reklama
halo halo,

z tymi wakacjami to niestety w moim przypadku sie nie sprawdzilo :-( prawie 4tyg i nic :-(
ale, ale, przeprowadzamy sie do Dubaju, wiec moze tam cos zaskoczy, a jak nie to pierwsze co zrobie po otrzymaniu ubezpieczenia to umowie wizyte w klinice leczenia nieplodnosci, bo teraz nie ma nawet sensu zaczynac jakis badan skoro zaraz sie wyprowadzamy :-(

pati, natka, strasznie mi przykro!

mel czyli jednak sie wyprowadzacie ? Fajnie, kurcze zazdroszcze Ci takiej mozliwosci :tak: i mocno trzymam kciuki zeby Klinika nie byla potrzebna bo moze teraz sie uda ? :happy2:

stwierdzilismy, ze nic nie ryzykujemy, poki dzieci nie mamy to pakujemy walizki i tyle nas widziano! :-) a jak sie nie bedzie nam podobac to wracimy na lono opiekunczej Norwegii :-) a przeprowadzke przedyskutowalismy tez pod katem dostepnosci do leczenia i wyszlo na duzy plus na korzysc Dubaju. Na pewno bedzie ciekawie, szkoda tylko, ze tak daleko. Planujemy popracowac 3 lata i splacic kredyty, a potem wrocic do Europy i spokojnie zyc bez zobowiazan finansowych :-) Wypowiedzenie juz wreczylam, zaczynam 1 pazdziernika w nowej firmie.
szczerze mowiac to tam jest kiszka z macierzynskim, przysluguje dopiero po 18 miesiacach pracy w wysokosci 3 miesiecy! no masakra! ale tym sie bede martwic jak juz zajde w ta ciaze, poki co sie martwie, ze nie zachodze :(

Mel to super ze sie zdecydowaliscie :) a kiedy tam jedziecie by zaczac sie urzadzac? No wiadomo ze wczesniej sie wybierze niz 1 pazdziernika :) poza tym teraz to moze sie uda bez problemu bo bedziecie mieli co innego na glowie :)

mel ale jesli macie tam miec lepsze warunki, w tym oczywiscie zarobki to nie ma sie nad czym zastanawiac :tak: U Nas cale zycie pracuje sie na splacenie kredytow a tam wystarczy pare lat i czlowiek jest rozliczony na reszte zycia. Przynajmniej bedziesz miala odskocznie od tematu staran i moze samo wyjdzie nieoczekiwanie :happy2:

wiecie, my tu w Norwegii tez nie narzekamy :-)
po cichu licze, ze moze faktycznie jak sie skupimy na przeprowadzce to moze przy okazji cos sie z tego urodzi :-) no ale z drugiej strony na wakacjach sie nie udalo :-(
a przeprowadzamy sie na raty, najpierw na poczatku wrzesnia G. jedzie zeby pozalatwiac mieszkanie, samochody itp. a ja dolece pod koniec wrzesnia na gotowe. Za to ja tutaj bede zamykac nasze sprawy - wynajem domu, pakowanie, sprzedaz aut. takze faktycznie nie bedzie zbyt duzo czasu na rozmyslania :-)

Hej laseczki:-):-). Ja juz od 1 h w domku, dzisiaj mam zamiar wysprzatac na blysk mieszkanko, bo ostatnie dni ze zmeczenia nie ruszylam nic, ale lubie miec swiezo i pachnaco w domu.

Ja postanowiłam jak teraz sie nie uda to może na wakacjach bo akurat przypadną mi dni owulacji. Może sie bardziej wyluzujemy i odrazu coś z tego bedzie. Choć mam nadzieje że już w tym miesiącu rodzinka sie powiekszy. :)

reklama
Do góry