vinga89
mamusia syneczków
aż mi głupio dziewczyny, bo nie to było moim zamiarem, żeby kogoś urazić. sorki jeszcze raz i powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mowia ze czas ciazy jest najpiekniejszym stanem? Taaaa cale 9 miesiecy kobieta zyje w stresie i strachu o dziecko. A wiecie co jest najzabawniejsze? Ze niektore kobiety naprawde brzydna w ciazy a jeszcze nie dosc ze to widac to wszyscy mowia jak ci ciaza sluzy. Moja kolezanka tak fatalnie znosila ciaze,psychicznie i fizycznie. Przytyla i w ogole cera jej sie pogorszyla. Wrzuciala zdj na face jakies tam z urlopu chyba czy cos. I wszyscy lukier w ruch a ona pod spodem jesli jeszcze raz ktos napisze mi ze pieknie mi z brzuchem albo ze ciaza mi sluzy wysle go do okulisty bo ja jeszcze takiego potwora nie widzialam. To jest samokrytyka,a prawda jest taka ze corka jej sie urodzila wiec to odebranie urody mialo jakies tam potwierdzenie.