reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Vinga dobra juz nie czuj sie zaklopotana. Wszystko sie wyjsnilo. Wszystkie cos zrozumialysmy. Troll zniknal. A my tak jak misia napisala nadal sie KOCHAMY;-):-)

patu$ka jaaaa zadne takie :-D Ł. caly chodzi i to o wlasnych silach, na strzepy tez go jeszcze nie rozdarlam wiec uznaje ze nie jestem ze mna jeszcze najgorzej :wściekła/y: juz ze mnie nie rob takiej hetery bo ja to aniolek w czystej postaci :wściekła/y::wściekła/y: zreszta chyba wiesz :)*

vinga ok, bylo minelo. Koniec tematu, bo ostatnio tu juz zbyt wiele nerwow.

Ostatnia edycja:
No waśnie Pati :)

Powiem wam szczerze, że tak naprawdę ta drobna sprzeczka bardzo nam pomogła, zrozumiałyśmy tak naprawdę swoje uczucia i wiemy już co kto myśli tam pod spodem.
Misia bardzo Ci współczuje :( ale jak nic dziś Cię pocieszę ... już się nie mogę doczekać :-)
Pati ja miała inną sytuację miałam koleżankę, z której w ciąży zrobiła się niezła lasencja ( ciąża wyciągnęła z niej zbędne kg) ale niestety po już nie było tak pięknie, niestety znowu kg poszły w górę. Ale jak widać to indywidualny przypadek.

Nuuusia no to pięknie tempka się wspięła na górę :) ja dziś znowu mam zaburzoną bo się w nocy wierciłam, tak M przygniótł mi plecy ( lędźwie) i troszkę mnie bolały to wstawałam, masakra jakaś. A poza tym w końcu pokazałaś nam pazurki :D i to bardzo ostre

Ostatnia edycja:
Oj dziewczyny ale sie tu ostro zrobiło :)

Ja wczoraj zjadłam loda a dzisiaj nie moge przełykać, źle sie czuje. Powiedzcie mi co za tabletki na gardło moge wziąść, bo do lekarza nie chce isc. Moj lekarz odrazu zapisze mi antybiotyk. Teraz lerze w łóżku i czytam co napisałyście od wczoraj.

kingax ja stosuje Tantum Verde, u Nas sprawdza sie najlepiej, zarowno u mnie jak i u Oli :tak:

90_natka - ..czekamy na @
Kingax1 - termin @ 10.07
Nuuuśka - termin @ 16.07
Sandra_best - termin @ 19.07
Melponea - termin @ 27.07
Patu$ka - termin @ 31.07

Ostatnia edycja:
A mowia ze czas ciazy jest najpiekniejszym stanem? Taaaa cale 9 miesiecy kobieta zyje w stresie i strachu o dziecko. A wiecie co jest najzabawniejsze? Ze niektore kobiety naprawde brzydna w ciazy a jeszcze nie dosc ze to widac to wszyscy mowia jak ci ciaza sluzy. Moja kolezanka tak fatalnie znosila ciaze,psychicznie i fizycznie. Przytyla i w ogole cera jej sie pogorszyla. Wrzuciala zdj na face jakies tam z urlopu chyba czy cos. I wszyscy lukier w ruch a ona pod spodem jesli jeszcze raz ktos napisze mi ze pieknie mi z brzuchem albo ze ciaza mi sluzy wysle go do okulisty bo ja jeszcze takiego potwora nie widzialam. To jest samokrytyka,a prawda jest taka ze corka jej sie urodzila wiec to odebranie urody mialo jakies tam potwierdzenie.

no właśnie, dla mnie ciąża to męka niestety! źle znoszę początek i źle znoszę końcówkę, tylko środek jest względny. Z synem wypiękniałam bardzo, zdarzyło mi się raz zostać zaczepiona na ulicy przez jedną obcą mi babkę która mi powiedziała że wyglądam bosko ! Z córkami to już inny temat, brzydłam strasznie, z drugą córą to już potwór normalnie się ze mnie zrobił.:tak:

ja też uważam że kłótnia raz na jakiś czas jest wskazana na oczyszczenie atmosfery, wyobrażacie sobie małżeństwo bez kłótni? bo ja nie! I tak chyba jest wszędzie. A lepiej jest powiedzieć co się myśli i czuje niż dusić coś w sobie i się męczyć.

Mi odrazu powiedziano, że to beda chłopacy bo nic sie nie zmieniłam i tak sie stało. Ja na początku ciązy nie mogłam sie perfumować oraz moi bliscy odrazu mnie mdliło.

a mnie wszyscy mówili ze będzie chłopczyk a jednak było inaczej :happy2:

Matko, chyba spadlo ciśnienie, trzeci dzień z rzedu mam spiaczke po prostu. Wrocilam z pracy i jestem snieta taka jakbym co najmniej pare nocy nie przespala.

90_natka - ..czekamy na @
Kingax1 - termin @ 10.07
Nuuuśka - termin @ 16.07
Sandra_best - termin @ 19.07
Melponea - termin @ 27.07
Patu$ka - termin @ 31.07

reklama
Do góry