reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
no i co o nas pisały????????????????????????????????? zaraz wejdę tam :D he he
Nuuśka jestem szczęśliwa, że zapisałaś się do tej gin!!!!! I liczę na to, ze zobaczysz tam piękny pęcherzyk :D

ejjj. ja widzę, że po tym wiesiołku to faktycznie ostre się zrobiłyście - ha ha ha!!!!!!! powinno to być w skutkach ubocznych : suczowość :D

misia taaaa sucz wyszla z nuuuśki :-D Jak się w czujesz w ogole ?
piękny dzionek dziś u Nas :)))

Tempka ladnie poszybowala w gore, wiec owu mamy chyba potwierdzona. Zbieram się do pracy :tak:

Byłam dziś na pobraniu krwi - NIE LUBIĘ!!! Głowa nie boli, jakaś baba przed przychodnią rzygała po glukozie... bleeeeeeeee
Nuuuśka jak się czuję? Fizycznie dobrze. Psychicznie gorzej, w pon mam wizytę a ja przed każdą wizytą mam strasznego stressssssaaaaaaaaaa
Anisen trzymam kciuki za bratową :)

Miłego dnia babeczki!!!!!

Hej! U mnie @ za zakretem.

Czytalam na staraczkach wiosna/lato i naprawde nie rozumiem,zadna z nich nie jest u nas a po co sie roztrzasac. Juz mialam ochote napisac pare slow do tej Vingi czy jak jej tam. Mam cierpliwosc umiem wiele zniesc ale jak ktos qrwa malo wie o uczuciach innych to niech sie najlepiej nie odzywa,bo to strasznie wkurzajace jest.

Dziewucha Nas nie zna a sie wypowiada.

A trolla jak nie bylo tak nie ma? Hah

Nuuuska jest po pieknej owulce wyseksiona musi cos z tego byc!

Poki mnie nie zalalo jakos sie trzymam,ale neich tylko sie pokaze zywa krew to sie zalamie do reszty...Jakby nei mzona bylo tego wszystkiego przeskoczyc.

hej, wpadłam na chwilę do was, przeprosić (skoro Patuska czujesz się urażona). nieźle wam ten troll namieszał. ale dobrze, że wszystko się wyjaśniło i jest już ok :)
pozdrawiam wszystkie starające się i zaciążone

anisen oczywiscie ze bede trzymac kciuki a Ty koniecznie napisz co i jak po wizycie bo az sama jestem ciekawa :tak:

misia tylko mie nie zacznij panikowac znowu !! Bo Ci na prawde nakopie do tylka, zobaczysz :tak: Wszystko bedzie dobrze :**

patu$ka wyseksiona tak :-D jak zawsze masz racje :*
a co do wiosny/lata....nie skomentuje tego, przykro mi sie robi jak ktos wypowiada sie o Nas, nie znajac kompletnie tematu.eh...

reklama
Nuuuska wrzuc na luz,no normalnie zsuczowiala Nam.
Bosze jak ty taka w lozku teraz jestes to biedny ten Twoj Ł oj biedny:-D:-D:-D:-D:-D:-D ha ha ha

Vinga tak czuje sie urazona,ale akurat innym rozpowiadac sie w tym temacie nie bede. Te ktore sa tu od dawna znaja moja sytuacje. Milo ze potrafilas zajrzec tutaj i przeprosic.

Misia nie panikuj znowu bo widzisz Nuuuska zsuczowiala i da Ci bure. Te znie nawidze klucia a o glukozie to nawet nie chce myslec,wyobrazam sobie jej mdlacy smak i zapach. A co do wizyty wszytsko bedzie ok. zobaczysz dzidzia napewno ma sie dobrze.

A mowia ze czas ciazy jest najpiekniejszym stanem? Taaaa cale 9 miesiecy kobieta zyje w stresie i strachu o dziecko. A wiecie co jest najzabawniejsze? Ze niektore kobiety naprawde brzydna w ciazy a jeszcze nie dosc ze to widac to wszyscy mowia jak ci ciaza sluzy. Moja kolezanka tak fatalnie znosila ciaze,psychicznie i fizycznie. Przytyla i w ogole cera jej sie pogorszyla. Wrzuciala zdj na face jakies tam z urlopu chyba czy cos. I wszyscy lukier w ruch a ona pod spodem jesli jeszcze raz ktos napisze mi ze pieknie mi z brzuchem albo ze ciaza mi sluzy wysle go do okulisty bo ja jeszcze takiego potwora nie widzialam. To jest samokrytyka,a prawda jest taka ze corka jej sie urodzila wiec to odebranie urody mialo jakies tam potwierdzenie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry