reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
widzisz sama nie zawsze można liczyć na jakąś metode a tym bardziej z kalendarzyka :) A w jednym i drugim ci tak samo wyszło??

No tak jak u mnie jakbym byla w ciąży i w nastepnym miesiącu też, jestem ciekawa jak innym dziewczyną czy sie sprawdzi.

kingax sprawdziłam z ciekawości, i wychodzi mi dokładnie tak samo - na pierwszym chlopiec, na drugim dziewczynka, wiec Ł. doszedł do wniosku, ze może po prostu będą bliźniaki ???? :-D

Oj nie bo chyba nie bedziemy spac przez 3 lata :) śmieje sie bo moja szwagierka ma na października bliźniaki. A każdy jej mówi żeby sie wysypiała za 3 lata z góry.

reklama
hahaha oj nigdy nie wiadomo, jak to już kiedyś napisałam - za jednym zamachem od razu dwojka :-)
Czekam żeby zrobić tescior ale jakos tak wcale mi się sikac nie chce :laugh2:Może napluje ? :rofl2:
W ogole strasznie senne popołudnie się zrobilo, albo znowu spadlo ciśnienie, bo mam wrazenie ze zaraz zasne. Ziewam i ziewam.

anisen a czemu pytalas o niedoczynność tarczycy ? moja kolezanka z pracy ma niedoczynność, a ja powiem Ci ostatnio zaczelam się nad tym zastanawiać, dlatego tez na wszelki wypadek, w pszyszlym tygodniu zrobie sobie FT3 i FT4.

90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07
Kingax1 - termin @ 10.07
Nuuuśka - termin @ 14.07
Sandra_best - termin @ 19.07
Melponea - termin @ 27.07

Do góry