reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
widzisz sama nie zawsze można liczyć na jakąś metode a tym bardziej z kalendarzyka :) A w jednym i drugim ci tak samo wyszło??

No tak jak u mnie jakbym byla w ciąży i w nastepnym miesiącu też, jestem ciekawa jak innym dziewczyną czy sie sprawdzi.

kingax sprawdziłam z ciekawości, i wychodzi mi dokładnie tak samo - na pierwszym chlopiec, na drugim dziewczynka, wiec Ł. doszedł do wniosku, ze może po prostu będą bliźniaki ???? :-D

Oj nie bo chyba nie bedziemy spac przez 3 lata :) śmieje sie bo moja szwagierka ma na października bliźniaki. A każdy jej mówi żeby sie wysypiała za 3 lata z góry.

reklama
hahaha oj nigdy nie wiadomo, jak to już kiedyś napisałam - za jednym zamachem od razu dwojka :-)
Czekam żeby zrobić tescior ale jakos tak wcale mi się sikac nie chce :laugh2:Może napluje ? :rofl2:
W ogole strasznie senne popołudnie się zrobilo, albo znowu spadlo ciśnienie, bo mam wrazenie ze zaraz zasne. Ziewam i ziewam.

anisen a czemu pytalas o niedoczynność tarczycy ? moja kolezanka z pracy ma niedoczynność, a ja powiem Ci ostatnio zaczelam się nad tym zastanawiać, dlatego tez na wszelki wypadek, w pszyszlym tygodniu zrobie sobie FT3 i FT4.

90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07
Kingax1 - termin @ 10.07
Nuuuśka - termin @ 14.07
Sandra_best - termin @ 19.07
Melponea - termin @ 27.07

Do góry