reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

misia musi sie udac, musi !! :tak: co do HCG wiele osob mowilo, mi ze zabieg sam w sobie jest bardzo nieprzyjemny i bolesny, dlatego wiekoszc osob stosuje znieczulenie, zreszta powiem Ci, ja jestem taka panikara ze ostatnio jak rozmawialam z Łukaszem odnosnie moich 8-ek ( zebow ) to powiedzialam, ze jak ja mam je isc usunac, to na bank nie przy znieczuleniu miejscowym !!!o nie nie nie !! mialam zylaki usowane w miejscowym i dziekuje bardzo :cool: wszystko widzialam, slyszalam, i czulam choc wiadomo, nie bol, ale jak cos Ci wyrywaja to nie sa sie nie czuc uczucia szarpania od srodka :crazy:

reklama
ojezuuu.... ja tez mam 8 do usunięcia i tez powiedzialam ze żywcem mnie nie wezmą!!!!!!!!!!!! o nieeeeeeeeee.......

A ja pobawiłam się w szpiega (przez Sandre) i angellaa nasza jest teraz na innym temacie i opowida, że nie ma okresu, testy negatywne - ale bajki o becie już nie opowiedziała.... ehhh.... ale nam zagotowała krew w żyłach ta dziewczyna....

Ostatnia edycja:
No coz kochana odbieram to jako komplement :-) a podziekuje pozniej :-)
Pozwolicie ze przemilcze ten temat bo jestem teraz w pracy i musze byc uprzejma dla ludzi :-)

O ja pamietam jaki to byl strach przed moja laparo fakt znieczulenie calkowite, ale pozniej zdjecie szwow to juz mega masakra. A na fotelu dentystycznym to ja juz wogole bez znieczulenia nie usiade, co to to nie.

No to ja nigdy przenigdy nie wezmę znieczulenia chyba że bedę zmuszona. ja bardziej boje sie tego zaszczyku niż wiercenia w ząbku. :(

Sandra ja też nie wyobrażam sobie leczenia zębów bez znieczulenia ;) zawsze wchodzę do gabinetu i od progu ze ja albo ze znieczuleniam albo wcale ;) a od 7 lat ten sam dentysta to nie muszę mówić ;) a dodatkow ten dentysta pracuje z moim mężem to mam znieczulenie najlepsze z możliwych i tak ze nawet nie czuje jak mi je daje.

Znacie może jakieś metody, żeby była dziewczynka ?? Właśnie sprawdziłam 2 kalendarzyki i wyszło mi że powinnam mieć dziewczynke a w drugim chłopaka.

Ostatnia edycja:
Kinga chcesz zaplanowac plec? To Twoje pierwsze bobo?

Na tym sie nie znam akurat bo dla mnie to bez znaczenia jaka plec wazne zeby bylo,i urodzilo sie zdrowe.

Moja sasiadka ma 8 chlopakow. No juz doroslych ale jak byla z 8 w ciazy i zawiezli ja do szpitala i lekarz mowi ma pani syna a ona " Och cale szczescie bo chlop by mi powiedzial ze sie puscilam" Faktycznie ciagle same chlopaki,no i nigdy nie miala corki ale synowych ma duzo takze nadrobia no i jeden to ksiadz :D

Nie , ja mam 2 chłopaków i tym razem bym chciała dziewczynkę i tak z ciekawości weszlam i sprawdziłam co może mi wyjść z tabelki.

reklama
pierwszy:Nim lekarz powie „Będziecie mieli…” - planowanie płci dziecka - Ciążowy.pl

drugi:

Kalkulator płci dziecka - Kalkulator ciąży - Ciążowy.pl

Do góry