reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

A i jeszcze cos,pamietacie o tym wfie? Sprawdzilam w necie i w ogole szkoly zaoczne nie maja wfu jako przedmiotu. W ogole.
To pewnie jakas guwniara,guwno wiedzaca o zyciu sie tu przypaletala.

reklama
No własnie Patrycja, powinnam nie dać sie wkręcić bo przecież uczę w technikum zaocznym. Tylko jakoś głupio sobie pomyslałam : moze robi jakąs szkołę prywatna. Głupio bo szkoły prywatne obowiązuje ta sama ramówka co dziennie .
Jedno wiem, wykorzystała to ze starania to tak delikatna sprawa, tak intymna, tak ważna ze nawet jak którejś przyszło do głowy że coś jest nie tak to sie bala powiedzieć żeby krzywdy nie zrobić 9 przynajmniej w moi przypadku tak było).

no ale miejmy nadzieje ze sie wiecej nie pojawi. Chyba ze pod innym nickiem. Ale podejrzewam ze tutaj juz nie zajrzy. Z grupy ja usuncie.

ha! czyli NPR jednak nie zawodzi! :-)

Powiedzcie mi te ktore braly wiesiolek czy to normalne, ze ma sie taki naplyw sluzu juz w pierwszym cyklu brania? ja ostatnio tempke, wiesiolek i castagnusa olalam, wczoraj po 4 dniach przerwy znow wzielam dzisiaj rano mierzylam i mialam ciagle nizsze temperatury (nie pamietam tylko ile) :-) ostatnio owulacje mialam pozno, bo w 20dc, teraz mam normalnie przyslowiowy i doslowny kisiel miedzy nogami :-D niedlugo chyba wkladka nie starczy :) czyzby szybciej owulka przyszla a wiesiolek tak szybko zaczal dzialac? w sumie szczerze mowiac to troche teraz by nam nie pasowalo jakby sie akurat udalo, ale staran nie przerywamy, bo az tak nam sie zycie nie skomplikuje a bedziemy mega szczesliwi! ale zadnej presji nie ma, teraz mamy wiele innych rzeczy na glowie :)

Ja bralam dwa cykle wiesiolek. I fakt od razu na mnie zadzialal i przerwalam. Nie zbyt to bylo komfortowe taki kisiel nosic. Mnie az tak CLo nie wysuszylo wiec nie mam juz potrzeby brania. Ale powiem Ci ze nie na kazdego dziala od razu.

A NPR nie zawodzi ale myslalam ze moze ja nie jestem mistrzem w tej dziedzinie bo zdarzaja sie ciaze z cykli "niby" bezowulacyjnych. Ale wykres nie pasowal mi od poczatku

kurka, chcialam napisac, ze jeszcze jest powyzej temperatur z I fazy, ale Ty znasz najlepiej swoj organizm wiec tylko napisze, ze mi strasznie przykro! naprawde mialam nadzieje, ze tym razem sie uda! Daj koniecznie znac jakie badania bedziesz miala robione i co postanowisz! Ja pod koniec roku zglaszam sie od razu do kliniki leczenie bezplodnosci, nie bede testowala ginekologow. Cale szczescie, ze mam taka mozliwosc.

patu$ka hahaha kisiel nosic :laugh2::laugh2: mój Ł. mowi ze tam jest jak na basenie, i ze przytulaski bardziej przypominają czasem walke z woda :laugh2: Najlepsze było to, jak na samym początku był z siebie taki dumny , ze to jego sprawka, ze tam tak mokro, a je jemu tylko delikatnie mowie - Nie kotek, to bajoro tam w srodku to akurat zasluga wiesiolka :wściekła/y::wściekła/y:

melponea ja już mam postanowione ze jak cos będzie długo nie tak, również ide do Kliniki.

Aaaaaaaa zapomniałam Wam przez ta sikse napisac - zapisałam się dziś na wizytke u gin tej nowej misia słyszysz ????!!! :-):-) na 15-go lipca na 14.30, mam wtedy na rano wiec polece zaraz po pracy. Ciesze się, bo może Bozia da, ze nie będzie wcale widać nadchodzącej @ tylko pęcherzyk ? Choc tak wiem, nie robic sobie nadziei, bo potem tylko bardziej boli :-(

A co do angeli ja tylko czekam az się zaloguje, ale cos nie zaglada tu jak widać, ostatnie logowanie wczoraj o 21.45 i cisza :-) Nie dam francy satysfakcji, ze spieprzyla atmosferę tutaj i moja wlasna psychikę, a pojawić się tu na pewno nie pojawi, bo co jak co ale jak pisałam mamy lipiec, wiec kazda "nowa" staraczka tutaj bylaby bardzo podejrzana :>

I bylam u lekarza z Olusia - ma prawdopodobnie zapalenie zatok :( Dostala antybiotyk, w czwartek teść z Nia podejdzie na wymaz z noska i zobaczymy co to za badziewie się przyplatalo. Mam nadzieje, ze szybko jej to minie, bo kurcze wakacje zaczela pelna para - choróbskiem :no:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry