reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
jak nie mysle logicznie, a nie myśle wiekszośc dnia , to mi sie marzą bliźniaki. a jak pomysle szybko wybijam sobie ten pomysł z łepetynki ;) gdzie ja wstawie w 37 metrowym mieszkanku aż 4 łózka dla dzieci ;)
pytałamdlatego że zrobiłam jednak jeszcze raz to badanie i jak podyktowałam ginowi wyniki to powiedział : dobrze ze 10 wizyta, wychodzi niedoczynność z tego co słyszę. miałam robione wcześniej, przed straniami były na granicy normy

Ostatnia edycja:
a ja zauważyłam że angelaa jest założycielką tego wątku! dobrze że ją rozszyfrowaliśmy bo to jej wypisywanie bzdur działało na nerwy.

happy nosz kurcze wlasnie zauwazylam ! ze tez wcześniej nie wpadłam na to .

popatrzcie na jej pierwsze posty :

25.03 "Zaczynamy kolejny cykl starań :) Infekcje wyleczone wszystko już w porządku. Bylam u ginekologa i powiedział ze juz spokojnie moge zajść w ciążę :) Tylko martwi mnie jedno , miesiączke mam już 8 dzień i krwawienie nie ustaje :( "

26.03. "Ja miałam zapalenie macicy . Może i troszke wcześnie na kwiecień macie racje ale założyłam z racji tego ze pare osob na pewno wie ze bedzie sie juz starać :) "

26.03 "A ja bralam tabletki antykoncepcyjne na uregulowanie miesiaczki . Ciekawe czy cos z tego bedzie ; )) "

i pod spodem wklejone !! - Nasz aniolek 27.09.2012
[*]

potem już tego nie ma a od tego posta :

02.04. " Witam nowe koleżanki :)
A mi się wydaje że czym bardziej chce tego dziecka tym bardziej nie mogę zajść w ciąże. Brzuch mnie boli i mam taką ochote na kapuste kiszoną , mniam :) Boje się testować :( Jakoś zaś zaczęłam od paru dni w południe krwawić, dziwne ze tylko troszke po południu i koniec . "

Zaczela Nam sciemniac o ciąży. Kto to kur** w ogole był??!!! Co za ......:no: Ja pierdziele, brak mi slow normalnie !

caly czas myśle ze to jakaś nastolatka która sobie jaja robiła, naszym kosztem :( . Powinnam sie wcześniej dopuścić rozum do głosu

Najbardzie jestem zła na siebie bo juz 24 czerwca powiedziałam do męża ; coś mi tu śmierdzi. On przytakną a potem jakby mi ktoś móz zlasowal :(

Ostatnia edycja:
Ja Łukaszowi już jakiś czas temu powiedziałam ze wydaje mi się, ze to gowniara szukajaca zabawy, albo po prostu kobieta niezrownowazona szukajaca uwagi cudzym kosztem.
Ale potem przestala sie odzywac, potem znowu sie odzywala i jak przejrzałam parędziesiąt stron, ciagle pod postami pojawialo sie cos innego. Najpierw to, ze niby poroniła,potem suwaczek, potem wykres - SORY DZIEWCZYNKI ZE TO NAPISZE ale dla mnie ciężko było by sie przytulać w ciągu jej 46-dniowego cyklu 36 razy. Nie wiem czy ktoras z Was miałaby nawet takie przerobienie, ze tak to okresle, ale watpie. Wszystko od początku do końca, było jedna wielka sciema i przykre jest to, ze dalysmy sie nabrać jak male dzieci :(
angela domyślam sie, ze kiedy już sie zalogujesz,bedziesz namiętnie sledzic to, co piszemy tu o Tobie, wiec zapamiętaj sobie jedno - nie próbuj nigdy więcej, mieszac w Naszym albo innym forum, zresztą admin. jest już powiadomiony o tym, ze podszywasz sie pod kogos kim nie jesteś, wiec sadze, ze Twoje spamowe konto wkrótce przestanie istnieć :) Jestem spokojna ale do czasu.Klamac publicznie na forum w takich kwestiach ? Jestes ograniczona umysłowo i to bardziej niż mogłam przypuszczać.
Koniec tematu...uch. Szkoda nerwow przez taka sikse.

Zrobilam wlasnie test owu - czulosc 25. Dwie piękne tłuste krechy, do tego niemiłosiernie zaczyna mnie bolec podbrzusze wiec owu dziś na 100 :tak:

Ostatnia edycja:
Nuuśka dokładnie, ja myślę że ona miała niezły ubaw pisząc takie bzdety a my się tym jeszcze przejmowaliśmy odpisując jej z przejęciem:wściekła/y:
a to po prostu zwykły "troll" pewnie zaraz pojawi się pod inną nazwą na innym wątku staraniowym i będzie znowu pisać bzdury.

no ta jej rekordowa ilość serduszek pod wykresem też mi dała do myślenia;-)

Nuuuśka- zaciskam kciuki za owocny cykl!

Ostatnia edycja:
No wlasnie jestem tego swiadoma, ale trudno, w każdym bądź razie jak następnym razem cos wyda Nam sie dziwne - piszemy o tym od razu :tak: i nie przyjmujemy już "nowych" staraczek kwietniowych gdyby takie sie nagle pojawily, bo mamy już lipiec :happy: a spodziewam sie wszystkiego wiec lepiej sie ubezpieczyć.

ide do tesiow po Ole bo idziemy do lekarza, wczoraj nic z tego nie wyszlo, bo zapomniałam, ze ona przyjmuje we wtorki. Niech ja osłucha i zapisze cos na kaszel :|

Ostatnia edycja:
hehe i jeszcze ten jej K. przeciwny testom i lekarzom:-D ubaw normalnie!!! Oj to śmierdziało na odległość...no ale dobra już przegoniona i będzie spokój. widziałam przed chwilą że teraz próbuje swoje historyjki wkręcać dziewczynom na wątku " ciąża po antykoncepcji" czy jakoś tak... ale ma już usunięty wykres ovufriend.

reklama
Ja tam juz ugasilam jej napalenie na tamtym watku. Uprzedzilam dziewczyny o jej akcjach. Zeby i one biedaczki nie daly sie wkrecic.

Mnie zaczelo byc podejrzane po tej becie i tym zdjeciu z tym brzuchem. A o wykresie to ja juz w ogole nie wspomne.
NPR znam na pamiec i nie zauwazyla tam owulacji. Zreszta pisalam o tym.

Do góry