sylka Kochana ale ja nie pisze o tej gince do której dotychczas chodziłam, bo do Niej już więcej nie pojde na pewno :| Znalazlam już jakiś czas temu kobietke, która ma bardzo wiele pozytywnych opinii na swój temat w internecie, pracuje w Szpitalu rowiez w Katowicach, z tym ze Szpital jest polprywatny. Chcialam się do Niej zapisac, zanim jeszcze się malpac pojawi ( choć pluje na wsze strony żeby się nie pojawila ) ale jest na urlopie, wiec musze poczekać do tego 15-go a szkoda bo jak będzie owu to już będę po, no ale nic straconego, mam nadzieje, ze ona mi spasuje, ze okaze się na prawde fajnym lekarzem z fachowym podejściem i pomoze Zapisze się na 15-go jak przyjdzie @ to wizytke po prostu przesunę, jeśli nie no to może chociaż zbada, porobi cytologie, bakteriologie i uzgodnimy co dalej.
Ide Kochana zjeść kolacje, potem do wyrka bo jutro niestety szykuje się caly dzień w pracy Milego wieczorku :*
90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07
Kingax1 - termin @ 10.07
Nuuuśka - termin @ 14.07
Sandra_best - termin @ 19.07
Melponea - termin @ 27.07
Ide Kochana zjeść kolacje, potem do wyrka bo jutro niestety szykuje się caly dzień w pracy Milego wieczorku :*
90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07
Kingax1 - termin @ 10.07
Nuuuśka - termin @ 14.07
Sandra_best - termin @ 19.07
Melponea - termin @ 27.07