reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Mel to jak jak u mnie :) weekend a do tego nowa gra na kompa i nawet nie wiem kiedy weekend minął, tempka zaburzona bo do 2 czy 3 nad ranem siedziałam i grałam :tak:

reklama
czesc dziewczyny u mnie od 2 dni podbrzusze boli, żle sie czuje nie wiem co o tym myśleć. Boje sie że coś jest nie tak , a do @ zostało 9 dni. W sobote sie troszke nadźwigałam . Nie wiem czy to może być to.

Ostatnia edycja:
angelaa .....nie wiem co mam napisac po Twoim porannym poscie, chyba po prostu jak reszta tego nie skomentuje.

kingax może to rzeczywiście z przedźwigania, nie martw się na zapas, czekamy spokojnie do @ i zobaczymy :tak:a może to stres po prostu.

anisen w końcu wakacje :-) możesz odpocząć - względnie od wszystkiego. U Nas powiem Ci, wakacje to szczęśliwy czas dla Olci - dla Nas nielada wyzwanie do pokonania i ogarniecia, bo obydwoje pracujemy z Ł. na te same zmiany i kiszka ze tak powiem :X
Tempka u mnie dziś ladnie w gore, wiec mysle ze może owu się obudzila. Poki co przytulaski sa wiec czekamy na efekty :tak:

happy u Was tez już wakacje ?

Ostatnia edycja:
angella - wiem, że ma nic gorszego jak niepewność. Domyślam sie co czujesz, nerwy, nie pewność, strach.... itp. Cieszyłaś sie że jesteś w ciąży a teraz już sama nie wiesz. Ja na twoim miejscu bym i tak poszła do innego lekarza tylko na 1 wizytę. Bo ja bym chyba zwariowała. Powodzenia w wytrwałości.

anisen no pewnie ze dasz rade !! :tak: Ola już dluzszy czas ma nieciekawy kaszel ale poki co dawałam jej syrop i myslalam ze rozejdzie się po kościach ale niestety :no:

Zrobilam wlasnie dwa testy owu - miałam jeszcze jeden o czulosci 20, drugi 25. Wklejam Wam zdjeciucha, tylko się nie smiejcie :-D bo na kartce to wygląda komicznie - jak gdyby na tablicy xDDD
Na gorze zdjęcia z wczoraj - obydwa testy 25, na dole - tesciory dzisiejsze:-) chyba owu się obudzila,

Zobacz załącznik 569250

Ha ha ha
Nuśka!!!! Musisz te zdjęcia zatrzymać i kiedyś pokazać malcowi jak starannie, precyzyjnie i naukowo był robiony!!!!

A owu najwyraźniej właśnie do Ciebie zapukała, więc należy się mocno zabrać do dzieła!!!!!!!

misia wlasnie usilowalam przed chwila wziąsc się do dziela, ale Ł. poszedł pobiegać :angry: wiec owulacja musi poczekać jeszcze z godzine :p Wczoraj za to co już pisałam na lutowkach, Ł. powiedział mi ze kupi mi klaser na te testy owu :-D haha bo skoro ja je tak precyzyjnie kleje, to może kiedyś jak się z Wami spotkam, będziemy je sobie ogladac z wielka radoscia :-D matko, te chlopy :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry