reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Mel to jak jak u mnie :) weekend a do tego nowa gra na kompa i nawet nie wiem kiedy weekend minął, tempka zaburzona bo do 2 czy 3 nad ranem siedziałam i grałam :tak:

reklama
czesc dziewczyny u mnie od 2 dni podbrzusze boli, żle sie czuje nie wiem co o tym myśleć. Boje sie że coś jest nie tak , a do @ zostało 9 dni. W sobote sie troszke nadźwigałam . Nie wiem czy to może być to.

Ostatnia edycja:
angelaa .....nie wiem co mam napisac po Twoim porannym poscie, chyba po prostu jak reszta tego nie skomentuje.

kingax może to rzeczywiście z przedźwigania, nie martw się na zapas, czekamy spokojnie do @ i zobaczymy :tak:a może to stres po prostu.

anisen w końcu wakacje :-) możesz odpocząć - względnie od wszystkiego. U Nas powiem Ci, wakacje to szczęśliwy czas dla Olci - dla Nas nielada wyzwanie do pokonania i ogarniecia, bo obydwoje pracujemy z Ł. na te same zmiany i kiszka ze tak powiem :X
Tempka u mnie dziś ladnie w gore, wiec mysle ze może owu się obudzila. Poki co przytulaski sa wiec czekamy na efekty :tak:

happy u Was tez już wakacje ?

Ostatnia edycja:
angella - wiem, że ma nic gorszego jak niepewność. Domyślam sie co czujesz, nerwy, nie pewność, strach.... itp. Cieszyłaś sie że jesteś w ciąży a teraz już sama nie wiesz. Ja na twoim miejscu bym i tak poszła do innego lekarza tylko na 1 wizytę. Bo ja bym chyba zwariowała. Powodzenia w wytrwałości.

anisen no pewnie ze dasz rade !! :tak: Ola już dluzszy czas ma nieciekawy kaszel ale poki co dawałam jej syrop i myslalam ze rozejdzie się po kościach ale niestety :no:

Zrobilam wlasnie dwa testy owu - miałam jeszcze jeden o czulosci 20, drugi 25. Wklejam Wam zdjeciucha, tylko się nie smiejcie :-D bo na kartce to wygląda komicznie - jak gdyby na tablicy xDDD
Na gorze zdjęcia z wczoraj - obydwa testy 25, na dole - tesciory dzisiejsze:-) chyba owu się obudzila,

Zobacz załącznik 569250

Ha ha ha
Nuśka!!!! Musisz te zdjęcia zatrzymać i kiedyś pokazać malcowi jak starannie, precyzyjnie i naukowo był robiony!!!!

A owu najwyraźniej właśnie do Ciebie zapukała, więc należy się mocno zabrać do dzieła!!!!!!!

misia wlasnie usilowalam przed chwila wziąsc się do dziela, ale Ł. poszedł pobiegać :angry: wiec owulacja musi poczekać jeszcze z godzine :p Wczoraj za to co już pisałam na lutowkach, Ł. powiedział mi ze kupi mi klaser na te testy owu :-D haha bo skoro ja je tak precyzyjnie kleje, to może kiedyś jak się z Wami spotkam, będziemy je sobie ogladac z wielka radoscia :-D matko, te chlopy :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry