reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Anneeczka w sumie racja, pojde prywatnie na poczatku maja (po 6tc) a na 24 maja jestem umowiona panstwowo do dobrej ginekolog to sobie bede do niej chodzic a na pierwsza prywatnie
Mia90 zrob test ciazowy i zobaczysz moze jakis slad juz bedzie!:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie robiłam ale wyszedł taki cień cienia że chyba go nie ma;p.. I myślę że to pozostałość po ovitrelle a jak zrobię sobie dwie bety to zobaczę czy coś jest.. czy spada,czy rośnie;p.. w ogóle kupiłam te bobo testy strumieniowe na allegro ale nawet ta kontrolna kreska wyszła praktycznie nie widoczna i się zastanawiam czy nie są jakieś oszukane;p a Ty malinka41jak się w ogóle czujesz?:)

Ostatnia edycja:
dziekuje mia90, dobrze sie czuje, a dzisiaj rano zrobilam ten test od niechcenia bo skoro 2 dni temu ten czuly mi nic nie wykazal to myslalam ze juz nic z tego. poza tym pobolewa mnie brzuch jak na okres, troche ciagnie i ciagle chce mi sie spac ( juz od owulacji tylko bym lezala)
Jesli chodzi o testy to tez robilam strumieniowym z allegro, jak kontrolna blada to moze wadliwy test?

malinka41- gratuluje! ja tam widze II kreski :) fajnie ze sie udalo za pierwszym podejsciem!
ja do lekarza szla bym dopiero za 2 tygodnie. W pierwszej ciazy polecialam w dzien zroobionego testu ale naprawde nie bylo sensu bo lekarz nic nie widzial:)

malinka41 - Ty nasz prowodyrze kwietniowy!!! Gratulację!!!! W którym dniu cyklu zrobiłaś???

A apropo CLO - ja nie miałam żadnych torbieli. Robiły się dwa pęcherzyki i ładnie pękały.

Dziewczyny, czy brała któraś luteine dopochwowo? bo ja biorę i teraz mam dziwne białe upławy i nie wiem czy to dobrze....

malinka41 cudowna wiadomość :) ja widzę II kreski i już nie mogę doczekać się mojego testowania. Ja od kilku dni mam temp powyżej 37 i strasznie szybko się męczę i też najchętniej to bym leżała całymi dniami, no i też mnie od czasu do czasu pobolewa brzuch, no i jeszcze ten nudzący ból głowy... ale nie chce się nakręcać, żeby się nie rozczarować... Może jutro zrobię test jestem w 25dc/30... ale chyba za wcześnie? @ mam mieć dopiero 21.04...

Ostatnia edycja:
malinka41 - Ty nasz prowodyrze kwietniowy!!! Gratulację!!!! W którym dniu cyklu zrobiłaś???

A apropo CLO - ja nie miałam żadnych torbieli. Robiły się dwa pęcherzyki i ładnie pękały.

Dziewczyny, czy brała któraś luteine dopochwowo? bo ja biorę i teraz mam dziwne białe upławy i nie wiem czy to dobrze....

Przy luteinie to normalne, że wszystko to, co się nie wchłonie wylatuje na zewnątrz i to w dość dużych ilościach, także tym się nie martw :)

papalo na test może być za wcześnie, więc ja poczekałabym do dnia przewidywanej @ :)

reklama
Do góry