reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Angelaa daj koniecznie znać jak będziesz miała wynik bety :tak:

Sandra
wiesz, moja ciotka trzy miesiące miała normalny okres, a była w ciąży :-p
Nic jej nie było, trochę schudła i brzuch ją pobolewał. W końcu poszła z tym brzuchem bolącym do lekarza, a on na to, że nic jej nie jest tylko jest w ciąży. DO dziś opowiada i się śmieje, że zawał prawie na miejscu :-D
Więc jak widać nie każda ciąża jest jednakowa. Tak mi się skojarzyło jak napisałaś, że miałaś @ jakby jej nie było i było Ci niedobrze.

reklama
Poprzednia wynosiła 1083 mlU/ml , a teraz 1118 mlU/ml . Teraz zauważyłam że w poprzednim poście za dużo jedynek napisałam :-D

Poprzednia wynosiła 1083 mlU/ml , a teraz 1118 mlU/ml . Teraz zauważyłam że w poprzednim poście za dużo jedynek napisałam :-D
Kurcze , beta powinna sie mnie wiecej podwajać co 48 godzin w początkowej ciązy i co 72 później. Policzyłam ze minęło 3 dni. Troche malo przybrala

kiedy masz jechać do lekarza ze szpitala? jak będziesz jechać weź ze sobą poprzednią betę

Ostatnia edycja:
reklama
angelaa kurcze dziwna ta Twoja betka Kochana...niby troszkę przyrosla ale bardzo niewiele :-( albo tu jest cos nie tak, albo rzeczywiście jak pisza dziewczyny poprzednia była bledna.
Kiedy idziesz do Szpitala ??

My już po zakończeniu, za niedługo zbieram się do pracy. Chlodny dzień dziś brrr...:cool:

Do góry